Atanman olmuş. Eğer ki seni seviyorsa zaten ne kadar da uzak olsanız ilişkinizi sarsmaz diye düşünüyorum. Tam tersi sana destek vermesi gerekli. Zaten ilerleyen zamanda bulunduğun bölgeden tayin isteyebilirsin. Bu fırsatı geri çevirirsen çok pişman olacaksın. Hep aklında kalacak. Belki tekrar sınava gireceksin ama atanamıyacaksın. Bunları siz göze alabiliyor musunuz? Bence bir kişi için hayatınızı ona bağlı yaşamayın. Eğerki gitme diyorsa kesinlikle o kişiden uzak durun. Çünkü bencildir. Seviyorsa seni destekler ve ne kadar zaman olsa bile seni bekler. Evliliğin acelesi yok. Kariyerin bir otursun. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren ve maddi özgürlüğün olsun. En azından arkanı döndüğünde ben ne yaptım deme...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Meslek derim. Kimse kimsenin sırtına yaslanarak hayatını devam ettirip mutlu olacağını sanmasın. Çünkü birgün her şey bitiyor yapalan her şey benim sayemde olduya getiriliyor yani her ne kadar iyi birisi ya da ince düşünceli biriside de olsa birgün kötü bir sebeple ayrılık kararı aldığınızda ya almasanız bile evliyken bile harcanan her kuruşun hesabı yapılacaktır. Seviyorsa gerçek anlamda tâbi seni bırakmayacaktır ki sende uzakta olduğun için ihanet vs yanlış birşeyler yapmayacağını düşünüyorsan devam edecektir ilişkiniz sen mesleğine devam et taki ne zaman işi bırakmak istiyorsan o zaman kendi iraden isteğinle bırak bu yanlış bir şey değil ki emeğinin karşılık bulacaktır. Keskelerle yaşamamak için dene ve gör
00 Yorumla
+1 yılO kadar hazırlanıp, çalışıp emeğinin meyvesini yiyeceğin zamana gelmişsin. Bence verdiğin emeği çöp etme. Yarın bir gün sen çalışmazsan o çalışıp evi geçindirirken bunu kafana kakarsa üzülürsün. Burada da dışarıda da görüyoruz kadınları paragöz ilan eden erkekleri. Sırf bu yüzden bile olsa çalış. Seni gerçekten seven insan sana ne olursa olsun destek olur. Ayrıca ailesi de çalışsın istemiyor nedir? Sen onunla mı ailesi ile mi evleneceksin? Büyüklere saygım sonsuz hele ki böyle ciddi bir ilişkiyse ama çalışıp çalışmamana sadece kendin karar vermek hakkına sahipsin. Çalışmak sanki ayıp. Kaçıncı yüzyılda yaşıyorsak?
01 Yorumla- +1 yıl
Yani hem hayatın ne getirecek olduğunu da bilmiyoruz. Kendini garantiye al.
+1 yılMerhaba arkadaşım. Aslında bu tamamen senin istek ve ihtiyaçların doğrultusunda değişebilir bir şey gibi görünüyor. Bunun için istek ve ihtiyaçların hakkında birkaç kıyaslama yapmak en iyisi olacaktır. Örneğin; 3 yıl sonra kendini bir üst düzey görevli veya bir yönetici olarak bir yerde görmeyi mi hayal ederdin? Yoksa, o kişiyle birlikte standart bir yaşam ihtimalini mi? Şahsen birkaç yıl önce olsaydı ne olursa olsun kariyeri seçecekken şuanda ilişkiye göre kariyerimden bile vazgeçebilirim. Yani bu tamamen kişi ve ihtiyaçlarına bağlı gibi görünüyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBu karar size ait ve oldukça zorlu bir karar olabilir. Hem iş hem de aşk hayatınızda önemli yer tutan faktörlerdir. Ancak, mesleğinize ve kariyerinize odaklanmanız ve kişisel gelişiminize yatırım yapmanız, uzun vadede size daha fazla fayda sağlayabilir. Aynı zamanda, işinizi severek yapmanız, mutlu olmanız ve kendinizi geliştirmeniz, yaşam kalitenizi de artırabilir. Diğer yandan, sevgilinizle ayrılmak zor olsa da, eğer sizin için işiniz daha öncelikliyse, onunla konuşarak durumu anlatmanız ve birlikte bir çözüm bulmaya çalışmanız en iyisi olabilir. Belki de bir süre uzun mesafeli ilişkiyi deneyebilir veya onun da farklı bir iş fırsatı aramasına yardımcı olabilirsiniz. sizin için en iyi karar, kendinizi tanıyarak ve geleceğinize dair hedeflerinizi belirleyerek alacağınız kararla belirlenecektir.
