Eşim için çok üzülüyorum, siz ne tavsiye edersiniz?

Siz tarafsiz olarak ne tavsiye edersiniz?

arkadaslar esimin ailesiyle sorunu var.. annesi esime cok haksizlik yapiyor…

biz iki senedir evliyiz esim yazilimci okudu bir sirekte calisiyor cok sükür durumumuz iyi.. bende projelerde calisiyorim..

görümcemde evli iki senedir kendisinin cocugu var esi normal ise calisiyor.. yani askeri ücret aliyorlar durumalri iyi degil.. bide görümcem hem kocasi ruh hastalari herkesten hersey istiyorlar mesela bebek arabasi ya da kiyafetler agiziyla istiyorlar ama bizimle yarismak icin cocugundan kisip tatil yapiyorlar ama o tatil parasini da gizliden kayimvalidem ödiyor ama kayinvalidemin durumu cok iyi degil her yerde borc icinde…

ama hep gizliyorlar güya kendileri ödiyor falan ama biz bir kac yerde yalanlarini yakaladik esimde diyince ben aptal degilim

üfff diye azarlyiorlar esimi…:

gecen görümcem diyor ki senin ayligin iyi git ammeme

yardim et borc bataginda yani dolayli yollarla… esimde sustu birsey demedi.. ama eve geldi barut gibiydi.. ben cocugumun rizkini gidipte annemin borcalarini kapatmam o zaman ablam annemin kredi kartini kullanmasin zaten kocasi da gurursuz ben mi temizlicem… yani hersey saklyoorlar güya hepsini görümcem yapiyor … annesinle ve ablasinla cok soguk davraniyor zaten benim

cok aram yok özelikle görümcemle cünkü cevresinde insan kalmadi kullanmayi seviyor.. hep yarabbena hep bana düsüncesi kocasi da aynisi.. kimden ne koparsam kar benim icin… esim sizce napmali? Yani aslinda dekontlar falan hep mevcut kafasina göre cekiyor görümcem…

kayinvalidemde halen yorulmadi kizin arkasini toplamaya.. zaten esim 2 sene önxe 200

bin tl borc verdi kayinvalideme allahtan korkusunlae..

Eşim için çok üzülüyorum, siz ne tavsiye edersiniz?