Üzgünüm ben buna inanmıyorum. Kızlar doyumsuz 1 yıl önce sorsam benim için ölürdü ne oldu da öldürdü. Dediği gibi sevmek yetmiyor her şey sevgi değil ne kadar çok seversen sev bazen olmuyor. Kalbi soğuyana değil ateş cehennem olup gitsen ısıtamıyorsun...
Zorunda kalmak diye bir şey yok sadece kendini kandırırsın insan yaşamak zorunda bile değil. Özgürüz Sevmek istemedi sevmedi bu kadar basit. Acı ama basit...
Yani eski sevgili de böyle bişey değer versen bile bu saatten sonra en fazla onunla yaşadığın anıları silip atmaya kıyamazsın ve bunu da senden ya da sana yakın olan insanlardan başka kimse görmez
Büyük sorunlarımız yoktu aslında saçma sebepler. Ama karakter aynı olduğu için farklı versiyonlarda problemlerimiz oluştu tekrar demek ki olmayınca olmuyor. Ama sen de dene anlicsksin büyük ihtimalle beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çöpe attığın bir şey alıp tekrar yemek gibi bir şey
Denedim. Olmadı. Aradan başkaları da geçmişti. Sadık olunduysa birbirinizi yokluğunuzda da beklediyseniz olur belki.
Nasıl gittiğine ve Nasıl geldiğine bağlı bu...
bencede sesizce gitti
Bir neden dahi sunmadan gittiyse affetmek için neden aramayın ozm...
ama seviyorum
Sevmek yetmiyor demişti bir sevdiğim beni terk etmeden önce...
ah be çok acü
Evet acı ama acımadı yapacak bir şey yok. Onca iyiliğe anlayışa hakkettiğim sevgisizlikmiş insan Hakkettiğini yaşar...(Umarım)...
haklisiniz ama her kizda bir olmuyor tabi
Üzgünüm ben buna inanmıyorum. Kızlar doyumsuz 1 yıl önce sorsam benim için ölürdü ne oldu da öldürdü. Dediği gibi sevmek yetmiyor her şey sevgi değil ne kadar çok seversen sev bazen olmuyor.
Kalbi soğuyana değil ateş cehennem olup gitsen ısıtamıyorsun...
yani hakllisin ama vazgecmek zorunda kalirsa vazgecer vrya vazgecmis gibi yapar sevmeyen birine
Zorunda kalmak diye bir şey yok sadece kendini kandırırsın insan yaşamak zorunda bile değil. Özgürüz Sevmek istemedi sevmedi bu kadar basit. Acı ama basit...
Olmuyor denendi onaylanmadi. Exten next olmuyorrr
Sen eskimiş, delinmiş, yıpranmış tişörtünü yenisi varken giyip dışarı çıkar mısın
ama sevdigim tisotrse atamaya kiyamam
Ama en fazla evde giyersin ta da temizlik yaparken dışarı onu giyip çıksan kötü hissedersin
yani
Yani eski sevgili de böyle bişey değer versen bile bu saatten sonra en fazla onunla yaşadığın anıları silip atmaya kıyamazsın ve bunu da senden ya da sana yakın olan insanlardan başka kimse görmez
evt
Olmuyo denemeyin boşuna
neden peki
Olmaz exten next olmaz
olur ya niye
Eskiyle hiç bişey olmaz
nedenn
Eskimiş elbiseyi giyip ne kadar güzel oldu diyebilir misin
eger sevdigim elbiseyse bana yakisiyorsa nie demiyim
Eski püskü yırtık pırtık elbiseyi giyip topluma karış öyleyse
ama bu farklı
Hiç bi fark yok
Eski püskü elbiseyi giyip topluma karışmıyosan eski sevgiliyle hayata dair düşünmezsin yola çıkmazsın buna değer olsaydı eski olmazdı
benim icin eski degil hala seviyorum
Yanlış anlama ama bir musibet bin nasihatten iyidir diye atasözü var senin bu atasözünü yaşaman gerekiyo yoksa ne desek senin için yardımcı olmayacak
bilmemiuorum
Hayır olmaz
nedenn
Çünkü eskin olmuşsa bunun bir sebebi vardır, ki sessizce gitti demişsin. Yani barışsan da aynı şeyi yapacak. Eskiyi eskide bırakmalı hayata karışmalı.
seviyorum ama hala
Olmaz
niye
Aynı hissiyat kalmaz tekrar.
diyorsun denedin mi
Bjzce olmar
niye
Bjlmem
olur aşko
bencede olur cane
baslanmaz
olmaz knk
nedenn
Sanmam
nedenn
Denenmisi denememek lazım kimse degismiuo eski problemler tekrarlaniuo. Denedim defalarca inandım ama olmuyomus bunu anladım
olmadi yani neden ayrilmistiniz
Büyük sorunlarımız yoktu aslında saçma sebepler. Ama karakter aynı olduğu için farklı versiyonlarda problemlerimiz oluştu tekrar demek ki olmayınca olmuyor. Ama sen de dene anlicsksin büyük ihtimalle beni
inş senin gibi olmaz ne diyim
Umarım olmaz
kac aylik veya yilik
burcu neydi exsinin
Aslan