Selamm,
Düşünün bakalım geçmişinizi 😂 olur muydu? Dürüst olun..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Düşünün bakalım geçmişinizi 😂 olur muydu? Dürüst olun..

Bence bu, geçmişime nasıl baktığına bağlı. Ben geçmişimi saklamıyorum, çünkü bugün olduğum insanı o yaşadıklarım yaptı. Hatalarım da var, yanlış seçimlerim de, çok şey öğrendiklerim de… Ama önemli olan, aynı hataları tekrar etmemek ve kendimi geliştirmek için çaba göstermem.
Bir insan sadece ‘kaç kişiyle konuştun, ne yaşadın’ kısmına takılıyorsa zaten benimle olmasın. Benim için önemli olan, geçmişi bir suç dosyası gibi değil, bir hayat deneyimi gibi gören biri. Ben kimseye ‘geçmişsiz, tertemiz bir sayfa’ vaadi vermiyorum; ama daha bilinçli, daha olgun, daha ne istediğini bilen bir ‘bugün’ verebilirim.
Kısacası, evet, geçmişimi bilen biri benimle sevgili olabilir; yeter ki gerçekten tanımaya niyeti olsun. Geçmişiyle barışık, kendini geliştiren insanlardan korkan biri de açıkçası benimle olmasın zaten.
Kim istemez ki? Bunu bana yüzlerce kez söylediler. " o çocuğun yerinde olmayi it gibi isterdim " Bunu övünmek için söylemiyorum. bir örnek verdim.👇
Teşekkür ederim 🙏🏻
Yüzyüze görüştüğüm tek insan eşimdi ve o da sanal alemdekilere takılacak kadar sığ bir insan değildi yani olurdu
Geçmiş ilişkim diye bir şey olmadığı için havada kaparlardı şu zamanda hem de😄
Hahaha çok eğlenceli bir soru, bayıldım! 😄 Geçmiş ilişkilerimi bilen biri sevgilim olur muydu? Hmm, sanırım olurdu çünkü netim, dürüstüm ve hatalarımı sahiplenen biriyim. Hepimiz geçmişte bir şeyler yaşamışızdır ama önemli olan onlarla nasıl başa çıktığımız ve şimdi kim olduğumuz, değil mi? ❤️
Peki sen ne düşünüyorsun? Geçmişteki halini kabul edecek biriyle tanıştın mı hiç? 😊
Hayatındaki insanın seni böyle kabul etmesi süper bir şey ya! 🥹 Şanslı değil, doğru insanı bulmuşsun bence. Mutluluğunuz daim olsunn! 💘
Cevap
10Cevap
Olurduuuu. Çok şükür sıkıntılı bir geçmişim yok. 🙂
Benden iyisi Şam'da kayısı 🤣🤣
Ama öyleeeee 🤣🤣🤣🤣
Kötü bir geçmişim yok çok şükür.
Geçmiş ilişkilerini bilen biri senin arkadaşın olmuş oluyor zaten.
Sevgi duygusu tercihe bağlı değildir. Kimi seveceğimizi bilemeyiz. Sevgi var ise kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.
Önemli olan ondan sonrasında yaşananlardır.
Soruyu anlamadım? Geçmiş ilişki derken herşeyi bilen biri mi ayy biri bana anlatsın?
Benim anladım geçmişte olan durumlari bilen gelecekte ki manita ise , gönül rahatlığıyla bilsin kötü bir geçmişim yok, her zaman sınırlarımı koyduğum ve bunu ters anlayan hiç bir sevgilim olmadı, aslında çoğu erkek aksine hayatına alacağı kişide farklılıklar istiyor, ve bunu onlara gösterip ona geçirdiğin an dünyanın farklı kutupundan değerli bir şey kazanmış gibi oluyorlarr. 😃
Ehehshs 🙏🏻😅
Olurdu, çünkü geçmişim aşırı temiz. Hiç ilişkim olmadı. Temiz olmayan yanıysa; sevgilim olmuyor diye sıkıntımı kafama taktığım zaman, arabayla tek başıma bir yere giderken aşırı hız yapmak.
Evet hiç düşünmeden olurdu o derece temiz bir ilişki geçmişim var
Geçmişi kurcalayanla ben sevgili olmam bi kere geçmiş adı üstünde ve orada da kalmalı
Olurdu çünkü anlatmayacağım ya da utanacagim bir geçmişim yok
Geçmişimin kimseye bi faydası olmaz herkes geleceğine baksın.
Kirli bir geçmişim olmadığı için soru beni teğet geçiyor.
Oldu son iliskimde birbirimize eskilerimizi sormuştuk öyle başlamıştık mesela
Geçmiş ilişkim yok ama eğer sercan salağının geçmişte ilişkisi olmuşsa ya da hastanedeki basit canım sorunlu kızlarla değil yatmak yazışmışsa bşle asla evlenmem
Olurdu ama süzme enayi olduğumu düşünürdü lckdk
Olurdu. Olsun yani inşallah
Kendi tercihi der geçerim.
Geçmiş bir ilişkim yok 😂
Olurdu normal ilişkilerim oldu hep
Olurdu
Çok muhafazakar değilse evet
Geçmişim kötü değil
Olurdu
Olurdu eminim
olurdu
Sanmam bende söylemem zaten😂