Çok pişmanım geçmiş için hayatımdaki insana layık olmadıgımı düşünüyorum :( Ne yapmalıyım sizce?

İçimi dökmek istedm artık o kadar doluyum ki belki bazılarınz bana çok kötü yorumlar yapacak.. :( benm geçmişim çok kötü bir çok kişiyle çıktım sevgili oldum yaklaşık 9 10 kişiyle o zamanlar bilemiyorduk tabi :( çıktıklarımla ilişkiye girmedm yanls anlamayn ama öpüşmek dokunma oldu. ve günler aylar yıl geçti..ben çok pişman oldum hatalarım anladım iğrendim kendimden hatrta allahıma sığındım dua ettm ve sonra.. karşıma beni gerçekten seven bana değer veren o kadar düzgün biri çıktı ki bana karşı tek bir hatası tek bir yalanı olmadı çok sevdim.. bende çok düzgün biri oldum ona en ufak birşeym olmadı çok seviyourz birbirimizi ama ben geçmişimde yaptıklarımdan dolayı iğreniyorum kendimden vicdan azabı çekiyorum ona laik olmadığımı düşünüyorum o bunları bilmiyor tabi hergün göz yaşı döküyorum ona tertemz öpülmeyen dokunmayan biri olarak gelmek isterdm .. durum böyle arkadaşlar içim yanıyor yanıyor sizden yorumlarını bekiyorum en kötüde olsa..
Çok pişmanım geçmiş için hayatımdaki insana layık olmadıgımı düşünüyorum :( Ne yapmalıyım sizce?