Geçmişinde 8-9 yıllık ilişkisi olmuş ayrılmışlar üstünden uzun zaman geçmiş sevgili olur muydunuz bu kişiyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl8-9 yıl süren bir ilişki kolay unutulmaz gibi geliyor yani ben ister istemez uzun süre hatırlardım çünkü bu 1 yıl sevgili kalıp ayrıldığın ilişkiyle bir değil. Neden bittiği benim için çok önemli. Günümüzde insanlar 2-3 yılı zor görürken bir ilişkinin 9 yıl sürmesi temelinin sağlam olduğunu düşündürdü bana ve bu nedenle ayrılığın ne sebeple olduğunu önemserdim ve yine bu nedenle unutulmasının kolay olmayacağı kanısındayım. Örneğin bir tarafın hatası sonucu mu ayrıldılar yoksa artık duyguların eskisi gibi olmaması nedeniyle mi gibi gibi şeyler bence çok fark yaratıyor. Unutmuş yeni bir sayfa açmış biri ile unutmamış debelenen yaraları olan biri aynı değildir. Ve 9 yılda neden evlenmemişler bunu da sorardım mesela evlenmeme sebebi neymiş? Özellikle yeni bitmişse daha böyle 2-3 ay olmuşsa kabul edemezdim çünkü kendi fikirlerimden yola çıkarak karşımdaki insana güvenemezdim ya unutmadıysa diye ama aradan 1-2 yıl geçmiş ve diğer konularda da beni rahatsız etmeyecek şeyler varsa neden olmasın. Son olarak tabiki bunlar çok kişisel ve detayları olan şeyler. Herkes bir değil sonuçta hepimiz birebir aynı şeyleri yaşamıyoruz. Ben şu an kendimden yola çıkarak yazıyorum yani bahsi geçen kişiyi tanımadığımdan net bir şeyler söylemek olmaz. 🌼
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılUzmanların söylediği, yaşanan ilişki yılı sayısı x2 kadar ay sürecinde insan eski ilişkisini unutuyor. Yani 8 yıllık ilişkide 16 ay yeterli bir süre olarak kabul ediliyor. Tabii burada ilişkide yaşanan travmalar varsa o travmaların aşılması da zaman alacaktır.
Kendimden örnek vereyim; 4 senelik birlikteliğin üzerine evlendim ve 1 sene sonra boşandım. Toplamda 5 senelik birliktelikti. Gittikten sonra 1,5 sene boyunca hayatıma hiçbir şekilde kimseyi almadım. Almama sebebim ise gerçekten yaşadığım şeylerden iyileşmiş olarak çökmüş olduğuma emin olma isteğimdi. Kimseye haksızlık etmek istemedim. Sonrasında da yaşadığım ilişkide geçmişimi anımsatan bir şey olmadı. Yani kendime iyileşmek için yeterince süre vermiştim. Hatta bundan 4-5 ay önce, ayrılığım üzerinden 9 yıl geçmiş olmasına rağmen beni Instagram’dan takip etti, geri takip etmedim. Sonra takipten çıkmış. Hatayı yapan ben değildim, oydu.
En son ilişkim de 2,5 sene sürdü ve biteli 2 sene oldu. Yine hayatıma kimseyi almadım çünkü çok problemli bi’ ilişkiydi. Çok ciddi travmatik olaylar yaşadım. Bir süre daha almayı düşünmüyorum.
Şu konudan emin olabilirsiniz arkadaşlar; hata yapılan kişi sindiremediği için bir süre yaşananların acısını çeker ama zamanla iyileşir. Hata yapan kişi ise umursamaz görünür ama karma bir gün ona her şeyi hatırlatır. Hata yapılan kişilere iyileşme süreci tanıyın. Eğer her şeyiyle yanında olabileceğinize inanıyorsanız, yaşayacağınız problemleri göğüsleyebilecek güce sahipseniz ve sonuç ne olursa kabul edebilecek cesarete sahipseniz yaralarını onarmaya çalışabilirsiniz. Umarım söylediklerim yardımcı olur.313 Yorumla
Soran1 yılHisleri tamamen bittiyse ama travmatik şeyler devam ediyorsa
- 1 yıl
O zaman da gerçekten değer veriyorsan travmalarına hassasiyet gösterip iyileştirmesine yardımcı olman gerekiyor
- 1 yıl
Tamam işte, son bi’ kez daha sevişeyim diye sana yalan söylemiş. Bu genellikle o cinsel gerilimi bitirdiği an da gitmiş kızla nişanlanmış. Senin ilgini bildiği için de cinsel olarak kullanmış. Tipik bir erkek hareketi bu. Belli yaştaki erkekler bundan vazgeçmeyecekler. Erkekler geç olgunlaşıyor bu anlamda. Önemli olan kadınların bunları kendilerine yapmamaları. İzin vermeyin sizi kullanmalarına.
