Mesela ilk kez işe girdim yaşım 18, özenerek heyecanlı gidiyorum falan
Saçımı kestim ağda yaptım sonra dediki "Allah gerçekten birine bi şeyi (Güzellik) vermiyorsa haketmiştir. Gerçekten haketmiştir. Bi de verseydi g... tün daha ne kadar kalkardı" dedi
Sonra iş yerinde bi erkek var nişanlı. Durduk yere alakasız şekilde ondan bahsedip "Nişanlısından ayırıp kendine mi ayarlatıcan " dedi
Ve gün içinde sürekli daha çok "Tipsiz" demeye başladı bastıra bastıra
"Bu kadar mı batıyor tipine laf etmem" diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ablandan daha çok düşmanın gibi öz ablan kıskanıyor seni geçmiş hadi işin çok zor
Özgüvenimi eritiyor
Takma boş ver demek ki kıskanıyorlar
Bence kesinlikle sağlıklı bir ruh halinde değil. Umursayıp moralini bozma
Moralimi geç psikoloji bozuluyor ister istemez. Takmamış gibi yapınca takana kadar tipsiz diyor
Çalışıyormuşsun zaten allahtan daha az görüyorsundur. Ablan herhangi bir işte çalışıyor mu?
Hayır o uzaktan üni olduğu için 1 ay sonrw falan girecek. Bi de benden para istiyor eve bulaşık makinesi bilmem ne alacağız diyorlar
Sana böyle davranan birine umarım paranı vermezsin.
Haklısın. Ve Annemde onu savunuyor. Anneler hep ilk çocuk üzerine titrerler ya. Annemde istiyor bi yandan babamda. Beni strese sokuyorlar 3üsü. Bunalıyorum. Sanki mühendisim. 18 yaşımda kendi ihtiyaçlarım için asgari işte çalışıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum istekleri beni çok bunaltıyor
Sen okuyor musun peki
Hayır ben kurslarla ilerliyorum. Çizim kursları
Ya salla gitsin motivasyonunu bozmaya calısıyor senin
Bu nasıl abla a*k düşman sanki. Psikoloğa falan görünsün iyi değil
Diyorki bi de kk'ye verdiğim için pişmanım. Rte gelsinde nasıl kapanıyorsunuz çarşaf bakın kendinize bilmem ne. Bende dedim "Benim gibi milyonlar var ve öyle saçma kanunlar için özgürlüğünü verir mi?
Nası abla bu ya? Deli gibi kıskanıyor seni
Ama haklı mı bilmiyorum. Kendimi çirkin hissediyorum. Özgüvenimi darmadağın ediyor
Ağda falan kendine bakınca kıskanmış senii 😂
Asgari ücretli diye dalga geçiyor benimle
Kendi ne kazanıyormuşş
Ağdayı komple mi yaptırdıınn
Yo sadece yüzüme yaptım ama kuaförde. Normalde hep evde yapardım full. Kendisi Türkçe öğretmenliği okuyor
Kendine komple ağdda yapabiliyo musunn
Evet
Hmm annen ablanla beraber yapıyor musunuz hiçç
Seni kiskaniyor
Ne yapmam gerek. Sürekli her şey3 beni sıkıştırıp laf atıyor özgüven kırıcı laflar. Bilmem gözün şöyle g.. tün böyle diyip gülüyor
Onun yaşı kaç? Takmamaya çalış. Zor olucak ama elinden başka bir şey gelmez
Ben 18. O 20 yaşında. Benim lise geçen yıl bitti. Onun üni seneye bitiyor
Allah yardımcın olsun. İçin zor. Burcunuz ne
İkimizde aslan burcu
Peki sen daha mi güzelsin
Hayır güzel olduğumu düşünmüyorum
Senin ilaki bir artin var ona batan
Bilmiyorum onun ruhu kıskanç. Hep bi yüzüme vurmaya çalışıyor oram buram yamulsun diye. Burnuma verdiği darbe yetmedi
ablana cok pıs gıcık oldum
Allahtan çalışıyorum bikaç haftadır. Evde olsam nasıl delirtir
Ben okul okurkende matematik konusunu anlamak için yanına giderdim mesela. Bilerek saçma sapan şekilde üstü kapalı anlatırdı. Şimdi de bi şey nasıl yapılır diyince aynı şekil cevaplar veriyor. Öğrenmememi istemiyor öğrenincede bana yapışıyor yalaka gibi. Sonra din iman diyor
sen anlattıkca dahada gıcık oluyorum :) sen ona nasıl abla dıyorsun
Demiyorum zaten. Ruh hastası işte nasıl başedicem bilmiyorum hep kendime zarar veriyorum
sende ona sureklı sende evde kaldın azcık guzel olaydın kısmetın cıkardı de baskıla onu psıkolojısı dagılsın
Yok ben o kadar kötü olamam damarıma basılmadığı sürece
keske senın karakterın bulasıcı olsada ablanada birazcık bulassa :)
kıskanıyor
Sürekli tipsiz diyor. Allah iyi ki vermemiş verse nolurrdu diyor. Kendimden nefret ediyorum beğenmiyorum
kıskanıyor. ablanın yaptığını küçuk cocuklar bile yapmaz. sana ablanı kafaya takma diyeceğimde nereye kadar yani...
İşte acaba nereye kadar böyle devam edecek psikolojik sorun ya
aslında annenin ve babanın ikinize de adil davranması gerekiyor. genellikle yeni kardeşi doğan çocuklar kardesini kıskanır annenin bilinçli olup ablani buna göre yetiştirmesi gerekirdi
İşte annem de cahil. Onu svunuyor her şeyde. Ya aslında ana baba bile menfaatten ibaret ya
canım yapacak bir sey yok sen modunu düsürme. onlari o şekilde kabullen. olabildiğince takma kafana. zaten çalışıyomussun eve gelince de yemek yiyip odana çekilirsin