Bulusmak istiyorum durumlar diyor , ama her sorduğumda böyle oluyor bir bulustumuzda özelini anlattı mutludum ama sonradan hosuma gitmedigini söyledim dinlemek istemiyorum baskasıyla yasantısının detaylarını ama o an anlamasını istedim ic cekmemi farketmedi bunu sonradan söyleyince de kötü olduk Şu an konusmuyorum ne kadar rahatsz oldumu dile getirdim sonradan ama anlamak istedigi gibi anladı o gunu mahvetmemek icin bisey dememistim neyse bikac gun oldu tartisali ama özlüyorum da gorusme isteklerimi erteliyor asil burdan cikti tartisma ne yapayım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yav eskiler anlatılır mi neyin kafası o an yanında eski bitmiştir
O an kizmadm diye kizdi bana ya insan ayda 1 bulusuyor onda da trip nasil yapsin sonradan ifade ettim diye kiziyor bana
Vallahi erkeksen yanındaki kıza anlattirmayacan kız haklı kusura bakma sonra da soğursun iste
Sıkıldımı belli ediyorum devam ediyor insan sevgilisine eski sevgilisinin burcu ile sen o burc degil midin diye sorar mı tekrar konusu açılınca doktum ben de icimdekileri
Hallolacak bir konu bence konuşup anlasın eskiler açılmaz sonu kavgayla biter
Oyle oldu zaten sonra bana konusmuyorsun bulusunca diyor biri sana bunu anlatsa sen o motivasyonla ne konusabilirsin ki firsat verdim sana dior anlat demeyle baslanmiyo ki ortama alismam bile zaman aliior benim
Her seferinde mi anlatıyor sen o kadar susarsan kız da sacmalar. Kismetse olur falan izle atılgan ol öyle susulmaz sürekli
Son zamanlarda anlatmiyor da o gun icin acilinca konu kizsti ortalik ben bulusmak istedim o daha sonra dedi ben de hep daha sonraya atiosun dedim bisey oturup konusamiyoruz dedim hep ben konusyorm oldu ben de en sonuncuda bole oldunu soyleyince kziisti ortalik simdi mi dion die
İşte keşke sonradan demeseydin bak içten bir özür dile seni özledim vs de
Bana yalanci ve ikiyuzlu dedi ben tek kelime hakaret etmedim ozur dilemesi gerekn o
Aman kelin ilacı olsa başına sürecek ben de cozemedim kim kime yazmalı özür dilemeli
Cok agir ya insan bunu nasil der eskisi boylemis tamam da ben iyiniyetli davranip o an modu dustu dedim bisi demedm ve gunun geneli mutluduk ariza cikarip mahvetmek istemedim dusunceli olmam suc oluyor
Nasıl bir özel anlattı ki
Eski gecmisini basta anlatmisti biliyorddum ama gorustumuzde sirf onu anlatti bana hic konusmadn dedi tamam ben cok konusan biri degilim ve herseyimi de anlatmayi sevmiyorum ama bildigim biseyi detaylariyla soyle boyle mutluduk diye dinlememe gerek yok o an koynumdaydi o yuzden ani bozmak istemedim ama sonradan gorusmek isteyince bu konu acildi ben de bundan rahatsizliki soyledim ama sade d bu durumdan onun disinda iyidik o gun soylemedigim icin kavga ettik ve bna ckk kirici iki kelime dedi
Aslında sen haykliymişsin. Eskisini dinlemek zorunda değilsin ayrıca ne kadar ayıp sen varken eskisi hakkında şöyle mutluyduk böyle mutluyduk ne demek ya. Senin döneceğini bildiği için bu kadar abqrtmis
Her detayi bilmek zorunda degil kimse benim belki bi suru deli dolu kisa suren ya da parca parca ilerleyen iliskim oldu hic nasl eglendimi anlatmadm anlatmam da buna bulustumuzda tepki vermeyip sonradan tepki vermem kotu yapti beni
Sen haklısın olum. Yüz verme böylesine
Simdi konusmuyorum ve o an tepki vermedim diye bana ikiyuzlu gibi bir ifade kullandi yinede ben nasil konusuyorsun sen diye cikismadm ben hassas davraniyorum kendisi tartismada ofkeyle herseyi diyor
Ne kadar kizdimi belirtmek icin bi yere vurasm geldi o an dedim onu bile anlamak istedigi gibi anladi 😔
Hassas olani Z. kerler hassas olma. Haksızlığa karşı savun kendini
Gerçekten öyleymiş , şimdi sabırla bekliyorum konusmasını doluyum ama öfkeyle hareket etmicem
Valla hiç bir şey bile deme. Belli ki laftan anlamayan bir tip
Evet laftan cok anlamiyor
Kırdıysa konuşun olmuyorsa takma kafana
Kendisinin adım atmasini beklim mi çünku o konusmuyor ben konusmaya acigim