Selamlar... Değecek insanlar önemli ama mantıksız işler olmamalı jdkd

Selamlar... Değecek insanlar önemli ama mantıksız işler olmamalı jdkd
Sevdiğim insanlar için fedakarlık yaparım ama fedakarlık yapacağım kişiler artık bu saatten sonra sadece ailem olur, yani aşkı sevgi olarak bana değer vermeyen kıymet vermeyen gerçekten sevdiğini hissettirmeyen benim için fedakarlık yapmayan hiç kimse için fedakarlık yapmayı tercih etmem, çünkü bunca zaman boyunca hayatıma girip çıkan değer verdiğim kıymet verdim el üstünde baş üstünde tuttuğum insanlar oldu.
Ama dün başımın üstünde yeri olan insanlar bugün yaptığım hatalar yüzünden evet masum bir insan olduğumu söylemiyorum yaptığım hatalar yüzünden başımı ezmeye kalktı o yüzden bu saatten sonra bana fedakarlık yapana fedakarlık yaparım.
Fedakarlık yaparım ama bu saatten sonra değecek hakedecek insana yaparım birde istediği fedakarlığın oluruna bağlı ne istediğine bağlı kullanılmak gerekir hayatta kullanıldınız zaman hep kendinizden yersiniz sonucundada siz zararlı çıkarsınız temkinli adımlarla ilerlemekte fayda var derim
Fedakarlık, insanın içinde varsa ne kadar yapmam dese de o yürek onu yapar. Yapmazsa rahatsızlık duyacaktır sonucu ne olursa olsun. Ha değer değmez öne li değil. Kul bilmezse yaradan bilir ya o hesap. ☘️
Cevap
45Cevap
Evet sevdiğim için her zaman fedakarlık yaparım tabi ki de çünkü aşık olduğum kadın benim için bir tanedir. bu arada ne zaman şu karakteri görsem benim neden manitam yok sahnesi geliyor knk sdfsdf
Buz Devri izleme perilerim geliyor ya hdjd
Benimde sdfsd
Uykumdan fedakarlık yapabilirim.
Fenomen olmuşsunn, tebrik ederimm, stone cold baby. 🌸
Teşekkürler bebişim 🫶şuraya bir yere nazar boncuğu ve altın iliştir 😅
Ahjdj rica ederim. 🌸
@stoneecold tebrik ediyorum
@_RebelWolf_ Teşekkürler 💫
Rica ediyorum darısı tekrardan bana
@_RebelWolf_ hayırlısı ✨
Çok yaptım hayatını bana borçlu olan bile var amma yinede ihanet gördüm değmez skipp atacaksın asla gönül bağlamıyacaksın kötü desinler kafan rahat olduktan sonra önemli değil, önemli olan iç huzur
Sevdiğiniz için fedakarlık yapın günü gelince de yapmasaydın desin. Neyse siz gene de yapın bir şeyler :D
Seviyorum sevgilimi ama o ailesi ve arkadaşlarına öncelik veriyor. Bana sadece başka şey için öncelik veriyor. Ama buna rağmen diyorum ki belki beni gerçek anlamda sever bilmiyorum değer mi değmezmi ama değmez ise yazıklar olsun benim saflığıma üzülüyorum halime valla
Yaparım, yaptım ama değer bilindi mi hayır.
Yaparim yaptım da, yine olsa yine yaparım. Ben bana yakışanı yaparım herkeste kendine yakışanı yapsın
o bana yapıyorsa yaparım yapmıyorsa yapmam önceden koşulsuz yapardım şimdi öyle değilim yapmam artık kimse için fedakarlık
Yapmam enayilik devri bitti jdkfkkd
Go girll hdjd
Sözünü çaldım muhteşem ya 😂
Tabiki de yaparım ama olsaydı.. adı üstünde SEVDİĞİM
Çok defa yaptım ama değer gördüm mü hayır
Ben yaparım da, işte da var
Ben gidenlere kalbimi bıraktım ama onlar bıraktıgım yerden gittiler ve beni aldattılar 😁
Evet yaparım sevdiğim için eğer karşılıklı ise elimden gelen herşeyi yaparım.
Seviyorsam sorgulamam duygularım bana doğru yolu gösterir
Eski ben olsa yapardı fakat şu sıralar çıkarsız parmağımı bile oynatmam
Elbette s ben sevdiği için fedakarlık yaparak yapmalı
Seven*, Yapar*
Fedakarlıklar karşılıklı olmalı, zira diğer türlüsü sömürmek ve kullanmak olur.
