Ve bundan sonra hayatıma giren insana da güvenmem diyorum ama nasıl olucak ben ne yapmalıyım
her şey monoton geçiyor insanlara da güvenmiyorum zaten
Kariyerimde de kendimi geliştirmede de isteğim yok hevesim yok yapamıyorum
Ve bundan sonra hayatıma giren insana da güvenmem diyorum ama nasıl olucak ben ne yapmalıyım
her şey monoton geçiyor insanlara da güvenmiyorum zaten
Kariyerimde de kendimi geliştirmede de isteğim yok hevesim yok yapamıyorum
Cevap
3Cevap
Bişey yapma gereği duyma. Olduğu gibi yaşa. Ama kariyerine odaklanman şart. İlkokul gibi düşün karda kışta aksatmamalısın🤣
Tabi öyle lakin yapamıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor bide duygusal bir boşluktayım
O zaman kafanı dagıt bi süre bunu da yapacak k ndini tanıyan sensin. Herkes kötü şeyler yaşar kafasını dagıtır sonra toparlanır hayat bu
Ama kendimden keybettim gibi hisediyorum ben
Değersiz hisediyorum artık
Niye degersizleşesin ki bence yanlıs düşünme
1. doğru erkek seçemediğim için
2. bakire olmadığım için ve buna kimsenin inanmayacağını söylemişti o ve bu tarz çeşitli şeylerle beni manipule de ettiği olaylar vardı
Ailem
Doğru dürüst arkadaşlarımın olmaması
Kendi özgüvensizliğim vs
Kendini kendin düzelteceksin. Arkadaş çevren bozuksa boz o arkadaşlıkları. Sevgili seçiminde dikkatli ol iyi tanı. Aileye yapacak bişey yok ama aileden ayrıldığımız caglardayız zaten
Peki diğeri
Diğeri ne
Bakire olmadığımı demişim ya o
Böyle kimse inanmaz bana demişti ve hakımda farklı düşünürler falan
Bunun oda arkadaşı vardı örnek o bana direk otel filan teklif etmişti
Ben sonradan o eximin oda arkadaşı olduğunu öğrendim
Anlamadım kötü bi anı mı yaşadın neye inanmazlar? Ya hayatına giren insanlara arkadaşın da olsa hemen güvenme. Güvenince de herşeyi olduğu gibi anlat. Sana inanan yanında olsun inanmayan gitsin bu daha iyi bişey aslında
Ben kendim bozdum demiştim buna kimse inanmaz ben inanıyorum ama ilerde biri ile evlenirsen buna inanmaz demişti biz sevgiliyken
Duygusal olarak insanlara kendimi kapattım bu kmtü şeyler yeter daha fazla kaldıramam ben
Dediğim gibi inanmayan inanmasın ne diyim. Yani aslında inanan ve güvenen biri ile olman daha iyi senin için. Ciddi ilişki ıstıyosan güvenince anlatırsın
Ya ben insanlara güvenmiyorum artık kendimi kapattım herşeye iyi hisetmiyorum
Kalbim kırık
Ve duygusal bir boşluktayım canım yanıyor bide kendimi değersiz hisediyorum geçmiyor bunlar
Dedim ya kendini değersiz hissetme senin değerini baskaları belirlemiyo. Ve kimseye güven ya da kendini aç demiyorum. Bişey yapmadan ya da beklentin olmadan yaşa. Mutlu olacagın varsa olursun ama üzen bişey olursa kendini kapadıgjn için etkilemez seni
Anlamıyosunuz beni
Yapamıyorum ben genel bunalımdayım
Allah sabır versin
Peki sağol
Güzel sevişebiliyor musun peki
Neden degersiz diyorsun
1. doğru erkek seçemediğim için
2. bakire olmadığım için ve buna kimsenin inanmayacağını söylemişti o ve bu tarz çeşitli şeylerle beni manipule de ettiği olaylar vardı
Ailem
Doğru dürüst arkadaşlarımın olmaması
Kendi özgüvensizliğim vs
21im
Evet
Hayır
Beyefendi bu bilgileri ne yapacaksınız
Tc de söyleyim isterseniz
Ben istemiyorum
İstediğim tek şey soruma cevap ama siz yapamadığınızı gösterdiniz teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim ya! 😔 Bu hissettiğin değersizlik ve güvensizlik duygusu gerçekten çok zor... Ama unutma, bu yaşadıkların seni tanımlamaz ve geçici şeyler. Herkesin hayatında yanlış insanlara şans verdiği dönemler olur. Önemli olan bu deneyimi öğrenip kendini daha da güçlü bir hale getirebilmek. 💪✨
Bir süre kendine dön, neyi seviyorsun, ne seni mutlu edecek, bunlara odaklan. Kendinle baş başa kal, kendine güzel bir rutin oluştur. Belki hobiler, yeni bir spor, ilgi çekici etkinlikler ya da İzmir'in o güzel sokaklarında sahil turları... Hem biraz tazelenirsin hem de monotonluktan uzaklaşırsın. 💃🌊 İnan bana, güven tekrar yavaş yavaş inşa edilir. Kendine zaman tanı ve sabret, değerli olduğunu hep hatırla! ❤️