Ben 1 haftadır çalışıyorum 1 haftadır uzağız yani. 1 haftada etmediği kavga kalmadı gün de üç kere ayrılıyor. Gitmeden öncede sürekli onu bırakacağımı söylüyordu, aileside o kız seni bırakır atanınca sözünü empoze etmişti kendisine, sürekli kafasında atandın bırakacaksın düşüncesi var ben bir an bile böyle düşünmüyorum aksine o kadar bağlandımki ona özlem hasret bambaşka bir şey, çevremde bir sürü erkek olmasına rağmen hiçbiriyle göz göze gelmedim hepsi benim kardeşim. Gel gör ki sevgilim dün böbreklerim ağrıyor biraz dinlenebilir miyim dedi bende tamam canım dedim, bunun üzerine benim çok değiştiğimi eski ben olsaydım biraz konuşalım öyle uyu diyeceğimi düşündü. Geçen gün ise yine yorgundu biraz dinleniyim dediğinde yok dinlenme konuşalım dediğim için üzerime gelme benim dedi. Benden bu olaydan bu tecrübeyi çıkarıp tamam dedim ve en büyük sorun tamam dememdi sanırım. Art ardına mesajlar atıyodu sen çok değiştin umursamıyosun ben dışarıdaki bi itim sen memursun şeklinde...
Ekran kapanıverdi o sıra 30sn geçince kapanıyor ekranım bu seferde sorun şuydu niye ekrandan çıkıyosun kiminle konuşuyorsun hayatında kim var vs.
Durumu anlattığımda çok rahatsın senden bir şey olmaz dedi. Engelledi her yerden beni.
Ekran kapanıverdi o sıra 30sn geçince kapanıyor ekranım bu seferde sorun şuydu niye ekrandan çıkıyosun kiminle konuşuyorsun hayatında kim var vs.
Durumu anlattığımda çok rahatsın senden bir şey olmaz dedi. Engelledi her yerden beni.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer