Geçmişini unutamayan biriyle sevgili olunur mu?

Güven problemleri olan ve geçmişinde bir şeylere zorlanmış ve sonrasında aldatılmış bir flörtüm oldu. Bana çok yakın ve bayağı sevgili gibi davrandı. Sonra ben onu sevdiğimi söylediğimde benden aşırı soğudu ve uzaklaştı. Kendini bana göstermedi üç ay boyunca. Sorduğumda uzunbir süre nedenini söylemedi her şeyi çok abartıyorsun dedi. Ama gerçekten kime anlattıysam herkes dediki bunlar sevgiliye söylenecek ya da yapılacak şeyler dedi. Uzun olmasın diye anlatmıyorum. Sonra diyor ki bilmiyorum ben sevmeyi sevilmeyi bilmiyorum, güvenemiyorum kafamda bir sürü soru oluyor haketmiyorum, geçmişimi unutamıyorum falan filan diyor ama bende şaşırıyorum madem bu kadar güven problemin var bana başta bu kadar neden yakın olup aşık ettin. Sonra bana inanmadın ki ağzının içine bakıyorum resmen. Zamanında şerefsizin teki zaten evlenicez diye zorlamış bunu diyor o olayı aşamıyorum da benim gibi saf temiz insanların duygularıyla niye oynuyorsun o zaman? Koyuyor be ahali, beni kendine aşık ediyor ve sonra beni suçluyor ve bunun nedeni eskiden kullanılması. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ve şimdi travma oldu her türlü şeyi yaşamış biri. Bana diyor ki yaşadıklarımız arkadaşça idi falan filan, kız daha ilk buluşmada öpmeme izin veriyor. Bende kendimi kaptırdım çünkü benim için böyle bir şey ilkti ve zor zamandan geçiyordum. Sanki bir anlık boşluğuna geldim de geçiyormuş gibi hissettim.

Geçmişini unutamayan biriyle sevgili olunur mu?