- 1 yıl
Mutluluk herkes için bir haktır. Sadece bazı insanlar bunu suistimal ederler. Bir insan bir doğruyu kırdığı yerde ömür boyu sürecek bir hata dizisi başlatır. Doğru olanı tekrar bulsa bile bir paradoks ortaya çıkar çünkü geçmişinin pişmanlığını Yaşar. Her şekilde kötü olanı tercih etmek kötü hissettirir. O yüzden sen kendi hayatına bak. Doğru olduğuna inandığın şeyleri yapıyorsan seni hak etmemiştir. Hayatına seni hak eden insanları al her zaman. Hak etmeyenler için de üzülme, bu kadar basit
- 1 yıl
Bu kadar mantıklı açıklayıcı olumlu yönde görüş görmemiştim tebrikler ☺👍👌
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılBana göre bir insanın geçmişte yaşadığı ilişkiler, eğer artık geçmişte kaldıysa ve kişi bu süreci gerçekten geride bırakabildiyse, bugünü etkilememeli. Herkesin hayatında uzun ya da kısa deneyimler olabilir, önemli olan kişinin şu an ne hissettiği, ne düşündüğü ve hayatına nasıl devam ettiğidir. Eğer karşındaki kişi seni gerçekten seviyor ve değer veriyorsa, geçmişteki ilişkilere takılmak yerine birlikte yeni bir hikaye yazmayı tercih etmek en sağlıklısı olur. Herkesin bir geçmişi var, önemli olan bugün ve yarına dair beklentiler ve uyum.
🙂
00 Yorumla
1 yıl8-9 yıllık bir ilişki olmuşsa bitmemiştir o hala seviyordur onu sonuçta anısı var. Sende onu arayacak bulamayacak sonra yine ona dönecek belki. Neden 8-9 yıl sonra ayrılık olmuş bu önemli asıl. Aldatma mı oldu ne oldu ilişkide. Madem bu kadar kötü bir ilişki idi neden 8-9 yılın sonunda ayrılma gereği duydu? Bir çok soru var ve sana doğru söylediği ne belli? Bu sorular hep kafanı kurcalicak sonuçta. Ben asla olmazdım. Kimse psikolojisini bozmak için böyle birini kabul etmez çok riskli. Bence iyi düşün sonra pişman olacagın şeyler yapma. Güven vermedi pek bana.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bence aşk geçmişte yaşananlardan bağımsız olarak şu anki hislerle bağlantılıdır. Herkesin bir geçmişi var ve önemli olan kişinin şu anki duyguları ve seninle olan bağı 👫. Eğer o kişi geçmişiyle barışmış, sağlıklı bir ilişkiye odaklanabiliyorsa, neden olmasın? Geçmişini bir yük olarak değil, tecrübelerle dolu bir yolculuk olarak görebilirsen, bu ilişkiyi yeni bir başlangıç olarak değerlendirebilirsin. Sonuçta her ilişki farklıdır ve birlikte güzel anılar biriktirmek esastır. Kendine ve hislerine güveniyorsan, kalbinin sesini dinle! 💖
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
121
Cevap
142Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olmazdım çünkü bir kere ilişkinin süresi uzun. Dilden söyler unuttum onu diye ama içinden ne geçer onu bilemem. O yüzden benlik değil.
30 Yorumla
1 yılOlunmaz çekemem sürekli ondan bahseder
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ben olurum neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCogu kişi hayir demiş. Ama ne zaman bittigi neden bittigi onemli seyler. Benimde 5-6 yillik ilişkim oldu. 4 sene önce bitti. Onun başka bir hayati var benimde öyle. Hicbir sey hissetmiyorum tamamen yok hükmünde benim için. Ama hic uzun iliski yaşamamış kisiler uzun ilişki unutulmaz sanıyor maalesef. Ama yanlis bir düşünce
45 Yorumla
Soran1 yılYaşamayan bilmiyor evet
Cevap sahibi1 yılEvet bide hep ayni düşüncedeydim. Üstüne konuşmayı sevmiyorum hayatima giren kisilere bahsetmek bile istemiyorum ama bir yerden duysa bana neden soylemedin muhabbeti olacak
- 1 yıl
Kesinlikle öyle herkes ahkam kesmiş. O kişiden soğuyunca soğuyorsun he severek ayrıldıysan o başka tabi ama yinede hisler bitiyor zamanla
Soran1 yılİyice soguyana kadar deniyor çünkü insan en sonunda nefreti bile kalmıyor bütün hisleri bitiyor özellikle hata yapılan taraf sensen bunu yaşamayan bilemez gercekten
- 1 yıl
Hatalar tek taraflı olmuyor sonuçta hepimiz insanız ama o kadar uzun sürede ve tahammülle iki tarafta birbirini tüketmiş duygularını sömürmüş oluyor
Hayır, olmazdım sanırım.. Beni ne kadar sevse bile gün gelir o ilişkide yaşadığı şeyler aklına gelir, bir kıvılcım çakar ve gider falan. Hiç hazzettiğim şeyler değil bunlar. Böyle hikayesi olan insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum..
