Kişilik & Karakter Sevdiğiniz için fedakarlık yapar mısınız? mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Sevdiğiniz için fedakarlık yapar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Zarla zorla yaptım baya görerek de yaptım kazıklar yedim oturdum aşağı ama sonuçta kurtuldum geç oldu 1 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Sevdiğim kişi için çok fedakarlık yaptım sonra bı baktım benden giden gitmiş. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaptık ve bu değerimizi de kaybettik, bitirenler utansın. 2 1 Yorumla AlmanPrens +1 yıl Masalı oku Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaparım çok yaptımda her zaman yaparım fedakarlığıma değecek biri olsun ve deysin yeterli 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet yaparım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaparım
Zarla zorla yaptım baya görerek de yaptım kazıklar yedim oturdum aşağı ama sonuçta kurtuldum geç oldu
Sevdiğim kişi için çok fedakarlık yaptım sonra bı baktım benden giden gitmiş.
Yaptık ve bu değerimizi de kaybettik, bitirenler utansın.
Masalı oku
Yaparım çok yaptımda her zaman yaparım fedakarlığıma değecek biri olsun ve deysin yeterli
Bu saatten sonra yapmam 🙂
Sevgi fedakarlıktır
evet yaparım
Yaptik ama bize yapilmadi
Evet yaparım
Yaparim
Yapmam