Sevgilimin ablası bana çok soğuk davrandı niye olabilir ki? Ne yapmam lazım şimdi?

Arkdaşlar sevgilimle bi kafede oturuyoruk ablam burda bi mağzaya gelecekti burdaysa arayayı gelsin diye.Eh ne denir peki dedik ama benim br sorunum var yani ilk kez gördüğüm insanlara yakınlık gösteremiyorum hemen çok soğuk kalıyorum başlarda.Ablasıda geldi ama 23 yaşında zaten ablası (sevgilim 20) çok havalı biriydi mankenmiş bide ajansta.(iki TV reklamında 1 klipte oynamış.).Çok güzel biriydi sarışın falan ama çok soğuktu elimi bile parmak uçlarıyla sıktı.Benle fazla konuşmadı.Sevgilime Pervin ne oldu falan diye sordu yanımda (eski sevgilisiymiş.) Ondan sonra sen sarışın sevmiyomuydun ya dedi ama ben hiç sesimi çıkartmıyorum öylece dinliyorum sevglim arada beni konuya dahl etmeye çalışıyor kız habire onla konuşuyor.Daha sonra bu sefer kardeşine sen benim gibi anneme benzediğin halde böyleysen babama benzasen evde kalacakmışsın ablacım dedi.Baya güldü sesim çıkmıyor çocukta terledi bana bakıyor kalkmıyım diye.Giderkende görüşürüz umarım bir daha dedi gülerek gitti.Niye böyle yaptıki ? Ne yapmam lazım şimdi ? Hayır öyle çok çirkide değilim 1.68 53 kg esmer bi kızım yani.
Sevgilimin ablası bana çok soğuk davrandı niye olabilir ki? Ne yapmam lazım şimdi?