20 Yorumla
1 yılNeden olmasın belki önceki ilişkisi çok kötüydü yıpranmıştı Bir de öyle düşünmek lazım aradığını bulamamıştır karşı taraftan yani şöyle düşünürüm ben 8-9 yıllık bir ilişkiden çıkmış erkek aradığını bulamamış ki hayat boyu onunla kalamamış ben onun yeni aşkıyım aradığı kriterlere sahibim ve benim kıymetimi bilir diye düşünürüm
20 Yorumla
1 yılBen 2015 Te Tanıştığım Kız Arkadaşımla 2020 Senesinde Evlendim Bu Evlilikten Bi Oğlumuz Oldu şu an Ayrıldık Hayatımda Biri Var Şu Söz Çok Doğru Bence Eskiye Bakarsan Geleceğini Berberta İtersiniz Hiç Kimseyi Geçmişiyle Yargılanmayın Belki Hayatınızdaki Kaç Yıl Geçirmiş Olursa Olsun Çölde Kalan Bir Çiçek Olursunuz O Hayatınza Girer Ve Size Su Olur Ve Yeniden Doğrar Gibi Olursunuz Kimse Vazgeçilmez Değildir... ben Bunu Bir Tecrübe Olarak Söylüyorum Size Müslüm Gürses'in Dediği Her Batan Güneşin Bi Sabahı Vardır Evlatt..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani 8-9 sene uzun ilişki. Bu da kararlarında net bir insan olduğunu , git-gel fikirli ( ilişkisinde) olmadığını gösterir. Ancak senin burada düşünmen gereken , kişiliği ve ilişkide seni ve sende onu ne kadar tatmin ve mutlu edip , birbirinizi ne kadar ileriye götürebileceğiniz olmalı. Yoksa evlenip boşanmış , hatta hayatında çok kadın olmuş erkekle de olur. Hayatında çok erkek olmuş kadın ile sağlıklı ilişki olmaz.
00 YorumlaOlunabilir. 8-9 yılın üstüne bittiyse ilişki, yarım kalan bir durum yoktur yüksek ihtimal. Birebirlerini tüketmişlerdir ve birbirlerini sevmiyorlardır artık.
321 Yorumla
Soran1 yılEn doğru yorumu sen yaptın
Soran1 yılEvet öyle bir yazdınız ki sanki içimi okudunuz yaşamayan biri bu kadar güzel analiz edemez
Soran1 yılBayağı hemde
Soran1 yılSen benim için mi dedin zekice bir tahmin diye 😅😅
Soran1 yılKendin için dedin sandim😅
Soran1 yılEvet çünkü bunu yaşamayan ya da çevresinde görmeyen biri direk unutamaz falan der bende öyleydim eskiden ancak yaşayan böyle keskin yorum yapabilir
Soran1 yılYaşayan maalesef
Soran1 yılŞimdi yeni biriyle tanışıyorum en uzun iliskin ne kadar sürdü diyor söyleyemiyorum halbuki adama karşı hiçbir hissim kalmamış nefret bile yok
Soran1 yıl1-2 yıl sürse bu kadar sogumazdim aklımda kalırdı yani
Soran1 yılGeçmişim hakkında soru sorması garip geliyor ama bitmiş gitmis ben o kişiyle alakalı hicbirsey konuşmak konusunun açılmasını bile istemiyorum biraz da o sebepten tabiki ilişki ilerlerse anlatırım ama daha ilk defa konuştuğum kişiye de söylemek istemiyorum
Soran1 yılŞu soruya bile gelen yanitlara bakarsan anlarsın ne demek istedigimi
- 1 yıl
Çok güzel yorumlamışsınız. Hiç böyle düşünmemiştim. Düşüncelerim ne kadar darmış bu konuda onu farkettim bazen farkındalık iyi oluyor. Süpersiniz cidden.
- 1 yıl
Rica ederiim
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç durmam direk nikah basarım. Ciddi. Geçmişinde her gün farklı biriyle takılan kadın kaynıyor dışarısı. Bu en azından biriyle olmuş. Bi yandan istikrarlı olduğunu gösterir. En sonunda anlaşamamış ayrılmış olabilir. Bence tercih sebebi yaaa.
