Çok sevdiğim bir insan tarafından yarı yolda bırakıldım çok kötü hissediyorum?

Merhabalar arkadaşlar bir kaç gündür çok kötü hissediyorum 5 aylık bir ilişkim vardı ve cidden çok sevdiğim biriydi. Böyle şeyleri kaldıramayacağım için ilişkinin başında ileride beni yarı yolda bırakmaması için çok şey söyledim ve beni inandırmıştı. Beni çok sevdiğini benimle ileride hayaller kurduğunu ve her daim yanımda olacağına ikna etmişti. İlk başlarda çok seviyorduk birbirimizi ve daha sonra ilişkimiz monotonlaştı ve ben çok kötü hissettim. Bir kere ayrıldık ve daha sonra ben dayanamadım ve bir daha şans verebilir misin dedim. 1 ay denedik ama o eskisi gibi beni sevmiyordu ve ilgisizdi. Daha sonra ilişkimiz hakkında bir şeyler konuşalım dedim ve hiç konuşmadan ayrılmak istediğini söyledi. Ne diyeceğimi bilemedim. Sevdiğim tek insandı ve hiç bir hata yapmamama rağmen böyle bırakılmak beni çok kötü hissettirdi. Günlerim çok kötü geçiyor ve ağlıyorum sadece. İleride beni bekleyen bir sınav var ve odaklanarak çalışamıyorum bile. Tekrardan gelmesini istiyorum ama eskisi gibi beni sevmediğini biliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım sadece belki biraz yardımcı olursunuz diye yazmak istedim. Teşekkür ederim.

Çok sevdiğim bir insan tarafından yarı yolda bırakıldım çok kötü hissediyorum?