Kendime zarar vermekten korkuyorum. Desteğe ihtiyacım var, sizce böyle yapılır mı?

Uzun olabilir ama lütfen okuyun.
Biz 9 senedir tanışıyoruz bu erkek ile.. . Aynı sınıfta 5 ay okuduk. Arkadaştık, ama öyle çokta sıkı fıkı değildik.
Benimle ilgiliydi, başka kimseler ile ilgilenmezdi sadece benimle muhabbet ederdi.
Yakışıklı, başarılı, zeki etrafında bir sürü insan olan biriydi. Sonra başka uni. ye geçtim ben.
Ama o muhabbeti bırakmadı, arada sırada yazardı görüşelim diye. Baş başa yemeğe gittik, ters bir hareketi olmadı kibardı. Bir kaç kez daha buluştuk arkadaşça , sonra koptuk.
seneler sonra , geçen sene mesaj attı. Flörtleşmeye başladı. Her gün yazıyordu, şuraya geldim burdayım vs diye rapor veriyordu sanki. Bel altı muhabbetlere hiç girmedi. İlgili ve kibardı.

4 ay yazıştık. Sonra buluşmaya karar verdik. Ama ben erteledim. Çünkü kişisel problemlerim vardı onları halletmek istedim önce ama bunu bilmiyordu tabi. Kendi arkadaşlarımla geziyordum fotoğraf atıyordum instagrama o da görüyordu. Sonra onunla buluşmadan yazılığa çeşmeye geldim.
Yine kopmadık bana yazıyordu , en son yanıma geleceğini söyledi. Otel baktık beraber. Gelmesine bir kaç gün kala her şey iyiyken birden muhabbeti kesti. Yanıma gelmedi, iletişimi bıraktı. Bende üstüne düşmedim noldu diye sormadım. Ağır geldi yaptıgı çünkü. aradan 3 ay geçti hiç iletişim kurmadık. Kendi arkadaşları ile boy boy fotograflar atıyordu instagrama. 3 ay sonra ona yazdım , çok soğuk konuştu. Başka biri yoktu hayatında eminim. En azından ciddi bir ilişki. Sonra onun tavrına alınıp onu sosyal medya dan vs sildim. 4 ay oldu sileli. Ama inanın çok zor bir dönemden geçiyorum maddi manevi. Yalnızım, ona yazmak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Terapiye gidecek imkanım yok.
Canım sıkkın yazsam ne tepki verir bilmiyorum.

Kendime zarar vermekten korkuyorum. Desteğe ihtiyacım var, sizce böyle yapılır mı?