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılBen olmam sanırım. Bence içinde hep ona karşı özlem hisseder gibi düşünüyorum. Kıyaslama yapar. Bide öyle ilişki yaşamış birinin bi ikincisi olamazsın gibi sanki. Bi şekilde o ilişkisi hem gönlünde hemde aklında uzun bi süre daha Yaşar gibi düşünüyorum ben
00 Yorumla
1 yılOlmazdım. 8-9 yıl ne yaşadı bunlar diye içim içimi kurcalar. Kimse 8-9 yıllık ilişkisini kolayca unutamaz. Ben, bana her baktığında eski sevgilisini görme ihtimali olan biriyle yapamam. Kısa süreli ilişkisi olsun, fazla ilişkisi olsa da dert etmem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılO süreçte tıpkı evlilik hayatı yaşar gibi beraberliği olmuşsa, kabul etmezdim. Sevgilisi olmasına bir şey demem fakat sevgiliden de öte birliktelik bana göre sıkıntı
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Vay be, uzun ilişki yaşamış demek 😮 Geçmiş geçmişte kalmış zaten 🕰️ Önemli olan şu an ve gelecek 💕 Kişilik uyumu varsa neden olmasın 🤷♀️ Tecrübeli biri olmuş sonuçta, belki daha olgun davranır 🧠 Sen nasıl hissediyorsun peki bu konuda 🤔
00 Yorumla
1 yılŞimdi şöyle bir durum var aslında 15-20 erkekle yatmış bir kızla 8-9 yıllık ilişkisi olan birisine göre 15-20 erkekle yatmış olan kızı tercih ederim çünkü 20 kişiyle yatmış kızın 21. cisi olabilirsiniz ama 8-9 yıllık kızın ikincisi olamazsınız 😉✌️(Denendi onaylandı👍☺️)
17 Yorumla- 1 yıl
Bi sır; 7 yıldan fazla oldu :) eğer anlayışlı saygılı sevgi aşk varsa. Güvenli bir ilişki ise özellikle o karşısındaki kişi. O kişinin değil ikincisi ilkini bile unutturursunuz
- 1 yıl
15 20 erkekle konuşan tercih ediliyor.. vav. bu işte bi terslik var 🙂 tercih meselesi
Soran1 yılÖnüne gelenle yiyisen kızla olur ama birini geçmişte sevip aldatıldığı veya kötü muamele gördüğü için ayrılan kızdan olmaz mı bu ne çelişki hisler tamamen bittiyse neden ikincisi olmasin
1 yıl
9 yıl sevgili kalınmış ve yaşları 27 civarında ise o ilişki toksite bağlanmış sanırım. İlişki değil de daha çok alışılmışık da adlandırılabilir.
Ayrılali ne kadar olmuş ve ayrılma sebepleri nedir.00 YorumlaÇok zor olsa gerek bir kere o kişiyi unutması imkansız gibi bir şey unutmadan da yeni bir ilişkiye başlarsa da karşısındakini yara bandı yapmış olur. Sanmıyorum.
02 Yorumla
Soran1 yıl9 yıl güzel anılar biriktirmedilerse ve zaten ilişkinin içinde soğumalar olduysa hisler tamamen bittiyse?
Soran1 yılO yılların içinde neler yaşadığı önemli kötü şeyler varsa öyle bir unutulur ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neticede hepimiz sevdiğimizi düşündüğümüz kişilerle birlikte olabiliriz ki bu kişilerin bazıları flörttür. Her konuşup tanışmaya çalıştığımız kişi sevgilimiz değildir yani
10 YorumlaEger bu ilişki evlilik ve sonucunda bittiyse sorun yoktur. Çünkü evlilikler bittiyse insan geçmişini zorlada olsa siliyor. Hep kötü hatıralar hatırlanıyor ve bu insanin kalan yıllarını zehrediyor en iyisi unutmak
Böyle birisi neden olmasın
00 Yorumla
1 yılİlişkisi olan ya da eskiden olmuş erkek veya kadınlar başkalarının gözünde daha çekici oluyor. Bunun nedeni onlarda tercih edilmelerini sağlayan özel bir şey olduğunu düşünmelerinden kaynaklanıyor.
00 YorumlaKişi unutsa bile 8-9 yıl biriyle beraber olmak ona da benzemek, bir olmak demektir bence. Fakat benim için sorun olmazdı bu karşımda bariz başkasıyla olduğuna dair izleri sık görmüyorsam. Hepimiz birileri ile büyüyor ve onlara benziyoruz sonuçta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılKafasında tamamen bitirdiyse yeni ilişkisiyle kıyas ve özlem süreçlerini atlattıysa olurum tabi neden olmayayım 8 9 yıl ilişki yaşadıktan sonra ayrılanların hakkı bitmiyor ki
00 Yorumla
1 yılBu zamanda herkes elbette ki ilişki yapmıştır ama 9 yıllık olan biriyle çok zor olurdu kısacası olmaz
05 Yorumla
Soran1 yılNeden peki
- 1 yıl
Ben 9 yıllık bi ilişkiyi unutucağımı düşünemezdim ve karşı tarafta öyledir eminim ki o kişide beni arayabilir ve bu durum sinir bozucu
Soran1 yıl9 yıl güzel anılar biriktirmedilerse ve zaten ilişkinin içinde soğumalar olduysa hisler tamamen bittiyse?
