Ablam bana çok kötü davranıyor?

Ablam geçen gün izinsiz eşyalarını kullandığım için bana tokat attı ve üstüne "beyinsiz, gerizekalı" vb. onur kırıcı şeyler söyledi. bir kolyesi vardı onun zincirini yanlışlıkla dolamıştım, benden önce parasını istedi sonra onu gidip aldığı yerden yenisini almamı istedi. Elim de ne param var ne de başka bir şeyim. Bir gün de onun arkadaşlarından bir çocukla ilgilindiğimi annemin yanında rencide edici bir şekilde söylemişti. O gün annemi öyle doldurmuştu ki ağlamaktan canım çıkmıştı. Ben ona giysilerimi izinsiz giyince kızmıyorum, sevgilisi olduğunu gidip aileme anlatmıyorum, hata yaptığında hakaret etmiyorum. İstediği bir şey olduğunda yapıyorum. Onu hayatı boyunca hep destekledim. Ama o beni herkesin içinde hep küçümsedi. Bazen onun yüzünden intihar etmeyi düşündüğüm de oldu. Hatta eğer çocuğum olursa onunla asla tanıştırmam dediğim de. Hep başka abla kardeşlere özenerek baktım, hep onlar gibi olmak istedim. Ama asla olmadı, beni hep aşağıladı. İyi niyetimi hep kullandı. Ben onu suyunu getirirken, kahvaltısını hazırlarken o bana "seni seviyorum" u hor gördü. Her zaman beni dışladı, arkadaşlarımın yanındayken benimle dalga geçti. Ama ben onu arkadaşlarıma hep iyi anlattım, meğerse hayalimdeki ablayı anlatmışım onca sene...
Ablam bana çok kötü davranıyor?