7 yıldır beraber olduğum adam beni bırakıp 10 gün içerisinde hafız bir kız ile sözlendi siz böyle bir şey yaşadınız mı?

7 yıl biri ile görüştüm onu çok sevdim onun için herşeyi göze aldım yıllarca onu bekledim okul durumumdan ötürü evlilik işini bu yaza almıştık Nişan söz kıyafeti herşeyi beğenmiştim hatta çeyiz takımı bile beğenip alacaktım. Eylülde istemem olacaktı zaten ufak tefek tartışıyorduk ama son kavgamızdan sonra aramıza biraz soğukluk girdi. Her zamanki gibi düzelir diye düşündüm ona çok sinirliydim ama düzelir dedim bu çocuk memlekete izne gitti ve orada sözlendiğini duydum inanmadım inanmak istemedim ailesini aradım annesi bana hakaretler etti ve babası da biz iyi aile kızı aldık sana da hayırlı kısmetler zaten hep kavga ediyordunuz dedi
Sevdiğim adam da sözlendiğim kız hafız ben ona ısındım sözlendim benden uzak dur seni istemiyorum gururlu bir kadın ol ve yazma ben artık bekar değilim kendine istemediğini başkasına yapma dedi
Oysa ki onlar bana onca şey yaparken kendileri yaşamak istermiydi ki acaba !!!
Ben kaldım böyle tabi dine saygım sonsuz elhamdülillah bende namazımda Kur'an'ım dayım evet hafız değilim ama dinimim emirlerini elimden geldiğince yerine getiririm
Ailesi ve o bana çok zulmeti onları gelin mi kurtaricak
Benim hakkım yanlarında kalmasın diye hergün dua ediyorum
Sizin basiniza böyle bir şey geldi mi ben çok istiyorum burunlarını sürtsün gelin de onları pişmanlıklar içinde görmeyi
7 yıldır beraber olduğum adam beni bırakıp 10 gün içerisinde hafız bir kız ile sözlendi siz böyle bir şey yaşadınız mı?