- 1 yıl
Bilemiyorum kendi gözümle görmediğim sürece bir şey diyemem ama kabul edenler de olur tabiiki bu benim düşüncem
- 1 yıl
bu daha kötü travmalar dolu bi beyin hep yeni kişi üzerinde deneyecek ıyy
1 yılValla ben olmam ama benim de geçen sene 8 yıllık ilişkim bitti 😂 . Muhtemelen o yüzden kimsede benle olmak istemedi
18 Yorumla- 1 yıl
@silik1tip severim , sevicem de bulamadım ki kafa dengi. Severek ayrılmadığjn sürece unutuyorsun. Ama ben mesela bı ilişkim olsa muhakkak ne kadar istemesemde arada onun adını geçiririm çünkü çok şey yaşanmış yani. Karşı da ki insan da bunu bilmeli hem millet 50 yıllık evlilik bitirip evleniyor
- 1 yıl
@Shazam6 yani geçirmemeue çalışırım da bende artık ona karşı bitmiş o duygular sadece adını söylemeden arkadaş gibi şöyle böyle yapardık diyebilirm, aklıma gelir yani. Ama özlemle değil tabi çünkü ben kendim ayrıldım artık sevmiyordum birbirimizi. Evlilik elbette düşünüyorum, ama henüz kader denk getirmedi o insanla. 8 yıl uzun bir süre büyümeyi bekledik, büyüdük ki çok farklı karakterler olmuşuz, o çocukluk zamanlarında ki masumiyetle , sürekli alttan almalar yok olmuş
- 1 yıl
@silik1tip exten next olur mu? Exten hiçbir s**** olmaz diyor. Blok3 😂 bu yeni çocuklar bazen haklı
- 1 yıl
@silik1tip tabii 😂
Bagaji halen doluysa, duygusal karmasalarini bende duzeltecekse uzak dursun. Psikiyatr degilim ve hicbir kadinj tedavi etmek de istemiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim eşimle 3 yıl önce tanıstım ve o dönem 9 yıl sevgili nişanlı kaldıgı kişiden ayrılalı 4 yıl olmuştu sımdı ise 6.7 yıl oldu yanı herşeyi yasamıslar çocuk aldırma da dahıl buna ama o kısıyle ılgılı hıcbırsey duymadım ondan başlarda bahsetti baskasından duymıyım dıyw sonra bırdaha açmadık konuyu ve kafası ondaymıs gıbı dehıssettmedım hatta evlenmek ıcın col mücadele verdı şu an ise bır kızımız var muthıs bır baba
118 Yorumla- 1 yıl
Senin peki Bi ilişkin Bi geçmişin var miydi?
Cevap sahibi1 yılgeçmişte sevgılı olduğum bırı vardı ama bir şey yasamadık
- 1 yıl
Anladim Senin peki böyle biriyle evlenmeyi dusunurken hiç aklında Bi şüphe bisey yok muydu kuşku?
Cevap sahibi1 yılHayır yoktu ben birinin yanındaysam aklında da kalbınde de sadece benım olacagımı biliyordum
- 1 yıl
Başkasıyla birlikte olması seni hiç kötü etmedi mi yani
Cevap sahibi1 yılNeden sen kötü olmamı mı istiyorsun hayır kötü filan etmedı benim özgüven sorunum yok gecmıs gecmıste kaldı sonuçta
Soran1 yıl@ırmakayy o kızla ayrılma sebepleri neymiş
Cevap sahibi1 yılEşim o kızı genelde aldatmıs o dönem daha genç olduğundan kızı her zaman aldatıyormus hatta aradıgında başkası acmıs sokakta el ele görmüş kız açıkça gurursuzmus yanı hatta mekanlara fılan pesınden gıdermıs nısanlamıslar nısandan bır süre sonra hem aıleler anlasamamıs hem esım aldatmalara devam etmiş kızın ailesi de artık olmayacak demıs ayrılmışlar kızfs ayırlır ayrılmaz baskasıyla evlenmıs bundan bıkac ay önce esımın bır hesabında baktıgını gördüm kıza mesaj attım neden bakıyorsun evlı barklı kadısnın dıye bunları da esı duymuş heralde çocuk aldırma mevzu fılan haberı olmuş sanırım bilmiyormus yanı esıne yalan söylemiş eskı nısanlısıyla ilgili aslında o adama da bu soruyu sormak ısterım 9 yıl başka adamla olan bıf kadını nedenr alır gerı kafalı degılım ılerı görüşlü medenı özgur ruhlu bırıtım ama böyle bırıyle evlenmezdım kız hatta bak o cocukla nısanlamıs yanı skmdkki esıyle o sırada esıme ben senı unutamıyorum diye otelde buluşmuşlar aılesının haberı olmuş kıza gelsın demısler kız gıtmıyormus esım demıs ona artık bıttı bızden olmaz sen baskasıula evleniyorusn sonra da bıdaha görüşmememısler tabaı bunun üstünden 6 sene gecmıstır en az
