Ablası benden soğuttu ne yapmalıyım?

. Çok vaktinizi almadan yaşadığım 4 yıllık yeni biten ilişkimden bahsetmek istiyorum. Eğer okuyup vakit ayırırsanız ve bana kısa bir dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Ben öğretmenim sevgilim askeri personel. Ondan önce yaşadığım ciddi ilişkilerde oldu. Fakat en uzun süren buydu. Çok sevdik birbirimizi çok değer verdik. tartışma da olsa kapıyı çekip gitmedi hiç. her kötü ve iyi anımda yanımda oldu. elimi hiç bırakmadı. ailesi tanışmaya geldi. biz onlara gittik. bazı sorunlar oldu. aileler tarafında karşılıklı söylemler atışmalar oldu. Burdaki en büyük sorun ablasının beni hiç istememesiydi. ilişkimizin ilk yılında bana sosyal medyadan küfür ve hakaretler etti. sessiz kaldım. ilişkiyi bitirmedim. biz onlara gittikten sonra tekrar hakaret etti bana yine sessiz kaldım. aramızda son günlerde tartışmalar oluyordu. ama ben aileme hiç taşımadım. hep arada köprü kurmaya çalıştım. ondan hep iyi bahsettim. ablasının tavırlarından dolayı annem de istemedi. Geçtiğimiz Ramazan bayramında ailesi bizim karşılıklı oturduğumuz rezidansa geldiler. ve beni ablam seni çağırıyor diyerek sadece onla muhatap etti. her şeye rağmen hayırlı bayramlar dedim. fakat karşılıklı oturunca sen arkamızdan bunları demişsin dedi. istenmeyen gelinmişsin vs. Dedi ablası. şok oldum inanın ki. erkek arkadaşımın aramızdaki tartışmaları nasıl söyleyebilir dedim. ben de saygı çerçevesinde hakkımı savundum. ama masadan kalınca elini tutmadım ve onu engelledim. ertesi gün beni aramış ama yanıma gelmedi açıklama yapmaya. iki gün sonra bu aradaki konuşmaları ablası babasına söylemiş. ve babası kalp krizi geçirdi. şu an yoğun bakımda. aradım kendisini durumu nasıl diye. ilkinde resmi davrandı. akşam aradığımda ablasının yanındayken. beni artık istemediğini , her şeyin bittiğini , hastaneye gelirsem ablasının beni öldüreceğini söyledi. ve her yerden engelledi. Ablası şu an sosyal medyadan benim namusumla ve ailemle ilgili her türlü hakaretleri eden mesajlar yazıyor. beni tehdit ediyor. Cevap vermiyorum ama ilişkimin de bitmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım şu durumda onu geri kazanmak için. Teşekkür ediyorum

Ablası benden soğuttu ne yapmalıyım?