Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
meslek bir kadının sigortasıdır, ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldığınızda kimse sizi ezemez bişeylere mecbur bırakamaz, yarın bi gün ayrılırsınız mesleğin olmaz elinde kalırsın ortada
Kesinlikle iş, ortada sap gibi kalırsınız benden söylemesi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgili gelip geçici önemli olan senin kariyerin tabiki kariyerini seçmelisin. Erkeğin eline muhtaç olursan seni hem kendisi hemde ailesi çok iyi kullanır
Gel ben yapayım seni ister çalış ister evde yat sorun olmaz ama tavsiyem çalışman kendi ayakların üstünde durmani tavsiye ederim hele ki memur olduysan
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Kimseye güvenme kendi ayaklarının üzerinde dur. tek maaş ile geçinmek zor bu devirde kimseye muhtaç olmazsın. evlendikten sonra kocanın eline bakmasın. Çalışmaya devam et.
Geleceğini seç seninle olmak isteyen ger şekilde olur o zaman karşına niceleri çıkar o kaybeder seninle olan seninle olur olmayan kaybeder mesleğinden hayallerinden vazgeçme aşkı her yerde bulursun ama geleceğini ve hayatını 1 kere çizersin
Hayatını bir kişi için hiçe sayma seviyorsa seninle gelir sana böyle bir şey demeye hakkkı yok çalışıp zamanını harcamışsın ilerde ekonomik özgürlük yaşamak istiyorsan iş
Abla sakın evlenme öyle bir insanla. Zamanla dışarı çıkmana bile laf eder. Zaten evliliğe aile karışıyorsa o evlilik yaş bence. Sen en iyisi mesleğini yap boş ver. Koca eline bakacağına kendi ayakların üstünde dur. Başarılar.
yapacağını yapmışsın zaten güzellik :) olan olmu ayrılmışsın aile de çalışmanı istemiyor eski sevgilinde ama senin ayakların üstünde durman lazım şuanda o işe sahip olmak isteyen milyonlarca insan var. HAYATINA BAK ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evlenince sorun çıkar. Atandığın yerden biriyle devam et insanın sürekli kafasında kurtla gezmesi yer bitirir
Tabiki meslek kendi ayakların üzerinde dur keşke bizde atansak çalışsak aşk maşk fasa fiso aslan gibi git çalış tesir altında kalma senin kimseye ihtiyacın yok kızım kendi kızın olsa neyi tercih etmesini isterdin
güvenmediğin bir erkekle vakit kaybetmeden mesleğinizi seçin bence evlilik size göre değil insan 8 yıllık ilişkisini bırakır mı ya, yorumlardaki kişiler ne travma yaşamış bilmiyorum ama 8 yıllık ilişki dile kolay
Bence kesinlikle mesleğini hayatını ve özgürlüklerini önemse eğer şimdi bunları önemsemessen ileride bu günlerde sana yapma etme diyenler yarın senin karşına bunları neden yapmafın diye çıkacaktır rminimki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çalışmayıp sevgilini tercih edersen büyük aptallık edersin
Aşk karın doyurmaz, 8 sene berabersinz diye de ömür boyu birbirinizin hayatında olacaksınız diye bişey yok, kendi ayakları üzerinde durmayanı kimse istemez. Sığıntıymışsın gibi davranır.
Bence sorgulaman gereken şey seni neden iki tercih arasında bıraktığı olsun hayatınızı birleştirmeyi planlıyorsunuz 8 sene dile kolay ve mesleğinden çalışmaktan vazgeç demesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Meslek altın bileziktir, sevgiliyi her zaman bulursun. Ayrıl da aklı başına gelsin örümcek beyinlinin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
arkadaşım ayrılmaya gerek yok. mesleğine devam et. bir kaç yıl sabredin. sonra bir atama talebinde bulunursunuz olur biter
ne işini ne aşkını bozma
Böyle bişeye karışan insanla ilişkini gözden geçir bence. Evlenirsem bir ömür bu adamla yapabilir miyim, mutlu olur muyum diye.
Peki ya bu çocukla evlenmeyip işe de gitmezsen nasıl ayaklarının üzerinde duracaksın?
Kadın olarak bi erkeğe bel bağlamayın bnce
Mesleğini seç.
Sonra tekrar bir araya gelirsiniz
Her şey den önce meslek gelir sadecee aşk karın doyurmaz..
