. Çok vaktinizi almadan yaşadığım 4 yıllık yeni biten ilişkimden bahsetmek istiyorum. Eğer okuyup vakit ayırırsanız ve bana kısa bir dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Ben öğretmenim sevgilim askeri personel. Ondan önce yaşadığım ciddi ilişkilerde oldu. Fakat en uzun süren buydu. Çok sevdik birbirimizi çok değer verdik. tartışma da olsa kapıyı çekip gitmedi hiç. her kötü ve iyi anımda yanımda oldu. elimi hiç bırakmadı. ailesi tanışmaya geldi. biz onlara gittik. bazı sorunlar oldu. aileler tarafında karşılıklı söylemler atışmalar oldu. Burdaki en büyük sorun ablasının beni hiç istememesiydi. ilişkimizin ilk yılında bana sosyal medyadan küfür ve hakaretler etti. sessiz kaldım. ilişkiyi bitirmedim. biz onlara gittikten sonra tekrar hakaret etti bana yine sessiz kaldım. aramızda son günlerde tartışmalar oluyordu. ama ben aileme hiç taşımadım. hep arada köprü kurmaya çalıştım. ondan hep iyi bahsettim. ablasının tavırlarından dolayı annem de istemedi. Geçtiğimiz Ramazan bayramında ailesi bizim karşılıklı oturduğumuz rezidansa geldiler. ve beni ablam seni çağırıyor diyerek sadece onla muhatap etti. her şeye rağmen hayırlı bayramlar dedim. fakat karşılıklı oturunca sen arkamızdan bunları demişsin dedi. istenmeyen gelinmişsin vs. Dedi ablası. şok oldum inanın ki. erkek arkadaşımın aramızdaki tartışmaları nasıl söyleyebilir dedim. ben de saygı çerçevesinde hakkımı savundum. ama masadan kalınca elini tutmadım ve onu engelledim. ertesi gün beni aramış ama yanıma gelmedi açıklama yapmaya. iki gün sonra bu aradaki konuşmaları ablası babasına söylemiş. ve babası kalp krizi geçirdi. şu an yoğun bakımda. aradım kendisini durumu nasıl diye. ilkinde resmi davrandı. akşam aradığımda ablasının yanındayken. beni artık istemediğini , her şeyin bittiğini , hastaneye gelirsem ablasının beni öldüreceğini söyledi. ve her yerden engelledi. Ablası şu an sosyal medyadan benim namusumla ve ailemle ilgili her türlü hakaretleri eden mesajlar yazıyor. beni tehdit ediyor. Cevap vermiyorum ama ilişkimin de bitmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım şu durumda onu geri kazanmak için. Teşekkür ediyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ablasının sana karşı yanlış ithamlarda bulunduğundan ötürü sadece kendi hakkını savunduğunu söyle ona yanlış bir şey yapmadığını yani sonuçta senin bir hatan yok ablasının sana hakaret etmesine rağmen ablasını durdurmuyorsa bu onu kötü biri yapar zaten ama eğer çok seviyorsan onunla açık açık konuşmayı dene seni anlamıyorsa zaten başından beri hak etmemiştir küçük bir sorunda bu denli tepki koymak saçmalık
Çok seviyorum. ablası gelene kadar bildiğim o da çok seviyordu. evlerimiz karşılıklı blok. iş yerlerimiz dip dibe. yanına gitsem kendimi küçük düşüreceğim. beni görmek istemediğini beni artık istemediğini söyledi ve engelledi. çok zoruma gidiyor. ilişkimizi destekleyen çok insan vardı. çok güzel günler yaşadık. tekrar geri döner mi ne yapacağım bilmiyorum çok çaresizim
Bence şuanlık onunda kendi kafasını dinlemesi ve düşünmesi için bir şey yapmamalısın sen de otur düşün biraz zaman geçsin sonra hala çok sever ve onu çok özlüyor olursan o zaman yeniden konuşursun ama 2 3 hafta iadar ikinizde kendi hayatlariniza bakmalisiniz
Babası hastaneden taburcu olmuş. Pazar günü gelecekmiş şehire. engelini kaldırmadı hala bir hafta oldu. ablası muhtemelen hala yanında onu dolduruyor biliyorum. bu kadar yakın olup bu kadar uzak olmak çok zoruma gidiyor. iş yerinden bayan arkadaşı tekrar bizi bir araya getirmek için işe geldiğinde onunla konuşacağını söyledi. beni sevip sevmediği ile ilgili. eşyaları hala ben de. geri almak gelir mi gurur yapar mı diye düşünüyorum. ne olur sence.30 yaşındayım. bir daha başkasını sevemem. o çok ayrıydı.
Yani bilmiyorum severse doner bence sonucta ablasiyla evlenmeyeceksin onunla evleneceksin ama olmazsa da illa birini seversin unutmam deme unutursun sadece bolca zaman gerekir
Biraz geleneksel biri. ablam olmadan nişan olmaz gibisinden düşünüyor. ablası da nişana gelince seni rezil edecem diyor. daha bir hafta önce doğum günü hediyemi aldı. hastaydım yanımda oldu ilgilendi. daha önce hiç küs kalmadık. en fazla iki saat. her gün konuşurduk. ilk defa böyle engel oluyor. oğlak burcu. biraz sinirli bir yapısı var. ama biraz da çocuksu. omuzumda kaç defa ağladığını bilirim. yüz yüze tartışınca ani parlayıp sonra barışıyorduk. ama şimdi uzakta olunca bir de babasının durumu araya birden girince benden artık tamamen koptu. gerçekten kafasında bitirdi mi yoksa bir anlık sinir mi bilmiyorum. ilk ben bitti dediğim için mi böyle hırslandı acaba diyorum. sence yanıma gelir mi konuşmaya
Kendi haline bırak dediğim gibi onun da düşünmesi gerek eğer seviyorsa döner zaten
Dün baktım çocukluk arkadaşına sosyal medyadan engellettirmiş beni. dün ya da dünden önceki gün yapmış bilmiyorum. ama öncesinde engelli değildim
boş ver o zaman sen de kendi hayatına bak biliyorum unutmak zor ama önce kendi değerini bilmelisin o sana böyle davranıyorsa sende gururun ile aynı şekilde davranmalısın bu olaydaki suçlu sen değilsin bırak değerini anlaması için sefil olsun biraz hayatının tadını çıkar
Yazmak isteseydim arardım zaten arkadaşını. numarası da var ordan engellememiş. ya da fake hesap açıp onu rahatsız edebilirdim. yapmıyorum iki haftadır. evi karşı da evine de gitmeyeceğim. bugün gelecekmiş şehire. ne yapmaya çalışıyor anlamadım
Erkekler bazen canım elindekinin kıymetini kaybedince anlardır bu sürecte sakın ama sakın kendinden ödün verme ve asla unutma sen yanlış bir şey yapmadın
Benim instagramım @14gunlukfarkli eger istersen ordan konusabiliriz bi sorunun olursa seve seve yardimci olmaya calisirim
Eve geldiğinde kapısını tıklayıp aç kapıyı deyip yalvarmamı bekliyor heralde ama çok bekler. beni daha çok rezil edip süründürüp aklı sıra intikam alıp egosunu şişirecek. kendimi tutacağım. öyle bir şey yapmayacağım. akşam iş arkadaşı konuyu onunla konuşup bana dönüş yapacakmış. Allah bilir insanlara ne anlatıyor da bana karşı kötülüyor. pişman olmasını ileride yaptığı yanlışı anlamasını istiyorum sadece
Aynen boyle dusunmelisin zaten boyle devam
İstek gönderdim canım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!