Eski sevgilisini ınstagramdan silmeyip geri döndürüp tekrar ilişkiye başlayan oldu mu?

Ayrılalı 4 ay olacak neredeyse hala ınstagramdan birbirimizi silmedik.. çok seven taraf bendim. Üstüne düşe düşe uzaklaştı sanki.. 1 senelik ilişkiydi. Bir gün tartışırken bu ne biçim sevgi sevdiğine emin misin dedim. Bu da telefonda sinirlendi sevmiyorum dedi. Ben hep sevgimin arkasında durdum. O da ilişkiyi sen sırtlandın diyordu. O lafı duyduğum için eşyalarını topladım götürdüm evine bıraktım gözleri bile neden geldin der gibiydi. Kalkıp Masasının üstündeki benim hediye ettiğim fotoğrafı aldım çantama attım. napıyorsun dedi. Evime götürmek istedi , ben istemedim. Çok pişman olacaksın da kaybettiğinde anlarsın soğudum senden dedim. Aşağı indim fotoğrafı çöpün yanına attım. O gün bugündür konuşmuyoruz. Sizce işe yarar mı silmemek? Güzel de bir kızım post hikaye atmaya çalışıyorum hatta ondan kat kat güzelsin diyorlardı hep ama gönül işte… Lütfen yargılamayın işe yarar mı
Eski sevgilisini ınstagramdan silmeyip geri döndürüp tekrar ilişkiye başlayan oldu mu?