10 Yorumla
+1 yılbence mesleğinizi seçin
kendi ayaklarınız üzerinde durun birlikte olmanın bir yolu bulunur ama ayaklarınız üzerinde durmazsanız evliliğiniz güzel gitmezse o zaman ne yapacaksınız130 Yorumla
+1 yılŞu kesin bilgi her bireyin finansal özgürlüğü olması gerekiyor. Sen iş sahibi olmuşsun kalıcı mesleğin var ve ömür boyu maddi olarak özgürsün. Bir bireye muhtaç olmamak her zaman en iyisidir.
Asla kabul etme çalışmak senin en doğal hakkın bir bireysin ve bununla ilgili bir fikri olması dahi haddine değil. Bu yobaz zihniyeti hayatından çıkar bunun gibilerin sana katacağı hiç bir şey yok sadece aşağı çekerler.
Aşk hikaye bir daha çok daha iyisini bulursun mesleğin birey oluşun duruşun önemli olan.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşini bir erkek uğruna bırakırsan evlendiğinde öyle bı an olur ki ayrilirsiniz ortada kalırsın sonrada banane calissaydin der yine suçlu sen olursun hayatta her şey var kendini garantiye al ne olursa olsun aşk diye bişey yok benimde 8 yıllık sevgilim vardı evlenecektik beni aldattı bende kpss hazirlaniyordum kazanamadım psikolojim bozuldu şu an yine hazırlanıyorum demek istediğim ben yaptım sen yapma her zaman önceliğin kendin olmalı
62 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah en güzel yere atanıp en güzel insanlarla karşılaşırsın ❤️
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim 🌸sende işini seç kadının çalışmasıni istemeyen erkeklerden hayır gelmiyor genelde çevremde çok gördüm kaç yıllık sevgilin olursa olsun öncelik sensin unutma
+1 yılSevgi karın doyurmaz bende atandim atanmadan once bir kurumda ozelde calisyorudm patronum uniden sonif qrkadasiyla evlenmisti kzila 10 yil konusmuslar kiz urfadaymis atanmis 3 yil mecburi kalmis sonra memelwkete donmus tayin istemis falan dusun o kadar zorluk cekmisler simdilerde 2 oglu var ama adam karsiini aldatiyir bu devirde insanin kaznaci olmasi önemli gercek seviyorsa fedakar olmak zorudnda sevgilinin ailesini düşünme erkek ailelerine be erkeklere fedakarlik yapilma zhep bencilce k3ndileri dusunur yarin seni aldatsa der sen kadin degildi oglum ondan yapti boş ver kimseye degmez isinden asla vagecme bunu bos laf olsun diye demiyorum kopek gibi sevrrken ailesi yuzunden ve kendisinin bana sonradan yaptigi hatalar yuzunden 5 yillik iliskimi bitiren biri olarak söylüyorum.
00 Yorumlabence aşk çünkü 8 yıl dile kolay az da değil tabi fikirler sizindir ama tanıyıp sevdiğiniz gönül verdiğiniz biri varken sırf bir meslek için neden ayrılasın onu geçtim yahu sen sunağa girerken atanırken hiç mi söylemedin ona atanacam nasıl yapacaz edecez diye danışmadın.
neyse yorumdaki gerikafalı arkadaşlar ayrıl meslek diyor ya onlara bakma bence tanıdığın güvendiğin insan var sonuçta.
meslekte de kaldın eeee hayatına biri giricek 30,35 yaşında evleneceksin ne gereği var o yaşa beklemeye kadar neyse ya siz bilirsiniz ama fikrim aşk00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar emek vermişsin, atanmışsın. Seni çalıştırmayacak biriyle işin olmamalı. Evlendikten sonra eşinin sana çalışmaman için baskı yapması, senin için haklı boşanma nedeni olur. Kadının çalışması da, çalışmaması da kocanın oluruna bağlı değildir. Baştan tavrını koy, "evlendikten sonra beni çalıştırmayacaksan evlenmeyelim, evliyken çalışmamam için baskı yaparsan boşanırım" demelisin. Biraz iradeniz olsun, dik durun. İnsana madem çalışmayacaktın, niye atanıp bir başkasının kadrosunu işgal ettin diye sorarlar.
00 Yorumla Sevgilin aynı oranda maaş ve sgk primi ödemesi yapıp ömrünün sonuna kadar yanında kalma sözü ve garantisi veriyor mu?
Elin adamına güven olmaz. Güvenilir biri olsa senin faydana olan bir şeyde senin yanında olurdu, karşında değil.31 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi yanımda oluyo ama bence sadece ayrılık korkusundan
Senin emeklerini görmemiş mi? Böyle bir şeyin olacağını kestirememiş mi? Bastan itibaren çalışmanı istemiyorum dese anlayacağım ama onu da anlamayacağım çünkü evli değilsiniz. Sen o kadar yüksek puan almışsın o kadar emek vermişsin kimin haddine senin gitmeni istemiyorum demek. Gitsin çalışsın aynı puanı alsın biz de ona gitme diyelim.
20 Yorumla
+1 yılTabii ki meslek. Bu bir soru dahi OLAMAZ.
Sevgilinin evlenince çalışma demesinden korkuyorsan, evlenmeden önce bunun sözünü alacaksın, ailesiyle senin alilenin de olduğu bir yerde, bunun için özellikle söz iste. O zaman hiçbir şey diyemezler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOncelikle ataman hayirli olsun. Benim de ilişkim var sevgilimi seviyorum. Ayri kaldigimiz dönemler oldu o zamanlarda bile hep kalbimde taşıdım başkasına gitmedim ama meslegimle ilgili kararlarıma asla karıştırtmam. Ben de atanmak icin uğraşıyorum emek veriyorum, vaktimi veriyorum. Yarın atamam Hakkariye'ye çıksa oraya gidicem. Bunu ailem de dahil kimse engelleyemez. Benim emeklerime cektigim strese uykusuz kaldigim zamanlara saygı duymayıp şımarıkca ve hic cekinmeden "çalısma, gitme" diyebilen insan hayatimda olamaz. Bu konu benim icin taviz verilebilir bir konu değil. Senin icin de olmasın. Emeklerine haksizlik etme.
10 YorumlaSən hangisini istiyordum? Daha ağır başa biri var muhtemelen. Şöyle de tapa bilirsin. Tek bir kişiye sor tanıdiğın, güvendiyin. EĞER O KİŞİNİN VERMİŞ OLDUĞU CEVAPDA KENDİNİ KÖTÜ HİSS EDERSEN MESELA:
SORU SORDUĞUN KİŞİ SANA AŞKI SEÇ BENCE DİYORSA VE SEN orada KENDİNİ KÖTÜ HİSS EDİYORSAN DEMEK MESLEĞİ İSTİYORSUN.)
ANLATA BİLDİM UMARIM.
fakat ikisinden birini seçmen gerekmiyor bence. Her ikisini birlikte seç :)
He eğer erkek arkadaşın zorluk çıkarıyorsa at gitsin10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 484 cevap paylaştı. Meslek. Kusura bakmasın ama dişini biraz sıkacak. Madem gelemiyor. İlk atamadaki yerinde bir süre çalışacaksın. Sonra evlilik araya girecek. Eşin şehir değiştiremediği için senin atamanı tekrar eşinle aynı şehire yapacaklar. Böyle bir uygulama var ama detaylarını bilmiyorum. Bi araştır, soruştur bence.
