Merhaba arkadaşlar,
şu an bir ilişkim var, ve maalesef güzel bir aileden geliyorum diyemeyeceğim.
Ablam biraz sorunlu bir kişiliği var. Her ne zaman morelim bozuk olsa bana yine sevgilin ile mi kavga ettin gibi imalı sözlerde bulunuyor. Öyle bir şey olmadığı halde veya bana sen sevgiline her şeyi anlatıyorsun diyor oysa gün içerisinde olan olumlu olumsuz şeyleri anlatıyorum laf arasında.
Bilmiyorum iki ablamda sorunlu ikiside evliliklerini sonlandırmış insanlar..
Tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?
Sevgilime güvenmemem gerektiğini mi anlatmaya çalışıyor bana? Kendileri her küçük şeyi yüzüme vuran insanlar.. her kavgada bir acık arıyorlar.. Nasıl davranacağımı bilmiyorum güven duygusunu yitirdim
şu an bir ilişkim var, ve maalesef güzel bir aileden geliyorum diyemeyeceğim.
Ablam biraz sorunlu bir kişiliği var. Her ne zaman morelim bozuk olsa bana yine sevgilin ile mi kavga ettin gibi imalı sözlerde bulunuyor. Öyle bir şey olmadığı halde veya bana sen sevgiline her şeyi anlatıyorsun diyor oysa gün içerisinde olan olumlu olumsuz şeyleri anlatıyorum laf arasında.
Bilmiyorum iki ablamda sorunlu ikiside evliliklerini sonlandırmış insanlar..
Tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum?
Sevgilime güvenmemem gerektiğini mi anlatmaya çalışıyor bana? Kendileri her küçük şeyi yüzüme vuran insanlar.. her kavgada bir acık arıyorlar.. Nasıl davranacağımı bilmiyorum güven duygusunu yitirdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
onlarla çok alakadar olma dinle ama umursama ya da üstüne düşünme. onları yoksay ama bunu hissettirme
Bunu nasıl yapabilirim
Maalesef hala beni üzüyorlar.. bir hatamı hep yüzüme vuruyorlar
Her şeyi anlatma özellikle de senin ile ilgi olan konuları anlatma
Sanırım ilişkim ile ilgili pek bir şey anlatamayacağım
Güveneceğim hiç kimse yokmuş
Kardeşinde olsa anlatma tabiki içindeki iyiliği ya da kötülüğü bilmiyorsun kendi durumundan dolayı senin mutluluğunda gözü olabilir
Sanırım haklısın bu yaşımda bunları yaşıyor olmam üzücü
Aynen öyle hayatta mutlu olmaya bak sana sorun çıkaran ne varsa çıkar hayatından ya da ilgilenme bırak
Kafama takıyorum o su an beni umursamıyor bile ablamdan bahsediyorum
Biraz uzak dur başka şeylerle ilgilen 1 hafta sonra onu umursamadığını fark edeceksin
Olur kardesler arasında
Hiç yokmuş gibi davran
Evet haklısın, yakın zamanda öyle olacak, kendi özgürlüğüme kavuştuğumda
Kendi özgürlüğüm diye esarete. tutlma mantıkli adım at
Neden öyle dedin
Genel olarak yağmurdan kaçarken doluya yakalnrz
Özgürlük derken ekonomik özgürlükten bahsediyorum. Bu ailede ciddiye alınmak için ekonomik özgürlüğe sahip olmam gerekiyor
He degec sen zaten durumu cozmussun
Öyle kolay olsa
Neden yazayım
Buradan yazarsanız sevinirim teşekkürler
Ablaları. Senin mutlu olmanı hazmedemeyen kişilikler çünkü kendi evliliklerini bitirmişler. Ya çok fazla takmicaksin ya da bu şekilde evden ayrılan. Evlilik olabilir
Birisinin şu an zaten sevgilisi var? Neden hazmedemiyor anlamıyorum? Bir insan bu kadar kötü olabilir mi
Kardeste olsa olur insanlar bencildir buna bizlerde dahil
Evet birden parladı sabahtan beri böyle aslında sevgilimin bana bir hediye aldığını söylediğimde bana yok mu diyip garip tavırlar aldı? Kendisi 30 yaşında bir hanımefendi aşırı derecede tavır aldı
Sen kaç yaşındasın
Neden soruyorsun anlamıyorum 27
Aranızdaki yasvfarki icik
Çok yokmuş i yuzekdir kiskacligi
Gerçekten kıskanıyor olabilir
Allahtan başka kimsem yokmuş
Sen evlilik düşünmüyor musun
Evet düşünüyorum şu an, sanırım yakın zamanda
Aileler tanışacak insallah
Ozaman ablaları i çok takma ama sen evlenene kadar taş koymaya devam ederler
Evet nasıl dikkatli olabilirim? Sanırım siz yaşınız dolayısıyla daha aşıkarsınız bu gibi insanlara vs. Ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz
Senin yalina bağlı, herşeyi takan biriysen çok zor, ama sevgilinle neye karar verdiyseninyalun karar verirkende cok fazla dışardan kişiyi müdahil etmeyin
Evet çok takan birisiyim ama zamanla bu huyumdan vazgeciyorum
Biraan önce geç bence sende öyle ablalar varlki fenaaa
Düğün ve kına istemiyorum ailemden garip tepkiler aldım ama bu kararı verdik mesela
Bir ablam aynı bir bukalemun gibi 😀 ben tanıyamıyorumm
Arkasında durun kararlı olduğunuzu gosterin
Onuda evlendirin 😄
Sana mutluluklar çok takma
Çok teşekkür ederim umarım sizde kendinize uygun birisini bulmuşsunuzdur veya bulursunuz
Çok takma demek ile olan şeyler değil
Takma bence
Neden?
Ben aşırı düşünen bir insanım.. takmamak için ne yapabilirim