Hep kötu dusunmemek lazım genel olarak düzen tutmaz diyenler ama tersi de olabilir belki ayrılık surecinde iki tarafta birbirinin kıymetini anlayacak ve daha sıkı tutunacaklar. Ki var boyle arkadaslarimda birkac yıl ayriliktan sonra tekrar bir araya geldiler evliler Şu an evlilikleri de gayet güzel ilerliyor.
Meşhur bir laf vardır arkadaşlar ex ten next olmaz diye :) bunları geçin araya özlem ve zaman giriyor o süre zarfında iki tarafta hatalarını anlayıp geri dönerlerse birbirlerine bir nebze ama yok aynı tas aynı hamam diyorsanız çok geçmiş olsun diyelim
Olmaz, olmamalı. Nedeni şu, o ya da sen hangi ikinci şans istiyorsanız kendinizden fedakârlık etmiş oluyorsunuz. Bu da demektir ki, davranışlarınızı o istemediği için yapamayacaksınız. Kendinizden kısacak, onun kurallarıyla yaşayacak ve yıpranacaksınız. Ha uyarsa gururu bir kenara bırakıp olur dersiniz. Uymazsa da gerek yok zaten aynı şeyleri tekrar yaşamaya.
Geldi eski sevgilim. Yeniden dedi bende düşüncem dedim bir kac gun sorna tamam dedim bu sefer kendi bahaneler uretip kaçtı. şu an hala wp durumlarindan gönderme yapan da kendisi bana. Erkekleri anlamak zor. Seviyorsan birlikte ol ne manyak manyak işler yapiyonuz ya
Ki şunu da soylemeliyim. Gelse yine isterim aşk bu olsa gerek. Yasanmislikklar unutulmuyor. Eğer gonlun varsa sonuna kadar dene en azindan olmicaksada sonunu görürsün için rahat olur.
Ben 4 kere ona dönmüştüm🙂 Ama onu çok seviyordum. Sonra ilgisiz olmaya başladı ve ayrıldım. Sonra geri dönmek istedi ama aynı olacağını bileğim için geri dönmedim ona🙂 o da beni beklememiş aşık olmuş hemen birine😃 üzüldüm be😅 yıllar sonra yine bana geldi napam ben 😅 Uyum sağlıyorsunuz barışılır ama karaktersiz egoluysa bencilse barışmamak lazım öyle biriyle sevgili olmuştum hayatıma sıçtı
İkinizin durumu da ekstrem erkekler maymun iştahlıdır her zaman bir tane cepte olsun isterler ikisi de tekmeyi basınca çeşitli oyunlara başvurup kandırmaya çalışırlar çünkü bilirler ki kadınların en zayıf noktası da bu eğer kalp kırılmadıysa incinmediyse affederler. ama hem sen affetmişsin hem o bence olmaz huylu huyundan vazgeçmez
Araya yeni biri girmisse sonsuza kadar hoscakalsin. Ama insan kırılıyor bu kadar kolay miydi gitmek? Biz neden gidemedik. Hani erkegiz ya bide duygusuz ayı filan
Eski tozlu rafları tekrar dan temizlemenin bir anlamı yok, olmaz o iş ne kadar zorlasan da eski heyecanı ve güzelliği olmayacaktır. Zaman kaybından başka bir şey olmaz. 🙃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şartlar sebebiyle mecburiyetten ayrılık olduysa olabilir. Ama ortada bir neden varsa tahammül edilemeyen bir huyu-davranışı ya da aldatma vs gibi nedenlerden bittiyse eski sevgiliyle gelecek olmayacağını düşünüyorum. Çünkü insanlar değişmez.
Kimse tam anlamıyla değişmez. Değişmeyen biriyle tekrar başlamak tekrar aynı sorunları yaşamak olur sanırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ayrılış nedeniniz önemli hala seviyosa iki tarafta yıpranmamışsa güzel oluyo yeni birine güvenmek tanımak çözmek alışmak kim uğraşcak ya ben eskisiyle devam ettim gayette mutluyz eskisine göre yaptığımız hataların farkına vardık
Bir erkek yüzünden boşanmışsa asla olmaz. ama ilişki tıkanmıştır da zaman gereklidir boşanırlar sonra geçen zamanda bazı duygular alevlenirse evlenirler yeniden
Yakın arkadaşlarımı Çok fazla seviyorum aslında olaylar şöyle gelişti biz ayrılmıştık ve ben bir davete gitmiştim yakın arkadaşım da benim yanımdaydı o da geldi ve herkese karşı sizi dünyanın en güzel kızı ile tanıştırıyım diye bağırdı sonra da öptü
bir tane sevgilim olsa şu hayatta bayram ederdim hiç sevgilim olmadı hep yalnız kaldım hep dışlandım yaani sevgilim olsa hiç bırakmadım onu sımsıkı sarardım oysaki ama hiç o konuda şansım gülmedi yaani :)
Benim erkek kardeşim gibisin ama onun farkı onun çevresinde çok kız olduğu halde hiçbiriyle birliktelik olmadı hala bekar hala arıyor ya kızların çoğu ona abi diyor ilişki ihtimali ortadan kalkıyor
@Yahya77 z işte o ortamı ben hiç bulamadım yaani çevre ortam olmadan asla kız arkadaşın olmuyor yolda otobüste falan bakışıyon ama daha öteye giden bişi yok yaani :)
En İyi Cevaplar