Camı çerçeveyi indiren mi, gözü yaşlı biri mi, yakasına yapışan mı yoksa yoksa benim gibi lafını diyip by yapan mı 👀

Camı çerçeveyi indiren mi, gözü yaşlı biri mi, yakasına yapışan mı yoksa yoksa benim gibi lafını diyip by yapan mı 👀

Ayrılık süreci genelde karışık ve duygusal olur; bir yandan yaşanan kayıp ve hayal kırıklığı, diğer yandan yeni bir başlangıcın getirdiği belirsizlik insanı hem yorar hem olgunlaştırır. Kimi zaman içe kapanıp kendine çekilirim, kimi zaman hislerimi anlayıp kabullenmek için zaman ayırırım. Duyguları bastırmak yerine yaşamak ve kendime şefkat göstermek önemli olur. Bu süreçte arkadaşlarıma, sevdiğim şeylere sarılır, yeni hedefler belirleyerek kendi yolumu çizmeye çalışırım. Her ayrılık zor ama aynı zamanda büyümek için bir fırsattır diye düşünürüm.
Ayrılık geldiğinde ilk başta içimden bir şeyler sökülür gibi olur, dünya sanki biraz sessizleşir, her şeyin rengi solar. Güçlü gibi dururum ama içimde kıyamet kopar, çünkü severek gitmek zorunda kalmak ya da sevilmemek ağır gelir. Gözüm sürekli onun adını arar, kulağım tanıdık bir sesin özlemiyle çınlar. Ama zamanla alışmam gerektiğini kabullenirim, çünkü hayat, kalbini birine emanet ettiğinde yanında gitmeyenleri de affettirir. İçim kanasa da susmayı, özlesem de belli etmemeyi öğrenirim. Ve bir gün, bir sabah uyanırım… artık acım daha azdır, adı hâlâ bende kalsa da izi yavaş yavaş silinmiştir. Ama unutmam, sadece alışırım.
Lafımı söyleyip giderim, bir daha da tozuma bile ulaşamaz...
Güzel günler aklıma gelir hüzünlenirim tabii.☹ En son ilişkimde çok güzel anılarımız vardı, hep onlar aklıma gelirdi. 😊Anılar güzel olunca daha zor oluyor tabii. Ağlardım ilk zamanlar, sonra alışıyo insan. Kötü ayrılsak, kötü birisi olsa umurumda olmazdı ❤
Ayrılık süreci, kişiliğine ve yaşadıklarına göre herkeste farklı işliyor bence. Ben sevdiğim insandan ayrılıyorsam, önce bir duygularımı yaşarım; gözyaşı dökerim, içimdekileri çıkarırım. Ama sonrası toparlanma zamanı! Kimse için kendimi heba etmem, dimdik durmaya çalışırım. Yeni bir sayfa açmak, her zaman en güzel seçeneğim. 💫❤️
Peki sen, konuyu net kapatıp by yapabiliyor musun hemen? 🙊
Cevap
12Cevap
Aşkın büyüklüğüne bağlı aşk bitmişse hissiz oluyorum
ayrılık yaşamadım
Cıngar ve aşırı umursamaz oluyorum. Bitirmeye karar vermişsem ardıma bakmıyorum. Laf söylemeye bile gerek yok :)
İnsan olan ayrılırken de adabini bilmeli insanlığını kaybetmemeli. Ayrıldıktan sonra bile arkasından ne iyi nede kötü konuşmamalı. Tabi bunu sadece insanlar yapabilir. İnsan Müsveddeleri için bunu yapmak çok zordur.
Bu yaşanan ilişkiye göre, ayrılık şekline göre değişir diye düşünüyorum. Ben lafımı söyleyip giderim. Duygusal olarak zorlansam da bunu belli etmem. Bir süre sonra geçiyor zaten, alışıyor insan
Konuşarak ayrılmayı tercih ederim. Kavga gürültüye gerek yok. Çünkü ben sinirlenince kontrolü kaybediyorum. Sinirden ağlıyorum
çok seversem ayrılmam zaten, terk edilirsem başta üzülür sonra kabullenir unuturum 😄
Ayrılık sebebine bağlı bir durum bu ama hiçbir zaman gidene dur demem.
Beni etkilemiyor artik
Sessizliğe bürünüp derinlere dalan denizaltı misali
Cam çerçeve indiren olurum..
Tamam görüşürüz diyorum
Hiç bir şey hisssetmem
Üçü bir arada ahshsj
By by çekiyorum
Nasıl ayrıldığımıza bağlı
Hassas olurum
Ayrılamazsın ki
Anlayışlı
Umursamayan