10 YorumlaŞunu söyliyeyim. Sevdiğim kişiyi ben asla göndermezdim. Bu kadar yani. Asla. Sadece kendi adıma konuşuyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılSize ve görüşünüze saygı duyarım. Ama lütfen karşınızdaki size aşık olmadan bu fikrinizi ilk başta söyleyin olur mu çünkü sonrası çok üzüyor iki tarafı da
+1 yılMadem bu kadar gitmeni istemiyor neden evlenme teklifi etmedi ki hala. Mesleğini tercih etmeni tavsiye edərim.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü ben atanmak çok istediğimi başından beri söyledim ve atanmadan evlenemem dedim oda biliyordu ama sanırım atanamayacağımı düşündü laf etmedi şimdi atanınca laf etti
Soran+1 yılAma sorun şu an o değil şu an atanmamı işimi kabul ediyo ama güvenip evlenmeye korkuyorum ya evlenince yine çalışma istemiyorum derse nasıl güveneceğim lafına
- +1 yıl
Açıkçası fikir danışılabilir ama ortada bir emek var, buna karar verməsi gerekenin (çalışma konusu) sen olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Neden atanmadan evlenmezsiniz bir erkekle evlenmekten terkedilmesine ayrılmaktan korkuyorsanız neden hiç evlenmeyin tamam mı
- +1 yıl
Ben evlənməyi düşünmüyorum zatən, siz evlənəbilirsiniz.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar emek edip ugrasmissin wtanmissin atanmak kolay değil. Bilmiyor muydu senin kpss çalıştığını. Kesinlikle taviz verme tamm kaç yıllık ilişkin kolay değil ama seni seven insan senin emeklerini yok saymamali.
20 Yorumla Seviyorsa 1 2 yıl uzaktan da gider çok istiyosa kendi bıraksın işini. Şöyle bir şey de var eğer birinizin kariyeri çok yükselişteyse diğeri ise sallantıdaysa ve uzak olamıyorsanız (mesela ilerde bebek vs olursa evde biri bakmalı sonuçta) o zaman yükselişte olan için diğeri fedakarlık yapar. Kız erkek olayını kenara itip düşününce ne mantıklı oluyorsa onu yapın bence
10 YorumlaMeslek olacaktı yanlış basmışım.
Seni seven emeğine saygı duyar ve hayellerinin peşinden gitmeni isterdi.
ve … memurlukta eşin bir yerde belli bir yıl çalışmış ise aynı şehire atama isteyebilirsin. Tabi biraz sabretmeniz gerekecek. Sabır yoksa gerisinin önemi yok zaten.00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBir iki kişi aşk demiş olabilir aman diyeyim... amaaannn!!! İki ucu boklu değnek farkındayım ama çalışma demez seven insan. Der ki tayinin buraya çıkana kadar bekleyelim. Evet çok haklı ama çalışmaya müsaade etmiyorsa ciddi anlamda ayrılmanı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılSen git atanacağın yere zaman içerisinde Bulunduğunuz yere özellikle Eş durumundan tayin ile gelirsin ama sakın özellikle dikkat et sakın Nasıl olsa evleneceğiz tayin için önceden nikah yapalım işine girme Her şey belli olsun Ondan sonra Netleşsin yani evlenmiş olursanız o zaman eş durumundan tayin istersiniz ki zaten Eş durumundan hangi çalışma sürelerinin ardından tayin diyebileceğinizin bilgisini size verirler odunluğunuz şehirde çalışırsan ben çok olumsuz bir durumla karşılaşacak olduğunu düşünmüyorum Tabii burada bir de hani bazı meslekler vardır bilemiyorum Bazı insanlar tarafından çok sıcak görülmeyen yani ya da ya çalışmasa da olur denilebilen meslekler böyle bir meslekten ise belki yine çalışmanı istemeyebilirler ama sen o kadar emek vermişsin yarın ne olacağı belli olmaz bence çalışmaya devam et ileride evlendiğin zaman devam edip etmeme mesele o zamanın şartlarına göre olgunlaşacaktır hayırlı olsun Senin adına çok sevindim mutlu ve başarılı bir meslek hayatı dilerim
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 357 cevap paylaştı. Çok zor seçim. İki tarafıda muallak bir durum. Şimdi evlenip yaşadığın şehirde olursun. Sonra ufacık bir krizde veya aklının köşesinde hep gidip çalışmak belirecek ve sen pişmanlık duyacaksın. Aynı şekilde başka şehire gidip, doğru mu yaptım diye de için içini kemirecek.
Burada sorman gereken şey şu; hangisi ile daha mutlu olurum?