Ne olursa olsun kadının ekonomik özgürlüğü olmalı bence. ben işimi bıraktım eşimin yanına gittim ekonomik özgürlüğümü hep arıyorum ama.
Bunu sorman hata sevgilin sana oradan kazanacağın maaşı ömür boyu ödemeyi garanti edebilecek mi
kızım git işine bak milyonlarca kişi atanmak için sırada bekliyor sende atandın bırakmayımı düşünüyorsun.
İlişki bitebilir. Ama güzel bir. meslek her zaman çikmayabilir. Önce geleceğinizi düşünün derim.
8 sene sevgili mi vay be şu an 24 yaşında olsan 16 yaşından beridir sevgilisiniz biz daha 22 yaşındayız kısmetimiz yok
Sınava girmeden önce belli değil miydi bu durum Neden yumurta dayanınca bir şeyler yapmaya çabalıyorsunuz
Mutlaka evlenmek zorunda değilsiniz. Sanki izin vermiş gibi sana, bu da hoşuma gitmedi. Kim olup izin veriyor? Baban değil anan değil.
Evlenirseniz eş konusundan o ile geri dönersiniz. İki tarafta kendince haklı ama en mantıklı çözüm bu.
Ne olursa olsun mesleğini seç insanın kendi ayakları üstünde durması gibisi yok. Kimseye muhtaç olmazsın. He sevgilim milyonerdir ona bir şey diyemem
Bu soru bile değil meslek eşittir senin hayatın senin yaşamın, onun içinde bulunmak yerine kaderine müdahale etmeye çalışıyorsa yol vermen gerekir.
İşini bir erkek uğruna bırakırsan evlendiğinde öyle bır an olur ki ayrılırsınız ortada kalırsın
İşini bırakma o senin hayat garantin İnsanlar değişir bir gün yanlız bile kalırsın Kimseye güvenme
Kaç puan aldınız branşınız nedir? Bence size saygı duyup desteklemeli evlenmeden önce iyi düşünün..
Kesinlikle meslek aşk bi tutuşşa önce birbirinizi sonra etrafınızda ki sevdiğiniz herkesi bir pul gibi dağıtır
Sacmalama kizim atanip bir de sevgilim istemiyor diye gitmicek misin
İlerleyen süreçte onun olduğu şehre tayin isteyebilirsiniz.
Emek söz konusu. Tekrardan ilişki kurabilirsin o yüzden mesleğini seçmelisin.
Mesleği seç 8 yılın sağlamlığını ancak o zaman anlarsın
Tabi ki meslek. Zaten seni gerçekten sevse git hayallerinin peşinden koş demesi gerekirdi
meslek bir kadının sigortasıdır, ekonomik özgürlüğünüzü elinize aldığınızda kimse sizi ezemez bişeylere mecbur bırakamaz, yarın bi gün ayrılırsınız mesleğin olmaz elinde kalırsın ortada
Üç gün sonra küstü ayrıldı diyelim, sana pişmanlıktan başka ne kalır?
ne olursa olsun mesleğini seçmelisin sevgili dediğin nedir ki bulunur
Kesinlikle iş, ortada sap gibi kalırsınız benden söylemesi...
Sevgili gelip geçici önemli olan senin kariyerin tabiki kariyerini seçmelisin. Erkeğin eline muhtaç olursan seni hem kendisi hemde ailesi çok iyi kullanır
Sen atandiktan sonra oraya tekrar gecersin es durumundan ama evli olmaman lazim
Kararını vermişsin, bir taraf 8 sene bir taraf ömür hayatın tarafını seç
Önce aş sonra meşk dinle beni
Mesleğini seç, kariyer yap derim, o kadar emek vermişsin, vazgeçme
Bu zihniyet biriyle evlilik asla yürümez, kadınların çalışması, ekonomik olarak özgürlükleri önemli
mesleğini seç böyle korkuların varsa ona güvenme bir erkeğe bel bağlama
8 yıl sevgililik nedir ya? O adam alacağını almış bahane arıyormuş bulmuş da
Bi zahmet seninle gelsin herife bak hem ayranım dökülmesin hedabı…
mesleekkk
meslegin kalici ama sevgilin degil wkdhakjdk
normalde orta yol bulunur buna rahatlıkla ama adama bence pek güvenmeyin.
boş ver sen o çocuğu bak okumuş kızsın biraz mantıklı düşün lütfen
Gel ben yapayım seni ister çalış ister evde yat sorun olmaz ama tavsiyem çalışman kendi ayakların üstünde durmani tavsiye ederim hele ki memur olduysan
Kimseye güvenme kendi ayaklarının üzerinde dur. tek maaş ile geçinmek zor bu devirde kimseye muhtaç olmazsın. evlendikten sonra kocanın eline bakmasın. Çalışmaya devam et.
