Kızlar sorum size ama ciddi cevaplar lütfen.
Reddettikten sonra aşık olduğunuz erkek oldu mu? ve bunu belli ettiniz mi? reddedildim de
Reddettikten sonra aşık olduğunuz erkek oldu mu? ve bunu belli ettiniz mi? reddedildim de
İki yıl önce reddettiğim biri oldu ve son birkaç aydır " biraz tanımaya çalışsaydım, kendisinin biraz sert mizaçlı olduğunu söyledi ama belki ben O'nun bu dürüstlüğüne aşık olacaktım. Kırılmaktan korkmasaydım " türünde seslerin zihnimde yankılandığı bir duygunun etkisindeyim. Şunu belirtmeliyim ki reddedilmek tamamen reddeden kişinin geçtiği psikolojik süreçlerin hangi aşamasında o kişinin hayatına girdiğinizle ilgili bir mefhum. Şu an bu analizi yapabiliyorum ancak o an kendimi bile anlayamayacak kadar üzgün ve korkmuş bir ruh halindeydim. Bu yüzden bu durumu kişisel algılamamak, akl'ı selimle hareket etmek gerekir. Yanlış zaman- doğru insan paradoksuna mutlaka her insan hayatının bir döneminde hapsolabiliyor. Gerçekten seven kişi her ne olursa olsun hem kendi gururunun hem de sevdiği kişinin korkularının üzerine giderek bir şekilde sevdiğine kavuşur, sınırları zorlar. Bu da bir teori.. Bu konuda bu ve bunun gibi pekçok farklı teori var. O yüzden bu konuda reddedilen tarafa da reddeden tarafa da suç yüklenmesinin hiçbir mantığı olmadığını düşünüyorum.
evet oldu ilk erkek arkadaşımdı kendisi :) hiç çekici gelmezdi bana dış görünüş olarak.daha sonra ablam dedi bak kardeşim çocuk iyi akıllı temiz çocuk dedi..:) ben de öyle zorla ok dedim bi normal arkadaş olarak takılayım madem dedim:) öncesinde reddetmiştim kendisini arkadaş olalım dedim.takıla takıla baktım ki aşık olmuşum çocuğa.sonra gözüme bir yakışıklı geldi ki sormayın kimseyi beğenmez oldum başka..
helal +1
aslında aşk değil de bir erkeği reddettikten sonra onun bunu pek takmadığını, mutlu olduğunu görünce kızlarda bir ego oluşuyor ve o erkeğe karşı ilgi duymaya başlıyoruz. en azından ben de öyle oluyor.
Cevap
0Cevap
Asık olucagım adamı reddetmem , reddettiğim adama aşık olmam.. Zaten birsey hissetmiyorum diye reddetmısımdır..
Ama kader bu ne getırecegı belli olmaz.. ;)
işte bu .
teşekkürler.
aşık olmadım acıdım üzüldüm sadece ve ona arkadasca deger vermek ıstedıgım halde umıtlendırmekten korktum
gerçekten iyi bir insanmışsın
reddetmişsem ona karşı bişey hissetmem artık, en azından bu aşk vs olmaz.
şu an aşık olduğum kişidir... ahmet kaya "hep sonradan gelir aklım başıma" dinliyorum.
Oldu reddettikten sonra bile bana asikti teklf edince cıktık ..cıkmaz olaydim
redddettim . 8 ay sonra geri döndüm ben yakınında olmaya calıstım mesaj attım fılan.. o da sevıyo bende sevıyorum ve 4 aydır birlikteyız :)
Hayır olmadı olsaydı da belli etmezdim asla
olmadı.sabit fikirliyim..
rafta aylarca duran bişi gibinmi
Eveeettt... Yeni yeni çekiyorum acısını
İyi olmuş o zmana sna.
:) deme öyle
Bu bakış açısı bana çok antipatik geliyor. Sürekli reddedilmede en önemli faktörlerden biri de reddedilen kişinin reddeden kişiye intikam alma amacıyla yaklaşması. Kızlar bir erkek sizin mutsuz olduğunuz anı kolluyorsa ve bunu kendini gizleyerek uzaktan seyretmek için yaşayacak kadar kindar ve korkaksa zaten sizi hiç sevmemiş demektir. O erkeği reddettiğiniz için pişman olmak yerine kendinizle gurur duymalı, sezgilerinize ve zekanıza güvenmelisiniz. Eğer birini hakaret etmeden, rencide etmeden reddetmişseniz uzak durmasının tek sebebi korkak olmasıdır. Bu da reddetmekte ne kadar isabetli davrandığınız anlamına gelir. Üzüntünüzden zevk alması da cabası
Oldu ama tekrar o konuşmak ıstemıstı
oldu o gidince kıymetni anladımm
aşık olmadım red edilmedim mutluyuz =)
evet oldu
beklediğim cevap. anlat bakayım nasıl oldu
iyi valla hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?