00 Yorumla
+1 yılKendi işini başka birine bıraksın güvendiği birine
Seninle beraber gelsin
Seviyorsa zaten gelir ve her zaman insan atanamıyor meslek sahibi de olamıyor en önemlisi meslek
Tabii ki Allah korusun ileride evlendikten sonra anlaşamadığımız da ne olacak
Ayakların üstünde dimdik durabilen bir insan daha verimli olur ve kendisini her zaman daha iyi hisseder00 Yorumla
+1 yılEv hanimligi ennguzeo ve en yorucu meslek ben karımı çalıştırmam ihtiyacınıza yok karıma değer veriyorum neden calistirayimki evde keyfine baksın çocukta AVR cocugumuza bakar bende gelince çocuklarla ilgileniyorum. İşe gidip çocuk kreşte onda bunda büyüyeceğini biz buyuturuz. Birde caldian kadınların burnu havada oluyor. Param var seni dinlemem gibiisnden
00 Yorumla
+1 yılBu devirde çağda atanmak meslek sahibi olmak bulunmaz nimet... kesinlikle kendi ayaklarinizin üstünde durun, emeginizi hiçe saymayin.. görüştüğünüz kişiye de gelince durumu izah edin mutlak suretle orta yol bulunur diye düşünüyorum. Heleki ortada sevgi saygı varsa beraber olmanın payı heryerde bulunur. Herkesin tercihleri var, bireyler olarak bu tercihlerimiz büyük düzeyde ilerideki yasantimizi etkileyecek..
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBir soru dahi değil bu. Ailenizin sizi okutup kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için çektiği onca sıkıntı eziyet, katlandığı her şeyi bir kenara bırakıp, bir süre önce tandığınız biri için özellikle, evde mi oturacaksınız. Gerçekten çok ayıp bu soruyu sormanız dahi.
00 Yorumla
+1 yılEğer sen ben uzağa gideceğim o yüzden ayrılmamız lazım deseydin. Ya haksızdın derdim. Buda tek taraflı kararın karşı tarafa empoze edilmeye çalışmasına şahsen gıcık olduğum için. Ama burada sen bu empoze durumuna maruz kalıyorsun, aşkı seçemem. Mesleğin önceliklidir.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılGüncele yanıt veriyorum, ondan ve ailesinden eminsen kendi kararının arkasında duramayacaksan asla evlenme. Emeğini heba etme, erkek her zaman bulunur ama bu fırsat hayatta karşına bir daha zor çıkar. Bir kadın öncelikle kendinev her konuda yetebilecek durumda olmalı. Senin yanında her durumda olmayan biriyle asla değerli vaktini harcama...
00 Yorumla
+1 yılMesleğini seç canım benim
Sonuçta o kadar emek veriyorsun tamam ilişkine de emek vermişsindir ama kocayı her zaman bulursun
Ailesi kim oluyor da senin çalışmana karşı çikıyor?
Allah'ım şu zihniyetler ölsün gebersin bitsin artık yeter valla ya!00 YorumlaBu kadar emek vermişken vazgeçmen doğru olmaz. Bu konuda anlayışlı olması gerekir. Ya bir gün senden vazgeçerse. O kadar emeğin başı gider. Bende ailemden eşimden farklı bir yerde çalışmak zorundayım. Hayat böyle şeyler getirebiliyor insanlara.
00 Yorumla
+1 yılAyrılarak en doğrusunu yapmışsın. Kendi mutluluğu içindesin mutsuz olmanı göze alandan hayır gelmez. Ayrıca kusura bakmasın hayat bu. Ölüm var, ayrılık var. Şimdi asla olmaz dediklerinle sınanabilirsin. Erkek eline bakarak kariyerini yarım bırakanları görüyoruz. Nafaka peşinde koşturuyorlar.
00 YorumlaMeslek.
Bir erkek için okumadın.
Sabahları sıcacık yatağından kalkıp okula bunun için gitmedin.
Parasını kazanan, özgür bağımsız kadınlar olmak öncelikli hedefiniz olsun.30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar emek verip okumuşsun. Verdiğin emeği görmezden gelip bir aşkın peşinden koşmak bana saçma geliyor. Seni gerçekten sevse senin mutluluğun ile mutlu olup sonuna kadar seni destekler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak mesafe ilişkileri genelde yürümez. üstelik belirli bir süreside yok. Ben olsaydım, sevgilim iş için uzak mesafeye gitseydi ben ayrılırdım. Sevgi böyle bir şey değil. Burada kariyer mi sevgi mi diye sorduğunuza göre zaten pek sevmiyorsunuz. Gerçek aşk seçim yaptırmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe şanslısın. Keske beni de bırakmak istemeyen durumu iyi olan bir sevdiğim olsaydı da çalışmak zorunda kalmasaydım. Allah'ın seçilmiş kulu gibi bazılarına her şey dört dörtlük veriliyor resmen ya. Elindeki ekstra nimetlere bak şunun. Hangisini seçeyim diyor. Şımarıklığa bak lükse bak.
