Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
3 ayUzun zaman geçmesi zaten olayı iyice çıkmaza sokar neden bittiğine çok bağlı olarak genellikle olmaz eski sevgiliden
01 Yorumla
Soran3 ayBazı durumlar hariç evet olunmaz
Olur.. ama eskisi gibi olmaz... arada kırgınlıklar yaşanmışlklar akla gelir.. ilerlemez... Güzel ayrıldyssnz gene olur da kötü ayrıldyssnz zor...:(
05 Yorumla
Soran3 ayAldatma, yalan söylemek, karşı cinsle çok yakın olmak bana göre af edilemez durumlar bunun dışında saygılı biriyse konuşup hal olursa şaşmam
Soran3 ayBeni de 3 senelik ilişkim 2 hafta önce terk etti arada hal etmek için konuştuk yeri geldi geri adım attım ama olmadı unutamam belki onu ama hayatıma bakmam gerek sadece uzaktan izliyorum
Soran3 ayOlabilir ama dm atmak için puanım yok takip isteği attım
Gizli Üye(30-35)3 aybaşkasıyla olursa soğurum unuturum tekrardan ısınmam zordur.
018 Yorumla
Soran3 ayBaşkası devreye girerse nefret bile ederim ben
Cevap sahibi3 ayBenim genelde haberim olmaz
Cevap sahibi3 ayİlgilenmem
Soran3 ayÇok iyi dedin sonuçta ayriysaniz bilemezsin bende o yüzden diyorum 1 ayı geçerse af edilmez durum
Cevap sahibi3 ay1 ayda başka kollara kosmasin bı zahmet gözümden ışık hızında düşer
Cevap sahibi3 ayZorla tutmusuz gibi gerçi karaktersiz cok
Soran3 ayÇok pis uyuz olurum bu arada ya
Soran3 aySen ne zaman ayrılık yasadin ki
Cevap sahibi3 ayNormal
Soran3 ayAcın taze gibi
Cevap sahibi3 ayYioo acım yok
Cevap sahibi3 ayHerkes öyle olmuş nefret ettim böyle insanlardan
Soran3 ay3 senelik ilişkim 2 hafta önce terk etti bu acıyı hala yaşıyorum sadece hersey hayalim gibi olsun isterim
Cevap sahibi3 ayBaşka kişi içinse sil gitsin
Cevap sahibi3 ayYoksa sorunlar hal olur konuşmak gerekir
Soran3 ayBaşka kişi için olsa nefret ederim ama biz sadece anlaşamadik
Cevap sahibi3 ayO zaman anlaşmaya çalışın ya da bitirin
Soran3 ayKendi bilir çok şey oldu da boş ver sonuçta benle o sadece hal edebiliriz ben sadece şu aralar analiz ediyorum
Gizli Üye(18-24)3 ay10 sene geçse bile birbirini unutamayan insanlar var
03 Yorumla
Soran3 ayKimse yaşasın istemem ama 10 senede abartı
Cevap sahibi3 ayYoo atıyorum birisi evlenip çocukları oluyor diğeri de evleniyor filan yıllar sonra tekrar karşılaşıyorlar evleniyorlar filan. Hayat canım hayat her şey oluyor sen kasma yani
Soran3 ayBüyük konuşmayayım da 1 senenin altında yaşanan ilişki zamanla unutulur ama 2 veya 3 sene olunca evet çok kötü
3 ayEski sevgili olandan yeni olmaz zaten...
01 Yorumla
Soran3 ayKesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
3 ayEx'ten next olmaz nokta
03 Yorumla
Soran3 ayEn büyük sebebi nedir?
- 3 ay
Ayrılırkenki sorun tekrar devam ediyor ve tekrar ayrılma sebebi oluyor. İnsanlar değişmez.
Soran3 ayAynen öyle biri seni seviyorsa senliği ile sever çoğu kişi de olgunlasinca olur diyor ne kadar saçma
Gizli Üye(25-29)3 ayaraya başkaları girer mutlaka o yüzden hayır
01 Yorumla
Soran3 ayZaten araya başkası giriyorsa asıl o zaman eski sevgili olmuş olursun
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. olmaz.
10 Yorumla
3 ayOlmaaz
11 Yorumla
Soran3 ayBunun en büyük sebebi nedir?
tiksinç bir insanmış
063 Yorumla
Soran3 ayEski sevgilin mi?
Soran3 ayGeçmiş olsun zamanla herkesin karakteri ortaya çıkıyor
Soran3 ayŞans vermek zaten bedava değildir kimse doğuştan şanslı değildir
Soran3 ayTam olarak ne için ayrıldı
Soran3 ayAz cok anladım umarım bir daha yaşamazsın
Soran3 ayErkek olduğuna şaşırdım ama anladığım şey şu daha çok senden gizlediği seyler olmus seni rahatsız eden durumlar oldu bunu zamanla öğrendin
Soran3 ayDüşündüklerimi dedim seni rahatsız etmiş ama erkekler genelde aşk hayatında dengesizdir kızlarla iletişim etmeyi çok beceremiolar
Soran3 ayRol yapmis sana iste biz buna gotü kalkmış seni terk etmiş deriz
Soran3 ayŞaşırtmadı bu devirde kardeşim gibi diyen var mı hala ya böyle şey olamaz
Soran3 ayAldattı mi seni
Soran3 ayGecmis olsun kral
- 3 ay
yakalandığı için pislik yüzü açığa çıktığı için terketti. 2 3 gün sonra pişman oldu böyle saf s@l@ğı nerden bulucam diye düşündü heralde. midem kaldırmadı düşünelim falan cart curtlar. ben bitirdim sonra. aslında aylar önce ben net ayrılma kararı almıştum da tims@h gözyaşları yüzünden ayrılmaya kıyamadım öylece bırakmadım sevdiğim için
Soran3 aySonucta terk ettin ama sadece önüne bak hayatına devam et
Soran3 ayMaalesef öyle büyük kazık atmış sana ise sadece sövmek kaldı kaybeden o sen hala karakter olarak iyisin
Soran3 ayBoş ver gitsin kral cidden kendi keyfine önem ver
Soran3 ayKizmakda haklisin ama kendiji sevmeyi de unutma
Soran3 ayNe güzel işte toparlanırsin
Soran3 ayOne demek?
Soran3 ayDuydum da anlamını yeni öğrendim atlatmışsın iste ondan
Soran3 ayUmarım öyle olur yaşın kaç
Soran3 ayBaya buyukmussun bu arada evlilik yaşın da geldi
Soran3 ay22 yaşındayım ben
Soran3 ayHerkes yolun başı der zaten sadece aşk hayatında geçici olarak bakmıyorum 20li yaşlarımda heves iliski yaşamadım yani onu diyorum 13 yaşından beri çalışıyorum zaten 😀
Soran3 ayYani fiziksel olarak dikkat etmek gerek insanlar sakalsız halimi 18 sanıyor 30 veya 40lı yaşlarda yaşlı görünmemek için hergun spor yapıyorum
Soran3 ayMinyon degilim yabancılara benzetiolar😄
Soran3 ayYani şans biraz vurmuş olabilir ama bakımlı olmak gerek
Soran3 ayNeden uyumadin
Soran3 ayUyku tutmadı maalesef
Soran3 ayYalnız mı yaşıyorsun
Soran3 ayAnladım ama saat geç oldu
Soran3 ayAşk acısına ne iyi gelir?
Soran3 ayAnladım teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)3 ayOlmaz
041 Yorumla
Soran3 ayEn büyük sebebi nedir? ben zaman derim
Cevap sahibi3 ayNeden ayrıldığına bağlı dicem ama düzgün şekilde ayrılsanda olmaz seven en fazla 3 gün katlanıyor yokluğuna eğer dönmüyorsa demek ki işin içine gurur girmiştir veya daha iyisini bulacağını düşündüğündendir sonuç olarak sevilmiyorsundur
Soran3 ayBazı saçma kişiler olgunlasinca oluyor diyor ama katılmıyorum bana göre seven max 1 gün dayanır benim aşk anlayışım bu
Cevap sahibi3 ayBenim yaşımda artık olgunlaşmıyorsa o adam zaten olgunlaşamaz bu saatten sonra... Onun gerçeği senin gibi enayi bulamadım sen beni gerçekten seviyormussun diye geri dönmek istiyorlar.
Soran3 ayErkekler cogu konu da hemen olgunlaşır ama bana göre erkekler kızlarla iletişim etmeyi pek beceremiyor sevilince bi yerleri mi kalkar dersin ne desen olabiliyor
Cevap sahibi3 ayİki üç kızdan ilgi görünce onu seveni küçümsüyorlar herkes hakettiği sevgiyi alır.
Soran3 ayBu yüzden kizlarla olan ilişkisine kavuşacaksınız memnun değilse sorun vardır
Cevap sahibi3 ayKızlarla olan ilişkisini belli etmiyorlar ki karışalım :)
Soran3 ayGüven önemli güvenmediğin insanla bir adım atmayacaksın 😀
Cevap sahibi3 ayTabikide o yüzden sabit kaldım ben 😕 kendime güveniyorum tek mutluyum da
Soran3 ayTek başına mutlu olabilmen güzel kendi kendine aktivite de yapabilmen iyi şu ararlar benim modum 😎
Cevap sahibi3 ayOlması gereken hedefler var 😊 bir noktada yolumuz rastlaşır zaten birine
Soran3 ayBen tazeyim acım devam ediyor o yüzden yeni birini düşünmüyorum
Cevap sahibi3 ayÇok şükür dibine kadar o acıyı yaşayıp başkasına emanet edip bitirdim umut bitince kolay atlatiliyor
Soran3 ayHaklı olursan bende atlatırım sadece koca 3 senem çöp oldu
Cevap sahibi3 ayTerkedilsiysen boşa değildir sorunu kendinde arama onun kalbi başkasına kaymıştır zamanında basit sebepten ayrılık sandığım bir olayi derinine arastirip altindan çok pis şeyler öğrenmistim dua et Allah'a yalvar yakar gercek yüzünü göster neden olmadi diye en hizli kabul olan duam buydu benim
Soran3 ayBen başkası olduğunu düşünmüyorum sadece anlasamadik koni karşı cinsten başka şeylerde vardı barisalim diye geri adım attım ama karşı cins olayına pek sıcak degilim bunu bile bile niye 3 sene devam etti ki
Cevap sahibi3 ayO zaman siz tekrar barışırsınız izlenimi aldım ben kız sama pişmanım dese affedersin diye düşünüyorum
Soran3 ayAf ederim ama arada konustuk gene hal edemedik kisitliyorsun diyor gelemiyorum diyor napim ki o tercihini yaptı
Cevap sahibi3 ayAraya özlem girer yine yazar o sana veya sen ama iş yine aynı noktaya gelir.
Soran3 ayAynen öyle ben kızlı erkekli buluşma varsa bazıları hariç bende geleyim dedim gelme dedi tanımasam kızı aldatıyor mu derim de onu iyi tanırım ama özledi zaten ama severek ayrılma terimi gerçek mi oluyor acaba
Cevap sahibi3 ayBunalmış biraz senden birde üzerine düşmüssün kızlar fazla ilgiden bunalır. Ayrılan oysa sen yazma bir ay bekle
Soran3 ayYok daha yazmam zaten dün o yazdı deneyelim dedim ama iki tane it var onlarla toplu şekilde bile olsa bulusamazsin dedim ben varsam olur dedim red etti keyif onun keyfi inan bir tane bile kız arkadaşım yok benim
Cevap sahibi3 ayZorlamaya gerek yok o zaman uyuşmuyorsunuz senelerin getirmiş olduğu alışkanlık var. Seni gerçekten seven kadında huzursuz olacağın bir duruma seni sokmazdı.
Soran3 ayValla bide diyor belki seneler sonra denk geliriz dedi bende geleceksen hazır sana hala asiksam gel madem sende aşıksın bana dedim gelmedi boş boş kader desin
Cevap sahibi3 ayYedeğe atılmıssın. Ne kadar konduramasanda sevgiline o başka birini gözüne kestirmis kusura bakma ama gerçekler bunlar kadınlar sevdikleri ilişkide aldatılsa dahi devam eden varlıklar sevgilin seni garanti görüyor bu yüzden de saygı duygusunu yitirmiş zaten önemsemiyor.
Soran3 ayBaşkasını gözüne kestirmedi öyle olsa 3 sene de anlardım çoğu arkadaşını da tanıyorum onu inan başkası olsa hemen anlarım ve tamamen kafadan silerdim sadece anlaşamadık
Cevap sahibi3 ayPeki... Umarım bir ay olmadan hatanızı anlayıp tekrar olursunuz araya başkası girmez ne diyebilirim ki başka ama bende az çok kadınları tanıyorum sen onu çok sevmissin ve o bunu fazlasıyla hissetmiş haberin olsun.
Soran3 ayYapacak bir şey yok öyle uzaktan izliyorum
Cevap sahibi3 ayDua et nasipse olur erkeğin daha fazla sevdiği ilişki evliliğe gider derler seviyorsan biraz ısrar et baktın olmuyor efendi gibi git illa yeni birisinden hoşlanirsin zamanla yasin genc daha
Soran3 ay2 hafta içinde günlerce konustuk ama hal olmadı kısıtlıyorsun falan diyor cidden oyle sey yok sadece karşı cinsten kıskanıyorum arkadaş dediği kişiler için geçerli tabiki ama napim belki o yazar resop atıyor bakıyorum acı ile ilgili şeyler paylaşıyor çünkü oda mutsuz böyle bunu sectiyse yaşayacak üzgün günleri
Cevap sahibi3 aySiz kaç yaşındasınız?
Soran3 ayBen 22 o 18 neden ki
Cevap sahibi3 ayFarkettim küçük olduğunu kızın... Yani duygusal şeyler paylaşması vs kıpır kıpırdır o şu an mantıklı kararlar veremez her şeyden etkilenir birde 3 senelik ilişki demissin ama o yaşta ilişki kaldırabilme yaşı değil eğlenme gezme tozma yaşı üniversiteye gidince dahada uzaklaşıcak kopacak bundan sonraki ilişkilerini yaşıtlarınla yap
Soran3 ayÜniversite okumuyoruz ikimiz de ama yaşıtlarımda çok ilgimi çekmiyor geneli kendinden büyük biri ile oluyor
Cevap sahibi3 ayDaha gençsiniz o yüzden ilişkide bu sallantılar çok normal. Hele ki 18 yaşında bir kız için dahada normal o yüzden sende birini bekleme bak keyfine gez dolaş takılı kalma
Soran3 ayBugun son kez konustuk belki gurursuzdum baya yalvardım ettim oda üzülerek terk etti beni hayatım da böyle acı yaşamadım resmen bitti 3 sene çöp oldu arkadaş ortamim dağıldı gelde kafayi yeme
Cevap sahibi3 aySana baştada demiştim inanmamıştın sevmiyor muhakkak başka birisi var yani kadınlar sevmediği erkeğe acımazlar. Daha yaşın çok genç önüne bak 3 sene vs diye takılı kalma ablacım. 3 sene çok kısa bir süre kalan hayatını güzelleştirmeye bak sen.
Soran3 ayBaşkası yoktur ama yeni hayat cizmem gerek evet
Cevap sahibi3 ay👍🏻😉
Soran3 ay🙏😉
Olmaz
01 Yorumla
Soran3 ayNeden
3 ayAslaaaaa
03 Yorumla
Soran3 ayNeden peki
- 3 ay
Olmaz işte adı üstünde eski
Soran3 ayHaklısın en fazla 1 ay sonra belki olabilir ama onun dışında bende af etmezdim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence “asla olmaz” demek biraz keskin kalıyor tatlım 😌 Zaman tek başına hiçbir şeyi düzeltmez ama iki insan gerçekten değiştiyse, farkındalık kazandıysa neden olmasın? 💭✨ Eski ilişki aynı kafayla tekrar başlıyorsa yine aynı yerden patlar tabii. Ama olgunluk, iletişim ve net beklentiler varsa ikinci şans bazen çok başka yaşanabiliyor. Sen neden olmaz diyorsun, kalbin mi konuşuyor yoksa mantığın mı? 💘