Soran1 yılEsin neden sürekli aldatmış, siz nasil güvendiniz beni de aldatır diye düşündünüz mü hiç
Cevap sahibi1 yılYanı şöyle söyleyeyim eşim sahıl kasabasında benımde yıllar önce buraya tasınan arkadasım vardı onu ziyarete geldıkce esımı gorurdum arakdadtık sonra bı ara 3 ay kadar kaldım arkadasımda o sırada sevgili olduk ama elımı bıle tutmadı çok beyefendiydı ama arkadalarım hep çapkın olduğunu soylerdı bende zaten evlenıcem mı diyordum (evlendım:) esım benımle sevgulı olmak istedi ılıskımız ileryecince de ben zamanında çok hatalar yaptım aklım havadaydı ama kendıme bı söz verdım hayatımdskı insana yanlıs yapmıcam dedı o gün bugün hıcbır hatasını gormedım ne bır kadın ekler ne başka bir şey hep bana sadıktı zaten esım benı aldatırsa onu affetmeyecegımı bılır bence bu o kızla ilgiliydi çünkü kız çok affedıcymıs hanı bır erkek ne yaparsa yapsın köpek olan kızlardan bence çunku insan sevgılsıını baskasıyla defalarca görünce ne yapar ayrılır ve esımden 2 kez çocuk aldırmıs bırınde beraber diğerinde kendı aldırmıs ayrılmısken esıme sonra soylemıs yanı kıdacası başta tabi temkınlı oldum ama sonradan çok guvendım zaten bız o çok Gezen yerınde durmayan cıftlerdendık yazlık bır yer alkol resturan cafe beachler denız koylar doğum günü partılerı kalabalık arkadaşlar yanı sevgılılık ve nişanlı lik donemımızfe bır yerde 2 saatten fazla durmsmıszdır sımdı tabi bebeğimiz var daha duzenlı her şey ve ilişkimızde bır zedeleneme skkılms ısteksızlık asla yok hatta ona her dönüp baktığımda benı çok seven 7/24 beni arzulayan bır adam görüyorum tabi arada sorun tartışma oluyor ama genelı bızden kaynaklı degıl aılesı fılan yanı tıpık oğlan anası trıplerı fılan Allah hak edene herkese böyle bır eş nasıp etsın
Soran1 yılAllah mutluluğunuzu bozmasın canım , affetmeyecegini nerden anladi sen mi söyledin ilişkinin başında
Cevap sahibi1 yılAslında söyle esım beni kolay elde etmedi kolay evlenmedik biz 2021 de tanıştık bi süre arkadaş olduk sonra 2 sene görüşmedik tatıl merkezinden kendi evimin olduğu yere gittim çünkü basıt bı arkadaslık olarak gördüğümden numara değişince fılan bildirmedim ona sonra geldiğimde tekrar karşılaştık arkadaş olduk bir süre sonra sevgili hatta ben eşime birgün otururken bir gün burdan yine gidicem evime belki birdaha görüşmğcez dedim evlilikle ilgili konuşurken de evlenmek istediğim insanı anlatmıstım yanı huyu umarım söyle böyle olur diye söz etmiştim sonrada zamanla odlu her şey bana tüm sinyaller Evren tarafından yollanmıs ama ben baya bi salağa yatmısım 😁 Yanı bu kadar mücadele verdıgı birini kaybetmek istemeyecktir ve de tabi ilişkimizin basındaaldatılmayı kabul etmeyecegımı söyledim evlenince esım için çok mücadele verdim çoğu hatalarını göz ardı ettim ama çoğu kadın başka bir kadın olmadığı sürece çoğu şeyi affeder çok şükür çok mutluyuz esimde öyle gecmıse takılı bırı değildir yani sana diyeceğim evet uzun süre bırıyle olmuş biriyle birlikte olabılırsın mutlu da belkı olursun ama benim eşim gibi kafasını sıfırlaması ve uzerınden zaman gecmesı lazım çünkü uzun ılıskıde taraflardan bırı mutlaka baskasıyla olsa da sensız yapamıyorjm deyip dönmeye çalışabılır ben zaten kıskanc baya da özguvenlı b
bırıyım baskasının yasını tutan biriyle hıc ısım olmazdı
Soran1 yılSen ozguvenli olduğun ve bagimli olmadığın için yanlış yapmaya cesaret edememiş o zaman aslında olması gereken de bu tebrik ediyorum seni bir kadın olarak değerinin farkındasın
Cevap sahibi1 yılçok teşekkür ederım her aslan burcu biraz seydir 😁 kendini seven 😀
- 1 yıl
Sen deli misin ya bide kocanı savunuyorsun senin kocan olacak o y*vsak kizi kac kere aldatmış eee sen kızı mı suçluyorsun.
