Eşime Tahammülüm kalmadı ne yapmalıyım?

Ben 19 yaşında 6 aydır evli bir kadınım. Bizim evliliğimiz eşimin bana aşık olup istemesiyle başladı. Allah nasip edince oluyormuemek çünkü ben evlilik düşünen bir kadın değildim yaşımdan dolayı. Ama kaderimde varmış ki evlendik. Ben onunla daha 16 yaşındayken nişanlandım. Eğitimim için 2.5 yıl nişanlı kaldık. Üniversitede mimarlık bölümünü kazandım. Ama sırf uzak yer işi burda diye üniversiteye gitmedim. Onun için bunu bile göze aldım. tekrar sınava girip buradaki mimarlık bölümünü tercih vermeye karar verdim. Ama son iki aydır onun çok değiştiğini farkettim bana karşı saygısızca davranmaya başladı sebepsiz yere tartışmalarımız oluyor. Beni adeta kendisine mecbur bir köle gibi görüyor. Artık sabrede sabrede dayanma gücüm kalmadı. Ailem bana yaptıklarını bilmiyor. Söyleyemedim.. Artık onun bu yaptıklarını görünce ondan iğreniyorum. Hergün sebepsizce tartışır bağırır sonrada özür dileyip hiçbişey olmamış gibi davranır. Bunları yazarken bile bana yaptıkları aklıma geldikçe ellerim titriyor. Lütfen yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum...
Eşime Tahammülüm kalmadı ne yapmalıyım?