Fedakarlık yani evet yaparım ama fazla da değil herhalde bilmiyorum. Eskiden olsa ama kesin yapardım
Yapmak istemesekte yapıyoz atıp tutmaya gerek yok, o mall*ıgı seven herkes yapıyor 😀
Buna değeceğini düşünüyorsam her şeyi yaparım
Kesinlikle yaparım. Sevgi buna değer gerisi teferruat
Çok yaptım sanırım artık yapamıyorum belkide zamanında kıymetimin bilinmemesi yüzünden
Hak edene ettiği kadar değer veririm artık. Kendimden ödün vermeyeceğim hiç kimseye. İstemediğim hiçbir şeye boyun eğmeyeceğim. Kimse vazgeçilmez değildir.
Yaparım ama sınırı var.
Yanlış yapan kim olursa olsun arkasında durmam isterse babamın oğlu olsun , ama kim haklıyda isterse kafir olsun arkasındadurarım.
Zamanında çok fazla fedakarlık yaptım ama artık yok işime geldiği gibi davranmaya başladım yanımda olmak isteyen olur
yaparım bir yere kadar
Mantıklı olmalı
Seven olursa edicem lan :)
Yapılır fakat her şey karşılıklı ise güzel. Tek taraflı çaba değersiz kılar.
Sevdigim için her şey yaparım ya o da benim için aynı sekil
Kıymet bilirse evet bilmez ise yağmurlu havada su yok
Bir insanı gerçekten seviyorsam onun için canımı bile veririm
Sevdiğin için fedakarlık yapmazsan nasıl sevebilirsin kii
Denedik de çok bi işe yaramıyor
Evt cünkü fazla aptalım
Artık kimi seveceğimden yolumu unutuyorum.
Pek yapacağımı sanmıyorum artık
fedakarlık zaten sevdiğin kişiye yapılır
Gercekten sevdigim biri icin evet
Her sevdiğim için fedakarlık yapmam.
Benim en büyük zaafiyetim bu maalesef
Fedakarlık var, fedakarlık vaaar şimdi.
Eğer değecek birini bulursam neden olmasın.
eşim olmadıktan sonra fedakarlık yapmam
Sevgili falanaa hayır.
Evet yaptımda değmiyor
yapılır illa ki
Elbette.
Evet
İşim bu
Yaparım
Elbette
Elbette yaparım
Artık tam olarak inanmıyorum.
Yaparım
Degecekse sonuna kadar
Zaten sevdiğin kişiye yapılır fedakarlık işini.
Kesinlikle
Duruma göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba😊
Soru önemli ve yanıt vermek isterim.
Sevdiğiniz için fedakarlık yapmak, ilişkilerde sıkça karşılaşılan bir konudur ve kişiden kişiye değişen bir dinamik taşır. Bu konuda bir psikolog olarak, fedakarlık yapmanın ve ne kadarının yapılması gerektiğinin belirlenmesi bireyin kendi değerleri, ihtiyaçları ve sınırlarıyla ilişkilidir.
Fedakarlık, sağlıklı bir ilişkinin bir parçası olabilir, çünkü sevdiğiniz kişiye olan bağlılığınızı gösterebilir ve karşılıklı sevgi ve saygıyı güçlendirebilir. Ancak, sınırlarınızı aşarak kendinizi ihmal etmek, duygusal veya fiziksel olarak zarar görmek veya kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmek sağlıklı değildir.
Fedakarlık yapmadan önce, kendi sınırlarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamak önemlidir. Eğer bir fedakarlık yapmak sizin için anlamlı ve tatmin ediciyse, bu durum olumlu sonuçlar doğurabilir. Ancak, kendi iyiliğinizi ihmal ederek yapacağınız fedakarlıklar uzun vadede ilişkinizin dengesini bozabilir.
Özetle, fedakarlık yapmak, dengeli bir şekilde ele alınmalıdır. Kendi ihtiyaçlarınıza ve sınırlarınıza saygı göstermek, sevdiğiniz kişiye olan sevginizi ve saygınızı sürdürmeniz için önemlidir. Unutmayın ki sağlıklı ilişkilerde karşılıklı anlayış, saygı ve destek vardır.