Kızlar Bir Adım Öne Atandım ama sevgilim uzağa gideceğim için çalışmamı istemiyor. Aşk mı meslek mi, hangisini seçeyim? (Sayfa 3) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Atandım ama sevgilim uzağa gideceğim için çalışmamı istemiyor. Aşk mı meslek mi, hangisini seçeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
sayınyavuzbey Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İleride zaten ayrılırdın seven herşeyini sever İşini aşını olduğun gibi Ayrılığını da sever Adam her zaman bulunur meslek zor bulunur 0 0 Yorumla
pembişbulutt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sacmalama atanmak için insanlar ömür veriyor bende yeni atandim başka şehre bi zahmet seviyorsa o gelsinn 0 0 Yorumla
nur584t3 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilinin nasıl biri olduğu ortada tabiki meslegini seç 1 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 559 cevap paylaştı. Meslek karın doyurur. Aşk doyurmaz 1 0 Yorumla
yıldızbasak Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Tabikide meslek o yarın bir gün seni bırakır gider ama mesleğin yine sende olur Kendind gel 0 0 Yorumla
CyhnFethiye Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye minnet etme 0 0 Yorumla
Ecearya Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle mesleği seç aşkı tekrar bulabilirsin ama meslek 0 0 Yorumla
Raslanti6735 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kendi ayakların üzerinde durabildigin surece mutlu olursun aşk gelip gecici kariyer bakidir. 0 0 Yorumla
yalnizcocuk19 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Zor bir karar. Benzerini ben de yaşıyorum. Aileniz ne diyor görüşlerini alma fırsatın varsa sorun. 0 0 Yorumla
Brky999 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Seven insan lâm lim yapmaz eğer gerçekten seviyorsa izin verir vermezse ayrıl 💯 0 4 Yorumla BubiiKızınYedeği +1 yıl Bunun için izin istemesine bile gerek yok İzin dediğin belli bir yaşa kadar anneden babadan istenir Sevgiliden izin istemekte neymiş Yorumla Brky999 +1 yıl Aynen sevgiliden izin istenmez katılıyorum doğru bir cevap 💯 Yorumla BubiiKızınYedeği +1 yıl 👍🏻😊 Yorumla Brky999 +1 yıl 👍💯 Yorumla
UmutYalin Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Meslek , gercekten seviyorsa seni zaten anlayacaktır 0 0 Yorumla
Nurinnko Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl O kadar çabalayıp okumuşsun bence mesleğini yapmalısın 0 0 Yorumla
Astrolojibağımlısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Sakın bir erkek için kariyerinden vazgeçme 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Merhaba keşke sınav kaydınızı yapsaydınız. Yaşadığınız şehirde kazanır orada eğitim gerekçesiyle tayin alırdınız 0 0 Yorumla
afrodit-0 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aşk bı süre sonra biter meslek daha önemli. 1 0 Yorumla
hedefhukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 70% +1 yıl Meslek en önemlisi kendi ayaklarin üzerinde dur. 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Meslek kesinlikle daha önemli 1 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. 8 yıldır seven adam evlenirdi bence. 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayatını vermıssın ona aşık olursun yine 0 0 Yorumla
Yapayalnızımalone Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Seninle mutlu edecekse onu seç gerisi yalan 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. uzak dur o adamdan sen kendi işine odaklan 0 0 Yorumla
serpil2255 Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 94% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 414 cevap paylaştı. Atanmak ne kadar zor haberi var mı sevgilinin 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,5b cevap paylaştı. Seneye sende tayin istersin zor bir şey değil 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zitlasmalar başlayacaktır önüne geçemezsin 0 0 Yorumla