Geleceğini seç seninle olmak isteyen ger şekilde olur o zaman karşına niceleri çıkar o kaybeder seninle olan seninle olur olmayan kaybeder mesleğinden hayallerinden vazgeçme aşkı her yerde bulursun ama geleceğini ve hayatını 1 kere çizersin
Hayatını bir kişi için hiçe sayma seviyorsa seninle gelir sana böyle bir şey demeye hakkkı yok çalışıp zamanını harcamışsın ilerde ekonomik özgürlük yaşamak istiyorsan iş
Abla sakın evlenme öyle bir insanla. Zamanla dışarı çıkmana bile laf eder. Zaten evliliğe aile karışıyorsa o evlilik yaş bence. Sen en iyisi mesleğini yap boş ver. Koca eline bakacağına kendi ayakların üstünde dur. Başarılar.
yapacağını yapmışsın zaten güzellik :) olan olmu ayrılmışsın aile de çalışmanı istemiyor eski sevgilinde ama senin ayakların üstünde durman lazım şuanda o işe sahip olmak isteyen milyonlarca insan var. HAYATINA BAK ;)
Evlenince sorun çıkar. Atandığın yerden biriyle devam et insanın sürekli kafasında kurtla gezmesi yer bitirir
Tabiki meslek kendi ayakların üzerinde dur keşke bizde atansak çalışsak aşk maşk fasa fiso aslan gibi git çalış tesir altında kalma senin kimseye ihtiyacın yok kızım kendi kızın olsa neyi tercih etmesini isterdin
güvenmediğin bir erkekle vakit kaybetmeden mesleğinizi seçin bence evlilik size göre değil insan 8 yıllık ilişkisini bırakır mı ya, yorumlardaki kişiler ne travma yaşamış bilmiyorum ama 8 yıllık ilişki dile kolay
aşk da ne saçmalama meslek tabiki bir kere gitse gelmez aşk öyle mi
Bence kesinlikle mesleğini hayatını ve özgürlüklerini önemse eğer şimdi bunları önemsemessen ileride bu günlerde sana yapma etme diyenler yarın senin karşına bunları neden yapmafın diye çıkacaktır rminimki
Çalışmayıp sevgilini tercih edersen büyük aptallık edersin
Aşk karın doyurmaz, 8 sene berabersinz diye de ömür boyu birbirinizin hayatında olacaksınız diye bişey yok, kendi ayakları üzerinde durmayanı kimse istemez. Sığıntıymışsın gibi davranır.
Bence sorgulaman gereken şey seni neden iki tercih arasında bıraktığı olsun hayatınızı birleştirmeyi planlıyorsunuz 8 sene dile kolay ve mesleğinden çalışmaktan vazgeç demesi
Meslek altın bileziktir, sevgiliyi her zaman bulursun. Ayrıl da aklı başına gelsin örümcek beyinlinin.
Saçmalama tabi ki meslek. Aşk karnı doyurur mu?
Sacmalama tabiki mesleğini seç aşk meşk boş iş seni seven senin herseyine katlanır kimse için mesleğinden vazgeçme
Mesleğin tabiki kendi maddi gücün olsun ayaklarının üstüne sağlam bas önce kocayı sonrada bulursun
Bi tarafın fedakarlık yapması lazım.
şu an atanmamı kabullendi tartıştık ve ben ayrıldım diye ama ya güvenip evlenince yine çalışma demeye başlarsa nasıl güveneceğim artık bilmiyorum
Allah aşkına aklınızı kullanın bir gr kırıntı kaldıysa bile kullanın bu kızlar neden böyle ya zeki varlıklar olacaklar sözde soru olamaz bu
Genelleme yapma bende böyle kadinlari aptal buluyorum ama cinsiyetle alakasi yok
@simgee_yuuna peki
Meslek çünkü kendi ayaklarının üzerinde durusun elbet karşına başka insanlar da çıkar ama yarın önürsğ gün ondan ayrılırsa o zaman ortada kalırsın