Ayrıldıktan 10 gün sonra başka bir kadınla çıkmaya başlayan erkek seni gerçekten sevmiş olabilir mi?

İlk aşkımdı 14 yaşında sevmiştim onu ama onun bundan haberi hiç olmamıştı. 30 yıl sonra kader bizi tekrar karşılaştırdı o eşinden boşanmış bende boşanma aşamasındayım. Konuşmaya başladık ve ona ilk aşkım olduğunu söyledim çok büyük bir aşkla görüşmeye başladık 3 ay sonra mahkemem vardı ama mahkeme günü çocuklarım ve annem babam benim mahkemeye çıkmama engel oldu üzerime kapıyı kitlediler ve ben mahkemeye gidemedim. Benim boşanmamı bekleyen ilk aşkıma çocuklarıma ve aileme tepki almasından korktuğum için gerçeği söyleyemedim ve ayrılmak zorunda kaldık. Beni heryerden engellemişti. Ama sonrasında eski eşimin boşanma davası açması ile 3 hafta sonra boşandım. Engelli olduğum için arkadaşlarımın telefonundan olayı ona anlatmaya çalıştım ama hiç dinlemedi bile. 2 ay Sonra dayanamayıp yanına gittim gerçeği anlattım ama bana “ bir an önce yanından gitmem gerektiğini birazdan evleneceği kadının oraya geleceğini ve beni görmesini istemediğini söyledi” benden ayrıldıktan 10 gün sonra başkası ile çıkmaya başlamış 😔canım çok yandı çok üzüldüm ve o gün onu unutmaya karar verdim. O günden sonra hiç adını bile anmadım. Ama aradan bir buçuk ay geçti bana yazdı ve biz yeniden çıkmaya başladık. Şimdi 6 aydır birlikteyiz ama ben onun beni sevdiğine olan inancımı kaybettim ben onu çok ama çok sevsemde. Başkası ile birlikte olduğunu unutamıyorum hiç aklımdan çıkmıyor bunu onunla konuşuyorum yapabildiği tek açıklama hataydı yanlış yaptım oluyor. Şimdi bana evlenme teklif etti kabul ettim çünkü onu gerçekten seviyorum. Ama bu aldatılmışlık hissini aşamıyorum 10 gün sonra başkasıyla çıktığı 2 ay birlikte yaşadıkları gerçeği aklımdan çıkmıyor canım çok yanıyor. Bu acıya rağmen evlenmeliyim beni gerçekten seviyormu buna değermi bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Ayrıldıktan 10 gün sonra başka bir kadınla çıkmaya başlayan erkek seni gerçekten sevmiş olabilir mi?