bol-malzemos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Git ekmeğini kazan kabul et atamayı 0 0 Yorumla
Frankenstein16 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 748 cevap paylaştı. Çalışmayınca kendine nasıl bakacaksın? 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 16,3b cevap paylaştı. aşk kazanıreğer geliri iyiyse 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı. 8 yilda az buz zaman değil bilemedim 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı. 8 yılda nasıl aşk bitmedi 0 0 Yorumla
BirGaribAbdal66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Kariyer her şeydir ! Aşk için kariyer bırakılmaz 0 0 Yorumla
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. önce aş sonra aşk. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,9b cevap paylaştı. Mesleğinizi tercih edin 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kesinlikle mesleğini seçmelisin 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,7b cevap paylaştı. güncelleme ile aynı yoldayız 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Meslek tabiki. Herşeyden önemli 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,3b cevap paylaştı. seni eve tıkarlar 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,6b cevap paylaştı. Aşk söz konusu bile olamaz millet atanmıyor 0 0 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani bilmiyorum 0 0 Yorumla
Lightinthedarkness Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Meslek 0 1 Yorumla Lightinthedarkness +1 yıl Evlenme onunla mesleğine yönel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
İleride zaten ayrılırdın seven herşeyini sever
İşini aşını olduğun gibi
Ayrılığını da sever
Adam her zaman bulunur meslek zor bulunur
Sacmalama atanmak için insanlar ömür veriyor bende yeni atandim başka şehre bi zahmet seviyorsa o gelsinn
Sevgilinin nasıl biri olduğu ortada tabiki meslegini seç
Meslek karın doyurur. Aşk doyurmaz
Tabikide meslek o yarın bir gün seni bırakır gider ama mesleğin yine sende olur Kendind gel
Kendi ayaklarının üzerinde dur kimseye minnet etme
Kesinlikle mesleği seç aşkı tekrar bulabilirsin ama meslek
Kendi ayakların üzerinde durabildigin surece mutlu olursun aşk gelip gecici kariyer bakidir.
Zor bir karar. Benzerini ben de yaşıyorum. Aileniz ne diyor görüşlerini alma fırsatın varsa sorun.
Seven insan lâm lim yapmaz eğer gerçekten seviyorsa izin verir vermezse ayrıl 💯
Bunun için izin istemesine bile gerek yok
İzin dediğin belli bir yaşa kadar anneden babadan istenir
Sevgiliden izin istemekte neymiş
Aynen sevgiliden izin istenmez katılıyorum doğru bir cevap 💯
👍🏻😊
👍💯
Meslek , gercekten seviyorsa seni zaten anlayacaktır
O kadar çabalayıp okumuşsun bence mesleğini yapmalısın
Sakın bir erkek için kariyerinden vazgeçme
Merhaba keşke sınav kaydınızı yapsaydınız. Yaşadığınız şehirde kazanır orada eğitim gerekçesiyle tayin alırdınız
Bu soruyu cidden sormuş olamazsın
Aşk bı süre sonra biter meslek daha önemli.
Meslek en önemlisi kendi ayaklarin üzerinde dur.
Meslek kesinlikle daha önemli
8 yıldır seven adam evlenirdi bence.
boş ver mesleğine odaklan
Hayatını vermıssın ona aşık olursun yine
Daha önce bu mevzu konuşuldu mu?
Kariyer daha önemli kardeşim.
Seninle mutlu edecekse onu seç gerisi yalan
uzak dur o adamdan sen kendi işine odaklan
Atanmak ne kadar zor haberi var mı sevgilinin
Neye karar verdin
İnsanlar atanmak için neler yapıyor mesleğini bırakma.
Seneye sende tayin istersin zor bir şey değil
Zitlasmalar başlayacaktır önüne geçemezsin
Git ekmeğini kazan kabul et atamayı
Çalışmayınca kendine nasıl bakacaksın?
Meslek... kesinlikle
Saçmalama boş ver onu
aşk kazanır
eğer geliri iyiyse
8 yilda az buz zaman değil bilemedim
8 yılda nasıl aşk bitmedi
Kariyer her şeydir ! Aşk için kariyer bırakılmaz
önce aş sonra aşk.