Kızlar Bir Adım Öne Atandım ama sevgilim uzağa gideceğim için çalışmamı istemiyor. Aşk mı meslek mi, hangisini seçeyim? (Sayfa 4) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Atandım ama sevgilim uzağa gideceğim için çalışmamı istemiyor. Aşk mı meslek mi, hangisini seçeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
soline Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 446 cevap paylaştı. Bence mesleğini sec 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 7,4b cevap paylaştı. Meslek 0 0 Yorumla
MuratRna Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 694 cevap paylaştı. Meslek tabiki. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mesleğini seç. 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Meslek 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gitmelisin bence 0 0 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,7b cevap paylaştı. meslekk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle mesleğini seçmelisin. 0 1 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl Neden kesinlikle dedin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Meslek tabiki yarının ne olacaga belli olmaz
Her zaman meslek
Bence mesleğini sec
Önce iş
Meslek
Bence sevgilinin sana saygı duyması gerekirdi
meslek
Abi bırakın şu aşk olayını ya tabi ki meslek
Meslekk
Meslek tabii ki
Meslek tabiki.
Mesleğini seç
Mesleğini seç.
Meslek
Meslek
Gitmelisin bence
Tabii meslek
Ayrılma bence
Meslek öncelik
meslekk
Emek yani meslek bunca emegin çöp olur
Meslek
#Hükümdar
Senden mesleğinden vazgeçmeni isteyen o bencilden.
Kesinlikle mesleğini seçmelisin.
Neden kesinlikle dedin?
Meslek tabikiiii herkes gider o kalır
Mesleğini seç
Bilmem
çalış
meslek
Mesleğini bırakma
Bence mesleğini seç
aşk.. herşeye bedel
Ask maalesef
O kadar okumuşsun ya