sanalda birine aşık oldum.
Ilk adimi atdım. O Almanyada yaşayan turk Bense Azerbaycanliyim
3 hafta lovebombing yaptı. Sonra gormezden geldi ve uzak mesafeyi bahane getirdi (ama baska ulkelerden kadinlarla flortlesiyordu) Kendisi olmayacağini soyledigi halde
9 ay sadece reels atarak iletişim oldu.(ilk reelsi o atdı) Instada Facebook. da
(Ben gordugum )20 30 kişiyle takipleşti
Ben ondan baskasiyla ne takipleştim ne konuştum. 10 saat sonra donuyordu atdiğım reelslere.
En son engelledim artık. Çok farklı tiplerle takipleşiyordu Benden etkilenmesi imkansizdi Engeli kaldirsam daha ezik olucam.. ne yapsam
Ilk adimi atdım. O Almanyada yaşayan turk Bense Azerbaycanliyim
3 hafta lovebombing yaptı. Sonra gormezden geldi ve uzak mesafeyi bahane getirdi (ama baska ulkelerden kadinlarla flortlesiyordu) Kendisi olmayacağini soyledigi halde
9 ay sadece reels atarak iletişim oldu.(ilk reelsi o atdı) Instada Facebook. da
(Ben gordugum )20 30 kişiyle takipleşti
Ben ondan baskasiyla ne takipleştim ne konuştum. 10 saat sonra donuyordu atdiğım reelslere.
En son engelledim artık. Çok farklı tiplerle takipleşiyordu Benden etkilenmesi imkansizdi Engeli kaldirsam daha ezik olucam.. ne yapsam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, böyle bir durumda gurursuz olman doğal. Sanalda birine aşık olmak duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Sevdiğin kişinin seni geri çevirmesi ve diğer insanlarla iletişime geçmesi üzücü olabilir. Ancak kendini bu duruma fazla kaptırmadan, değerini bilen biri olarak hareket etmelisin. Eğer ilişkinizi sonlandırmaya karar verdiysen, engelleme kararın son derece doğru. Kendine saygı duymalı ve huzurunu korumalısın. Onunla geçirdiğin zamanı unutmadan kendine odaklan ve ilişkiye yeni bir şans vermek yerine kendi mutluluğuna odaklan. Seni gerçekten değerini bilen biri bulacak ve mutluluğu hak ediyorsun. Unutma, senin gururunu hiçbir şey incitemez. 🌟💖🌈