Ulan sen harbi malsin ha kocan iyi kandırmış seni ohh okadar haltı yemiş senin gibi canım birini de bulmuş tabi elinde oynatır seni sen kendi haline yan - 1 yıl
Tövbe lan senin kocan her haltı yemiş yemediği b*k kalmamış hala kocanı savunuyorsun münafığın teki sen de salagin tekisin o ne derse inanmissin
Cevap sahibi1 yılBak senin belanı var ya sanana olum sanane he dert mu oldu bılmem naptıgımın kzıı baskasıyla nısanlanıp yıne eskı nısanlısını arayıp otellerde sürtmus o kadar kudurukmus kı aılesı zorla otelden almıs sen neyden bahsediyorsun bak ben bırsz kırıgım avukatın yanında çalışıyorum kafayı kırar senı önce bılur sonra o yazdıklarına hakaret davası açar ebenın bı tarafını gösteririm kuzum büyüğü senı
Soran1 yıl@cevapsahibi sen eşinle mutluysan insanların dediğini umursama burada herkes herseyi söyler sosyal medya neticede
Benim 4 yıllık onunda 7 yıllık bir ilişkisi olmuş bu sonuca göre ikimizde sadık insanlarız ve 3 senelik evliyiz çokta mutluyuz Allaha şükür. ☺️
10 Yorumla
1 yılHayır olmazdım benim hiç sevgilim olmamışsa karşımda ki insanın da olmasın bir zahmet herkes dengiyle
14 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var hanımefendi sevgilisi olanla sevgilisi olmayan da çok güzel öyle bir düşüncemi olur
- 1 yıl
@OnurgüLmez3437 illaki denk gelebilir ama bence böylesi daha uygun sonuçta sevgili olmak zorunlu bir şey değil
- 1 yıl
Ama önce tanıyıp konuşmak gerekiyor buluşmak gerekiyor sevgili dönemi bu yüzden var bilmek gerekiyor birbirlerini
- 1 yıl
@OnurgüLmez3437 ama nasıl sevgililik yaşamış mesela malum bazı insanlar ileri gidebiliyor bir de erken yaşta sevgili yapmışsa çok absürt
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
1 yılNeden ayrıldığını merak ederim. Karşı tarafı bulur konuşurum.
20 Yorumla sevgililik saçmalığına hayir. evli olub bosanmissa olabilir
20 Yorumla10 yıl evli kalıp boşanmış bir bayanla ilişki ya da evlenmeye kalkıyorsan yaşanır yani Zaten çok mükemmel olsaydı o ilişki bitmez di
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılInsanlar birkaç aylık ilişkilerinin acısını bile birkaç yıl çektiklerini sandıkları için uzun ilişkilerinin acısının da bir ömür sürdüğünü sanıyorlar. Oysa uzun süreli ilişkiler bile yıl dolmadan unutuluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTabii o kadın da böyle açık açık söyleyecekti sanki. Hangi kadını tanıdıysam geçmişi zemzem suyu maşallah.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılolurdum ben, önemli olan benle beraberken bana sadık olmasıdır, ne benim ne de onun geçmişi önemli değil... geleceğe bvakarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmam k**çı**nda kuyruk gibi eskileri gelenle olmam , eskiler kolay unutulmaz uğraşamam. Temiz yeni bir sayfa her zaman en iyisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Uzun süreli ilişkisi olmuş insan her zaman tercih sebebidir. Daldan dala konmadığını gösterir
00 Yorumla
1 yıl2025le birlikte 8 sene olmuş olacak 8 sene önce yara aldım birisinden 2 sene kadar daha kimseye şans vermek yok
00 YorumlaGenelleme söylemeyelim ama 8 9 yıllık bir ilişki olan insan sizi yara bandı olarak olarak kullanır gerçekten de sevebilir
00 YorumlaTamamen geçmişi unutması gerek yarabandı olma ihtimali var. Unutmuş olsa bile istemem, aşırı kıskancım zaten 10 yıllık birlikteliği kaldıramam
00 YorumlaOlmam eski sevgilisi aklında kalır ve heryeri eski sevgilisi ile gezmiş biriyle olamam olmam büyük konuşmayım.
00 Yorumla
1 yılYani geçmişi unutabilecekse neden olmasın ki. Her ilişki evlilikle noktalanacak diye bir kural yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSürekli geçmiş ilişkisinden bahsetmezse sorun yok bence
021 Yorumla
Soran1 yılÜstünden uzun süre geçtiyse ve hiçbir şey hissetmiyorsa?
