Şu an nasıl açıklayacağımı bilmiyorum o kadar kötü hissediyorum ki kendimi 3.30 saattir aralıksız ağlıyorum 3 yıllık sevgilim aynı zamanda kan bağım yok ama çok uzaktan akrabayız yani memleketimiz her şeyimiz aynı ilişkimizde hep ben affediciydim alttan alırdım bana yapmadığı şey kalmadı ama o kadar seviyordum ki hepsini affettim 5-6 kere aldattı yine de affettim salağım çünkü 2021 eylül ayında ayrıldık çünkü bana gına gelmişti arkadaşları çok sapıktı ve sürekli onlara uyuyordu karı kız nudeları için gruplara giriyordu çıkıyordum yine giriyordu fake hesap açıp kızları takip ediyordu ve ben değişene kadar affetmeyeceğimi söyledim en sonunda değişmediğini anlayınca yazmadım ve 2 gün sonra bütün eski sevgililerini geri ekledi…. 3 yıl ilişki dile kolay istemesemde görmek zorundayım yazın köye gidiyorum o var akrabama gidiyorum o var (tekrar söylüyorum kan bağım yok) bu sene üniversiteye geçti ve ayrıldıktan 2 ay sonra (2021 kasım-aralık) sevgili yapmış ben bunu tam bugün öğreniyorum kızın doğum günüymüş ve hediye olarak konsere gitmişler yemin ederim hiçbir beklentim yok hediye falan istemem yeter ki 1 kere doğum günümde ağlatmasaydı mutlu olsaydım ve ben onları gördüm ya her şeyim aşık olduğum insan çocukluğum büyüklüğüm her anım başka kıza dokunuyor sarılıyor öpüyor bunu aklıma getirdikçe deliriyorum göz yaşım kalmadı artık ağlamaktan ben beraberken de ayrıyken de asla ihanet etmedim ayrıldığımızdan beri hiç bir erkekle konuşamadım sanki hala berabermişiz de ben onu aldatıyormuşum gibi hissettim bugün benim dünyam başıma yıkıldı kendime zarar vermeyi bile düşündüm dayanamıyorum boğazım düğümleniyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada mezun senem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar