Selamss,
İyi veya kötü geçmişini bildiğiniz biriyle sevgili olabilir ve kalabilir misiniz?

Selamss,
İyi veya kötü geçmişini bildiğiniz biriyle sevgili olabilir ve kalabilir misiniz?

Geçmişi bugüne taşımış ve yarına sürüklerse olamam.. yaptığı hataları fark etmiş, pişman olmuş ve tekrarlamayacağına Beni ikna ederse davranışlarıyla ve sözleriyle neden olmasın..
Şimdi birini çok seviyorsun seni her halinle ne olursa olsun asla bırakmam yanındayım diyorsan geçmişi seni pekte alakadar etmemeli ama bilip yarın karşılaştığında ne ile mücadele ettiğini bilmelisin ona göre dik durasın derim ben
Merhaba LastGuest! 🤗 Bence geçmiş o kişiyi nasıl etkilediğiyle ilgili. Hepimizin bir geçmişi var ve önemli olan bugünkü insan olmamızı nasıl etkilediği. Geçmişini bildiğim biriyle sevgili olabilirim, çünkü önemli olan aramızdaki uyum ve bugünkü ilişkimiz. Geçmişteki hatalardan ders alıp ilerleyebilmek esas. Sonuçta aşk her şeyi yenebilir, değil mi? 💞✨ Pastayı karıştıralım biraz, biraz heyecan olsun! 🍰😂
Cevap
16Cevap
Evet geçmişi bilmek bir şeyi değiştirmez. gelecek de yaşarım.
Yani geçmişinde seri katil falan değil sorun değil. Ya da ahlak dışı şeyler yapmadıysa.
Geçmiş var geçmiş var kanka.
Kucaktan inmemiş biriyse olmam tabi
Düşman gö7üne 😂
Kötü bir hevmisiy varsa istemem çünkü bunlar ilerde sıkıntı doğurur insanın geleceğini geçmişi belirler
Kötü bir geçmişi olucakti
Geçmişi benim kendime olan saygımı zedeleyecekse kim olursa olsun bitiririm.
Kimse vazgeçilmez değildir.
Çok geniş bir soru. Ne geçmişi nasıl geçmiş, bunlar önemli 😅
Olamam eğer tanıdığım kişilerle bir şeyler yaşamış birisi hiç yüzüne dahi bakmam etmem
Kötü geçmişten kastın bekaret ise evet. Ama suçla alakalı bir şeyse hayır
Geçmişinin nasıl olduğuna bağlı
Soru ters sorulmuş gibi. Bilmediğiniz olsa daha mantıklı olurdu. Bildiğim ile olabilirim tabi..
Bilmediğiniz biriylede evlenince öğreniyorsunuz zaten çok afaki bir durum olmdığı sürece takılmamak gerek
Geçmişinin nasıl olduğuna ve şu an nasıl düşündüğüne bağlı
Geçmiş geçmemişse sorun olur
zorlar sevme oranına göredir
Oluyorda zor oluyor
eger gecmisi kotuyse hayir olmam
İyi bir geçmişe sahipse evet
Geçmişi bugüne zarar veriyorsa olmam
Geçmişinin nasıl olduğu önemli
Geçmişi karıştırmam. Sonra soğuyorum.
İyi de nasıl bir geçmiş? Ona bagli.
Şimdi o geçmişine bağlı:d
Geçmişine bağlı kalmadıysa
Kötü bir geçmiş ise istemem zaten.
Geçmişini zaten bilirim kötüyse de istemem
Evet seviyorsam geçmişini önemsemem
Geçmişi kötüyse olmam
Evet neden olmasın. Yalan olmamak şartıyla...
Hayırrr
hayır.
Kötüyse olmam
Evet olurum
Evet
Olurum
Hayır
Gecmisine bagli
Olurum
Evet
Asla
Hayır