10 YorumlaAçıkcası ekonomik özgürlüğünü bir erkeğe bağlı olan kadın her zaman mağdur olur. Zaten senin yararına olan bir durumu üstelik bunca yıl sonra emek verdiğine şahit olduğunu düşünüyorum buna rağmen istemiyorsa bunu bir düşün derim. 8 sene sadece alışkanlık yaratır.
00 YorumlaEvlenince de istemeyecek. Şimdilik sadece seni susturmak için tamam demiş. İlla çalışacağım demediğin sürece devam et ilişkiye ama ben işimi yapacağım çok istiyorum diyorsan habern olsun evlenince kocan olarak izin vermeyecek, bu çok açık
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı durumu yaşadım hemde bu yıl yaşadım daha yeni. Sana tavsiyem o insandan uzak dur. Ben bu hataya düştüm 2-3 yıl geriye attı bu durum beni, eğitimimden oldum, işimden oldum... Sana bunun acısını yaşamış biri olarak söylüyorum, bu hayatta babana bilr güven olmuyor elin oğluna hiç olmuyor, sen yolunu çiz bırak o çizdiğin yolda karşına çıkanlarla ol. Kimse için kendinden birşeyler eksiltme pişman olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSakin gitmezlik edip mallik etme. Ben bu malligi kendim yaptim. Uluslararasi bir sirkette yurtdisinda is buldum. Bana bir suru trip, kusmeler, psikoloji baskilar herseyi yapti. Ailesini bile devreye soktu. Gitmekten vaz gectim. 1 yil sonra kadar kendisi benzer bir is buldu. Nisani bozdu gitti. Şu an baskasi ile birlikte. Sakin boyle canım yapma.
00 YorumlaBöyle erkeklerden korkcaksin. Sen okadar okumussun, tabiki caliscaksin. Istemezsende sen istemedigin icin olmaz, o şart koydu diye degil. Bence meslegini sec ve onu da zamana birak. Ama evlenince kisitlamasi muhtemel olan bisey. Yapabilme potansiyeli var
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYıllarını verdiğin mesleğe hemde devlette Atanmış olman en azından çoğu insanın hakkına girmek olur.
Öyle bir lüksü yok kimsenin. Çalışıp ekmeğini kazanman gerek. Maddi durumları iyiyse sana dokunmazlar. Kimseye muhtaç olmadan yaşarsın.10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYıllar sonra (özür dileyerek söylüyorum) köpekler gibi pişman olursun ve keşke aşk yerine kariyer seçseydim dersin.
Kaldı ki, çark edip şerbet vermeye çalışmış. Doğru karar almışsın, tebrik ederim 👏.10 Yorumla
+1 yılTabii ki senin geleceğin daha önemli, sen o kadar çalış emek ver kazan atan sonra gel gelelim elalemin oğlu diyecek çalışmanı istemiyorum oldu başka ne istiyormuş söyle sevgilin dahi olsa meslek sen ondan ayrılsan bile senin çalışıpta kabul edecek daha iyi birisi çıkmayacağını nerden biliyorsun, sen kendi mantığını öne çıkaracaksın duygular sonra gelecek, her şeyin en hayırlı olması için dua et, zaten kaderinde varsa bir şekilde gelir seni kabul eder tekrar.
20 Yorumla
+1 yılManyak mısın 70 yıllık evliler bile ayrılırken daha ciddi adım dahil atmadığın birisi için kendinden ödün verme ekonomik özgürlüğünğ eline al bırak kendi paranı kazandığın için senden ayrılacaksa ayrılsın ayrıca böyle yapması özgüven eksikliğinin göstergesi ve sana olan aşırı (!) Güveninin göstergesi
20 YorumlaBence mesleğini seçmelisin. Onunla evleneceğinin garantisi yok çünkü. O kadar emeğin boşa gitmesin. Evlenseniz bile ilerde boşanmayacagınız garantiside yok. Bu durumda çok büyük pişmanlık yaşarsın. Kendini güvence altına almanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılHer zaman en kötü senaryoyu düşün. Günün birinde boşanırsan ne olacak? Elinde mesleğin olmadan kalan yıllarını hayıflanarak geçireceksin. Doğru ama acı olanı yaptın. Seni seven kararına saygı duyar. Sana kurallar koymaz
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesleğini tercih et, o kadar emek verdin. Paranı kazan, gelirin olsun. Seni gerçekten seviyorsa bu sebebten ötürü senden vazgeçmez, vazgeçiyorsa da sevgisi yalan demektir, senden vazgeçen kişi de hayatında olmasın
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yıl8 yilda evlenmedigsekiz evlenmezsiniz zaten hayatim, git meslegino eline al bari bir altin bilegizigin olsun elinde kimye muhtac olmazsin yarin bir gin bisey olursa. Boyle hayatinizi kisitlayan erkeklerlede olmayin ya artik lutfen!!!
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı. Emeğinizin karşılığını alma zamanı gelmişken, bundan vazgeçmek mantıklı değil. Sizi kabul edecekse siz olduğunuz için, yoksa onun istediği şekle büründüğünüz için olmamalı. Emeğinize saygı duymalı.
00 Yorumla
+1 yılneden korkuyorsunuz hanımefendi siz ne isterseniz onu yapabilirsiniz tabii ki erkeklere güven olmaz bu konuda siz her zaman kariyerinize odaklanın evlendiğinizde de asla bundan taviz vermeyin
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılMeslek. Zerre empati yapmamış. Özveri ve fedakarlık göstermemmemiş. Derhal ayrılman gerek. Ulen doğuya gidenler 3 senede geliyorlar. Hadi 5 olsun. İnsan biraz dişini sıkar.
11 Yorumla- +1 yıl
Üstelik yalın 18-24 arası muhtemelen o da pek büyük değil. Hadi yaş 30-35 olur belki biraz anlarım.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sana gelecek vaad etmez fakat mesleğin ettirir. Bence mesleğini icra et. Aksini yaparsan bugün gününü gün edersin ama yarın öbür gün dizini döversin.
11 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,8b cevap paylaştı. Bence meslek ayaklarının üzerinde duracaksın
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 422 cevap paylaştı. Evlenince isteğe bağlı eşden dolayı tercih edebiliyorsun.
10 Yorumlakesinlikle meslek.
ayrıca evlendikten sonra atanabilirsiniz eşinizin olduğu şehire. biraz sabır gerekir ama kpss kazanmak, atanmak evlenmekten sevgili bulmaktan daha zor bence.
00 YorumlaBen kadınların hayatın her alanında aktif olmalarını gerektiğini düşünüyorum her zaman meslek derim kimse kimsenin eline bakmaması gerekiyor sevgilininiz sizin neden çalışmanızı istemiyor oda tuhaf o kadar emek vermişsiniz şimdi hayat çok pahalı bir kişinin çalışmasıyla olmuyor
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen 12 yıllık kocayı bırakıp baska sehire aranıp gitmişim sen sevgiliden bahsediyorsun bi kadın kendi ayaklarının üzerinde durursa o da ailesi de saygı duyacaktır merak etme
00 Yorumla
+1 yılO sevgilinin seninle evleneceğinin garantisi var mı? Evlense mutlu edeceğinin garantisi var mı? Yarın seni terk etmeyeceğinin garantisi var mı? Seni hayatında istiyorsa o fedakarlık yapsın bu kadar önemli bir konuda senin tüm geleceğini ilgilendiren bir konuda senden fedakarlık bekleyemez. Kendine büyük kötülük edersin.
00 Yorumla
+1 yılErkek egomanyasından bir çıkın lütfen. Her birey kendine yetmeli, kendi maaşını almak, çalışmak, o hazzı yaşamak gibisi yok. Eş durumu yapar dönersin, biraz ayrı kalıp...
00 Yorumla
+1 yılSakın aşkı seçmek gibi bir hata yapma, çok ama çok pişman olursun. Gelecek sene de o kişiyle olmayacağını düşünüyorum. Atandığın yerde tanışacağın kişiler olacaktır zaten..
00 YorumlaHayatını kimseye bağlama kendi ayakların üzerinde duracağın şekilde davran kendi başının çaresine bakabilecek konumda ol sana saygı duyması destek olması lazım yoksa eğer yoluna baksın herkes…
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar