Eşimden biraz müzdaribim kendisine defalarca söylememe rağmen tabiki nazikçe söyledim hayatım biraz daha bakımlı olurmusun giyimine kuşamına dikkat edermisin dememe rağmen hala aynı değişmiyor bana karşı zaten ilgisiz sevgisiz aldığı çiçek sayısı toplasan 2 kere dir ama yinede ben bazı şeyleri ayakta tutmak için çabalıyorum fakat olmuyor ben bakımlı bir bayanım ve eşiminde benim gibi olmasını istiyorum kahve alışkanlığı varki zaten akıllara zarar dişlerini yaklaşık 2 yıldır evliyiz nadir fırçaladığını görürüm uyarmama rağmen sizce ne yapmalıyım ben, ben ona bakımlı ol dediğimde ben bakımlı olursam sen pişman olur üzülürsün diyor bir nevi beni aldatmakla tehdit ediyor birde oğlumuz var 1 yaşında ne yapacağımı edeceğimi hiç bilmiyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu oldugu gibi Kabul etmelisin; sen bakimlisin diye onun da senin gibi olmasini istemen bence biraz tuhaf. Bu adami taniyordun evlenmeden once o zaman da boyle idi buyuk ihtimalle. Demek ki o dis gorunuse onem vermiyor. Ama tabi ki her aksam ve her Sabah dislerini fircalamamasi biraz fazlaya kaciyor. sitem edip/uyarmakla / direk soylemekle olmuyor bu isler. Onun damarini bulup serbeti vereceksin yani negative bir sekilde degil de olumlu bir sekilde ikna etmeye calismalisin. Cunku erkekler ikaz edilmekten/uyarilmaktan hic ama hic hoslanmazlar; kendini cocuk gibi hissetmek istemezler cunku. Sen de ona annesi gibi "boyle yap soyle yap' demesne iyi olur.
462 Yorumla- +1 yıl
@Uye658561 evil degilim ama ben de bunu anlamakta zorluk cekiyorum: evlenmeden once bu insanlari taniyordunuz, o zaman ayni degil miydi? evlendikten sonar mi oldu? Cozemdeim gitti yani.
Soran+1 yılYani ilk gördüğümde bakımlıydı sonra alan almış evlendim kime beğendircem kendimi moduna girdi başkalarına değil eşine beğendirmeli bence misal veriyorum saç sakal tıraşına bile zorluyorum
- +1 yıl
hmmm, belki sen uzerine gittikce o da inat yapiyor. Bir sure birak bu konuyu da gerginlik olmasin. Sonra kendine baktiginda (kendiliginden) ona iltifa et, yani o iyi birsey yaptiginda onu onayla. Bunu 30 gun yap buyuk ihtimalle degisecektir.
Soran+1 yılİnşallah deneyeceğim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Uye658561 hayal gucu iste; neyse yine de iltifatiniz icin tessekurler.
- +1 yıl
www.facebook.com/profile.php?id=100011450527292 eklermisin lütfen...
- +1 yıl
@Uye658561 ama ben Trakyali degilim ki :)
- +1 yıl
@Uye658561 olmaz olmaz bu is olamaz ; sorry :))
- +1 yıl
@Uye658561 Hayir, no, njet, non, nein, teu, jo, አይደለም, ոչ, vs vs vs
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi de sen demesini bilmiyorsun hem sarı diş kahve diyorsun üstüne bakım diyorsun
Birincisi erkek bakımlı olmaz 👎
Temiz olur yeterlidir
Kılık kıyafeti de sen temizler ütüler giydirirsen
Al sana misler gibi adam
Ay elinizdeki adamları bir çekip çevirin kendinize gelin
Etraf zaten bozulmuş durumda...21 Yorumla
+1 yılNe alakasi var ya lafa bak sen onun kölesi misin pis hallerine katlanacaksin ama bakımlı olunca gidip birisini bulacak sen bakımlısın ona karşı dikkat ediyorsun dışarıya bakıyor musun? Ama kıymetini bilmiyor yine de değil mi bu insanın kendisne saygısı yok ki sana olsun kardeşim bakımsız olsa sadece iyi de konuştukları iticiymiş gerçekten ne diyeyim sabırlı ol değiştirmeye çalış derdi ne niye böyle davranıyor onu sor bakalım ne diyecek
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Giyim konusunda bir an gözümün önüne yengem ve amcam geldi. Amcamı hep yengem giydirir 😁 Diğer hususlarda kişisel bakım olarak sıkıntısı yok. 😝😋
Ne biliyim bence erkeklerin kadınlardan daha bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum yani "erkek adam" bakım mı yaparmış zihniyetinden çıkılıp kendisine ağız diş sağlığı, vücut sağlığı, temiz ve güzel görünüm kazandırmalı diye düşünüyorum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
48Cevap
+1 yılBen bakımlı olursam sen pişman olur üzülürsün ne demek ya? Nasıl bir zihniyet bu! Çok büyük hatanın içindesin.
20 YorumlaAynı şeyden bende senin gibi müzdaribim çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diyorum bakımlı ol derken süslenip püslen demiyorum giyimine saçına başına dişlerine bak yanıma yakışacak bir şekilde istiyorum seni diyorum o kadar uyarıya rağmen. soğudum resmen senin gibiyim
00 YorumlaAlman atasözü: Çuvalda kedi almak. Anlamı şöyle pazardan tavuk istersin eve gelirsin kedi çıkar. Demek istediğim bir çok insan sevgiliyken veya sözlü nişanlı herneyse gerçek yüzlerini göstermezler herşey gülgülistanlık. Bundan sonra sana ya sabır gerek ya da ayrılık buda tabiki bakımsızlığın derecesine bağlı
10 Yorumlaİyi katlanıyosun boyle bir adama başkası olsa ceker gider
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılTehdit etmesi aşırı itici ama ben bu evlilikte gelecek görmüyorum
30 Yorumla Evlenmeden once bakiyormuydu kendine madem yanina yakistirmiyorsun neden evlendin. ? Evlenmeden once bakimliysa odunun onde gideni o zaman !!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. kiz oyle bir adamla nasil seks yapiyorsun? hele disini dahi fircalamayan agzi kokan biriyle nasil seks yapiliyor ben hayret ediyorum
10 Yorumlaaynı benim eşimde senin gibi.. kendine bakmıyor bakımsız.. bende ne yapacağımı bilmiyorum... zor bir durumdayım bende... ayrıntılı konuşmak gerekli bazı şeyleri ortak
12 Yorumla- +1 yıl
bakım şart ya hele kadın olarak..
+1 yılTehdit ediyorsa boşa al tazminatı ya gerçekten aşık değil ki sana
10 Yorumla
+1 yılBaktiniz olmadi ona bir takim elbise bir saat alin (gerci o hediye vermesi lazim ama neyse 😅tersi olsun bari) git gide mecburen alisir zaten bakima. Aliskanlik meselesi ne yaparsiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. valla şaşırtıcı
kişiliğini bilmediğim için bir şey diyemem10 Yorumla
+1 yılKiskandirabilirsin su erkek ne kadar yakisikli bakimli falan diyerek
11 Yorumla- +1 yıl
ya da yataga girdiginizde verme kokuyosun de opme midem bulaniyo agzin kokuyo de kibarca
+1 yılSabır en büyük tavsiye dır o bazen dediğin anları yakala ve çok iyi değerlerdir bir nevi ödül ver geceleri ona kahve meselesi oyun alışkanlığı varsa o kötü onu evde tutacak şeyler ara en önemlisi dua etki bu çözüm olur genelde ilk çocuk tan bazı erkekler ağlama vs kaçarlar hatta bir terapi te bile iken edersen iyi olur
00 YorumlaAllah yardımcınız olsun sövmek bana düşmez ama kendini ne halt sanıyor anlam veremedim kurduğu cümleye bak
00 Yorumla
+1 yılbakımlı olda üzüleyimde bakalım ne yapacak ya da sende biraz sal o bakımlı ol derse sende olursam üzülürsün de
00 YorumlaSen kendine bak ben pisman olmam de pisligin egosu mu olur lan senin ki ego yapmis yetmiyomus gibi tuy dikmis
00 Yorumlahadi üst baş neyse de dişini neden fırçalamıyor pis kokarca. insan aynı yatağa yatmaya öpmeye bile çekinir onu
00 YorumlaSen de ona ben bu kadar bakımlıyken sen üzülürsün de
30 Yorumla
+1 yılbeni aldatmakla tehdit ediyor... demişsin. afbuyurda ne kadar karaktersiz bir koca
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yıldeğişmesi zor sana kolay gelsin ilgi ve sevgi yoksa ve bencillik varsa hayat senin için zor geçer hele aldatma tehdidi çok daha kötü insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar anlatmak istersen dinlerim
00 Yorumla
+1 yılYatağa almayacaksın ablacım, sarımsak kokuyorsun diyeceksin
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu öyle merak etme. Üzülme. Napcan boşanmak dile kolay insan gibi devam etcen söyleyecen o seni bilecek zamanla sen onu. Yürüyüp gidecek
00 Yorumla
+1 yılSen kendi giyimine daha dikkat et. evde dahi. sonra otur ve izle 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılIyyy dişlerini fırçalamayan biriyle nasıl sevişiyrsn 🤮
00 Yorumla
+1 yılÜzüldümm. Ben kişisel temizliğime ve giyimime özen gösteren biriyim. karşımdaki bayanın da aynı şekilde olmasını isterim açıkçası. Haklısın sonuna kadar.
00 YorumlaYapacak bir şey yok sen söylemişsin bu insanlar değişmez ki pasaklı yaşamaya alışmışlar bende çekemem gerçekten dayanamam kokuya Allah yardımcın olsun ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. O erkeğin damarını bulacaksın. aranızda kaç yaş var?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılson kez görüşlerini dile getir. Eğer hala aynıysa ayrıl. Belki kağıt üzerinde eşin ama ruh eşin değil.
00 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni. Bakımsız bir erkekle olmak zordur. Umarım düzelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılhayat geçmez boşa gitsin ileri de pişman olursun ablacım
00 Yorumla
+1 yılBazilarini degistirmek. zordur ama. sen. iyi yokdasin. devam. et
00 Yorumla
+1 yılCocuk olmasa ayril derdimde. Şu an cikmazda gibisin
00 YorumlaOlmalı insan kendi içşmdw bakım şart aynen dertleşelm mi bira
00 Yorumla
+1 yılBakımlı birini bul kendine göre ama güvenilir olsun, yakalanmamaya dikkat et
00 Yorumla
+1 yılErkekler gerçekten bakımsız ve pis olmasın 😒
11 Yorumla
+1 yılBence umursama boşver gitsin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onu düzeltecek olan kadındır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Pis pasaklı adamla nasıl ömür geçer bilmiyorum
10 YorumlaHayatında çok sıkıntılı ya da içtenlik dertler var
00 Yorumla
+1 yılAllah'tan korksun aldatmakla tehdit ediyormuş muş.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok kötü bir durum hele ki diş. Bu şeklde onunla öpüşüp seks yapmayacağını söyle ona
00 Yorumlakafasına vurcan napcan
00 YorumlaEvlenmeden önce uyarmalıydın, daha da değişmez.
00 YorumlaÇocuğu memeden kes. Buyuk olan çocuğu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur soguk davran özellikle geceleri
10 Yorumla
+1 yılGiyim kuşam çorap duş şeyleri mi
00 Yorumla
+1 yılAllah sabır versin işin çok zor
10 YorumlaAdama naptıysan hayattan bezmiş
00 Yorumla
+1 yılbu ne yahu bazi hemcinslerimden utaniyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ne kadar süre tanıyıp evlendin eşinle?
00 YorumlaSen oyle bakimli olda koy ben pisman olayim dee
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce tanımadın mı hiç?
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle mutlu mu edemiyosun
00 YorumlaEvlenirken aklın nerdeydi kizzz
00 Yorumla
+1 yılboşan
00 Yorumla
+1 yıloto kabortaya gotur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBogami burcu?