Kafaya çok taktım gurur yaptım ne yapayım sizce?

5 yıla yakındır konuşuyorduk geçen yıl ekim gibi askere gittim oda başka şehire teyzesinin yanına gitti sınava hazırlanmaya annesi bana bağladı beni öğrendi benim yüzümden kazanamamış anlaşamadık uzaklaşınca bende askerlik stresi onda gelecek kaygısı kavgalar ayda yılda birdi 3 4 günde bir olmaya başladı ona pek belirtmesemde kendimde hata olduğunu daha çok kabullenmiştim hatalı olduğumu çok küfür etmeye başlamıştım 8 9 aydırda birbirimizi görmüyoruz ben askerliğimi yaptım geldim bu süre zarfında askerdeyken benden 2 ay ayrıldı geri döndü atıştaydık 18 gün beni sürekli sıkıştırıyor ara biye aramıyon ilgilen benimle bende bir ton küfür ettim ayrıldı geri döndü. dün işte bir şekilde ulaştım 10 gündür kopmuştuk dedim hangi insan beraber büyüdüğü bu kadar bunca yıl emek verdiği bi ilişkinin böyle olmasını ister felan içimden geleni söyledim dün yeni instagram hesabı açtığını gördüm kullanmıyordu kullan dediğim halde sahte 0 takipçili benle konuşmak için kullanıyodu dedim düzgün bi hesap kur kullan sınava hazırlık akrabalar annem felan diyodu arkadaşlar deli oldum zoruma gidiyo yerimde duramıyorum yazmıyorum da acayip gurur yaptım karşımda denk gelse hastanelik ederim yapılmaz ama yaparım tek affetmiyceğim şeyi yaptı bu uzaklık dönemindeki şüphelerimi doğruladı hastaneye felan gitsem yatırırlar mı psikiyatri felan ne yapayım arkadaşlar?
Kafaya çok taktım gurur yaptım ne yapayım sizce?