- 1 yıl
Ona okeyim ben açıkçası
- 1 yıl
Geçmişi bszı yerlerde önemli ama o kişiyle geleceğim daha önemli bence
Soran1 yılşu an bir hissi yoksa seni de seviyorsa geçmişte yaşamak mantıksız zaten
- 1 yıl
Tabiki bana ne veriyor o ilişki kafa uyuşuyor sevgi var değer göruyorsun geçmişi için yargıla ortada bir şey yokken saçma
- 1 yıl
Eğer cinsellik yaşamışa takılırsam açıkcası çoğu kadın bu zamanda cinsellik yaşıyor ki
Soran1 yılUzun zaman olunca neden cinsellik yaşadı diye düşünülüyor ki
- 1 yıl
Maksat diyorum düşünen olur çok yaşamasan bile asıl kısa ilişklierde cinsellik dönüyor
Soran1 yılAynen asıl sürekli sevgili degistirenlerde oluyor o
Soran1 yılÇoğu erkek de kadın da yaşıyor gerçi artık
- 1 yıl
Kimse geçmişini söylemezse bilinmez escort bile olsa bilemezsin ondan geçmiş senin iki dudağının arasında
Soran1 yılEvet kesinlikle öyle
- 1 yıl
Ondan güzel bir ilişkin olursa detaylaro vermene gerek yok bence
- 1 yıl
Zorlanırsa ilişkim vardı geçmişte bitti bu kadar
Soran1 yılDetay neden verilsin ki bitmiş gitmis
Soran1 yılKötü olursa veriyim mi😅
- 1 yıl
İşte bilinmeyen şey ilişkini etkilemez geçmişten kalan bir şey yoksa
- 1 yıl
Şimdi tanıştık burada şu an ne kadar tanıyorsun beni mesela
- 1 yıl
Gerçektede bu durum aynı
Soran1 yılEvt ama bazıları uzun ilişki olunca his kalmıştır diye düşünüyor halbuki ilişki içinde zaten bitiyor o hisler
- 1 yıl
O tam doğru olmayabilir aldatılmak veya sevdiğin halde karşını seni bırakması hasar bırakbilir kişide
1 yılEski sevgilim değilse olmak biraz yorabilir ama eğer eski sevgilim ise benden sonraysa net olurum:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli ondan bahsediyorsa olmaz sanırım ayrıca 8-9 yil iliski nedir evlenmeyi düşünmeyen biri mi bu
10 YorumlaNiye olmayalım? Uzun ilişki yaşamış kadın daha sağlamdır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl4 yıllık bir iliskim var eğer bir gün ayrılırsak bile baskasıyla olmamız çok zor olur ister istemez izi kalır yani her sekilde
11 Yorumla
Soran1 yılSiz hep güzel anılar biriktirdiniz demek ki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik geçmiştir 9yil okey ma 9yil srvgilik normal değil senide oyalar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. 9 yılda neyi yaşamayıp 9 yılın sonunda ayrılmışlar aw
10 Yorumla
1 yılNiye olunmasın ki lakin geçmişi geçmişte bırakmış mi onu sorgulamak lazim
10 Yorumla
1 yılGeçmişi tamamen silmiş unutmuş ve seni sahiplenip istiyorsa tabiki olunur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur neden olmasın, sonuçta bitmiş gitmiş, sevgili olmak ya da evlenmek için geçmişte hayatına biri girmemiş birini aramak tuhaf olur, unuttuysa gerçekten olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı. Ne yapacağız 8-9 yıllık ilişkisi oldu diye yok mu sayacağız onları.
00 Yorumla
1 yılOlmam ne işim var hep aklım kalır acaba tekrar ona döner mi diye o yüzden olmaz
00 Yorumlaolurdum bekar mi kalicak gecmiste 8 9 yil iliskisi olanlar 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. yeni ayrılmışsa zor yara bandı olacak kadar vaktim yok kimseye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılevliymiş de boşanmış gibi bir durum... kabul edilebilir ama temkinli olmak lazım
00 Yorumla Evlenmiş ayrılmış gibidir o ya. Temkinli yaklaşırdım. Yaş da önemli bir faktör.
00 Yorumla
1 yılBen sevdikten sonra eskiden or*spuluk bile yapmış olsun umurumda olmaz
00 Yorumla
1 yılBüyük konuşmak gibi olmasın ama olmam. Aşırı zor bi durum.
00 YorumlaHayır çünkü illaki ailesiyle bile yıllardır tanismisligi vardır ve illaki akıllarında kalır
00 Yorumla- Devamını Gör (203)
Devamını Gör(248)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem