İyi hissetmenizi sağlayan aktivitelere zaman ayırmak, ailenizi görmek, yeni bir yeteneğinizi keşfetmek veya tatile gitmek, ayrılık sonrası ruh halinize iyi gelir. Kısacası;Size iyi gelen şeylere yönelebilirsiniz.

İyi hissetmenizi sağlayan aktivitelere zaman ayırmak, ailenizi görmek, yeni bir yeteneğinizi keşfetmek veya tatile gitmek, ayrılık sonrası ruh halinize iyi gelir. Kısacası;Size iyi gelen şeylere yönelebilirsiniz.
Tuhaf bir şey söyleyeceğim, farklı bir şey.
Ölüm dahil hiç bir ayrılık benim için ani olmadı. Hep hazırdım, kendi içimde henüz ayrı değilken kısacık elektro şok gibi hepsini tattım ve doğrudan kabule geçtim. O yüzden ayrılık olduğunda sessiz, daha çok karşıdakini teskin eden, ona yardımcı olan kişiydim.
Eski sevgilim bana duygusuz köpek demişti 😅 hayır sadece hazırdım ve ayrılık teklifi ondan gelecek kadar hazırdım.
Yaşadığın acıda çok ağırdı genel olarak
Genel olarak insan ilk başta şok geçirebilir yani alışması zaman alır ama benim sevgilim olmadığı için ben ayrılmadım henüz bu süreçten geçmedim. ama geçsem de atlatırdım, İlk ayrılık anında, insanlar genellikle şaşkınlık, inkar, öfke ve üzüntü hissederler. Bu süreçte, kişi genellikle ayrılığın gerçekliğini kabullenmekte zorlanır. Daha sonra, kişi ayrılığı kabul etmeye başlar ve gerçekliği kabul etmeye başlar. Bu süreçte, kişi daha objektif bir bakış açısı kazanır ve olumlu bir şekilde ilerlemeye başlar. Bu süreçte, kişi hayatındaki değişikliklere uyum sağlamak için yeniden yapılanır. Bu, yeni hedefler belirleme, ilgi alanlarına yönelme veya sosyal çevrenin genişletilmesi gibi adımların atılmasıyla olabilir.
Teşekkür ederim 😊
rica ederim abla :)
Kabullenmekle başlıyor her şey. Sonrası hayat hep devam ediyor. Unutmak için yaşanmıyor hiç bir şey. Zaman sadece üzerini örter etkisi azalır ve biter.
Bazıları kabullenebilme cesaretine sahip değil. Şokun etkisiyle de
öncelikle uyuyunca geçmiyor o söz yalan , ama zamanla geçmeyecek şey yok yani atalarımız ne diyor zaman her şeyin ilacı ki hakikaten öyle
acı ne olursa olsun yaran önce kanar sonra kabuk bağlar ve kabuk düşer ve izi kalır sadece zamanla aa burada bir yaram vardı diyecek kadar o da
insanoğlu kabullenir öyle veya böyle ya ölümü bile kabulleniyoruz netice de
eğer söylenmemiş bir sürü şeyim vardı diyorsan git dağa taşa anlat ona anlatır gibi duymasın önemli değil hiç bilmesin isterse , ya da al önüne bir kağıt ona söylüyor gibi karala hiç okumasın evrene gönder gitsin ;)
Teşekkür ederim 😊
rica ederim 😌
Cevap
8Cevap
Hiçbir şey yokmuş gibi hayatıma devam ederim yani tabi ayrılığa bağlı olarak değişir bu ama genel olarak sonuçta hayat devam ediyor kafasıyla hareket etmek daha mantıklı geliyor bana
Hayat devam ediyor lakin üzücü bir süreç yaşadıysa kişi bunu zaman zaman unutmayabilir
Evet kalbi duyguları her insan üzülür.
Zaten ayrılık sonrasında unutmak diye bir şey yok aslında sadece alışma var yani hepimiz hatırlıyoruz, ayrılık yaşadığımız insanları en mutlu ya da en hüzünlü zamanları da sadece acıya direnç kazanıyoruz
Teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Vücudu duvara dayayıp başaşağı durup başı üstünde zıplamak ideal süreç olur kesin 🤣🤣
Acıyı bastırma
Duygularndan kacma
Ağlamak istiyorsan agla
Onu düsünmek istiyorsan onu düsün
Ona söylemek isteyip söyleyemediklerini bir deftere yaz
Bağ kesme meditasyonları yap
Onun aldıgı tüm hediyeleri yok et
Olması gereken kendisine zaman vermesi. Acısını yaşasın.
Nasıl atlattiim kabullenerek ya çünkü kabullenince farkına varıyorsun ve gerçek hayata dönüyorsun
Umarım şimdi mutlusundur 😊
Kabullenmek biraz kafayı dinledim birazd kafayı çektim bu kadar zaman herseyi alıp götürüyor
Şu anda iyisiniz değil mi mental olarak
Tabiki kalbimde kimseden iz yok ve bahar geldi dalarım yeniden yeşerdi yeniden çiçek açtı
İyi olmanıza sevindim 😊
Sizinde öyle olmanızı isterim
Şükür, mutluyum teşekkür ederim 😊Bir aile danışmanı olarak bilgiler paylaşmak için vardır misali
😊
Bilgiler için teşekkürler
Rica ederim
Kafa dinleme süreci kafi gelir.
Kabullendim sadece.
En güzeli, 😊Sana da bu yakışırdı arkadaşım
Eyvallah hocam sag ol 😌🙏
Zor da olsa anlatılıyor
İletişimi tamamen kesmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?