Erkek arkadaşımın kız arkadaşı bu aralar tesadüfen hep karşına çıkıyor. İlişkiyi bitiren o oldu, kızda çok uğraştı yine birlikte gelmek için ama sevgilim istemedi, sonra biz çıkmaya başladık ama ilişkimizden çoğu kişininde haberi yok.
Bu aralar kızla hep tesadüfen karşılaşıyor sevgilim, bi kere çok komik buldum ve sırıttım dedi, dün de birlikte kütüphaneye gittik, yukarıda ders çalışıyorduk, sevgilim indi birşeyler almak için sonra geri dönüp “Sema burada buralarda geziniyor gördü beni ” dedi bende tabi hiç ilgilenmedim, sonra babası aradı sevgilim eve gitmek zorunda kaldı, indiğinde kızda asansörün oralarda dolandığını anlattı, sonra “bide kendini makyaj etmiş demin galiba” dedi, bende yine sesimi çıkarmadım ama kiza demek ki çok dikkatli bakmış diye düşündüm.. bilmiyorum sanki sen kıza biraz umut veriyorsun dedim.. oda saçmalama birşeyler hissetseydim ya da isteseydim onunla olurdum dedi.. ama kız çok zorluyor.. sizcede onun katkısı yok mudur burada? Yani bakmakla oda umut vermiyormu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende bu tarz bi durum yaşamıştım kütğohenedeydik ve geçmişinden bi kızda ordaydı hatta bana söyleyip gülmüştü neden bilmiyorum ama birbirlerine olan bakışlarını yakalamıştım ve hani şey demişti bana "bak bak nasıl sinirlendi bizi görünce" Diye ben sinir oldum asıl sevgilimin bu tavrına eğer erkek arkadaşın düzgün biri olsaydı geçmişindeki kızın konusunu sürekli sana açmazdı canım bu erkekler cidden kızla dalga geçiyo da olabilir ama bilmiyorum ya saçmalık sana saygısı olsun söyle ona seni çok iyi anlıyorum bu arada
Sinirlenip yanlıs yanlıs yazmışım ama umarım anlatabilmişimdir
Aynen canım bende önce düşündüm belki abartıyorum dedim ama anlamadım, insan niye bir kıza öyle bakar? Hemde geçmişte aralarında bir şey olan kıza? Eminim kız için bir şey hissetmiyor ama sanki bu durum hoşuna gidiyor gibi bilmiyorum..
Hoşuna gidiyo tabi ki egosu tatmin oluyo. Bizden örnek veriyim kızı zaten cepte gördüpü için ben ayrıldığım gibi exine girmişti bak sen ayrıl ondan sevmese bile egosunu o kızda tatmin edicem eğer böyle biri olmasaydı kıza sert konusur kestirip atardı. Yaptığı sana saygısızlık ve kaç yaşında sevgilin bir de o kızla biteli ne kadar olmuş
Gitmişti*
Yani bende meseleyi tabi büyütmek istemiyorum gerçekten çok çabalıyor benim için ama bu konuda işte anlamıyorum onu.. o sen exi yüzünden mi ayrıldın ondan?
Aynen bakması kızın makyajlı olduğunu bir bakışta hemen nasıl anladı demek ki iyice bakmış ki gördü.. sevgilim 25 yaşında ve ilişkileri pek sürmedi bir ay falan, geçen yil martta ayrıldı kızdan, sonra altı ay sonra biz sevgili olduk
Ben o sebepten ayrılmadım ama banzer şeyler yaptı birine baktıgını gördüm ve ya ünlülerin ifşasına baktıgını gördüm her erkek böyle dedi bir de bende kabul etmedim bitirdim ama dikkat etmelisin senle sevgili ama o kızı cepte görüyo ve dediğim gibi baya hoşuna gidiyo bu durum senin onu kıskandıgını da biliyordur bu da hoşuna gidiyordur. Bir tartışmanıza bakar o kıza gitmesi. Çabalamasına da bakma yani ben ne çabalayanlar gördüm gittiler onun yerine haline tavrına bak çabası geri planda kalsın şimdilik
Doğrusu ben erkeklere zaten güvenmiyorum ona ne kadar güvensem bile hep aklıma yine erkek diye geliyor.. ama işte senin dediğin gibi güzel davranışlar değil ve ben bu konuyu onunla konuşurken bana kızın ilişkimizi böyle mahvetmesine niye izin veriyorsun dedi.. haklısın o tavri ilk defada gözüme batmıyor yani.. sence bu durumda ne yapmam gerek?
Ayrılmayı düşünme öncelikle soğukkanlı ol ve hep parçaların birleşmesini bekle ve ya bir hareket yapmasını akıllı davran önce bunu onunla çok kibar bir dille uyar tek mesajla asla sinirlenmeden son cümlende bu durum artık canımı sıkıyor ben başka bir kızın gölgesinde yaşanan ilişkiyi kabul edemem umarım benim duygularıma da hitap edicek şekilde davranırsın de kasin ve taviz vermez bir tavırla ama konuyu ayrılığa getirmeden ve dediğim gibi akıllı ve soğukkanlı davran
Soğukkanlı davrandığımda çok üzülüyor 😂 ama bi kaç kez denedim onunla bunu konuşmayı bilmiyorum kızı da hiç kötülemiyor yok belki öylesine gidip makyaj yapmıştır ya da yok belki öylesine öyle eminim aslında ona karşı bir şey hissetmediğini ama hoşuna gitmesi beni sinirlendiriyor sanki onu tatmin ediyor gibi
Şimdi şöyle düşün canım sen olsan seninde hoşuna gider insanız sonuçta böyle şeyler ego tatmin eder ama eğer seni seviyorsa egosunu bir kenara bırakıp o kişiyi kestirip atmalı. Bir şey hissetmemiz gerekmez ki kendinden düşün bir şey hissetmesende orada bir yerlerde birininin seni seviyo olusu ve tek mesajına sana dönücek olmasına sana ego vermez mi hoşuna gitmez mi bu normal ama hayatındaki insana saygı duymalı ve bunları engellemeli ki sevgilisi yani sen rahatsız olma huzurun bozulmasın
Erkek arkadaşının aklı halen o kızda dikkat et ihanete açık davranışları var❗❗❗
Mesela hangi davranışını öyle yorumlarsın?
Kızı sevmediği için ayrıldı ilişkileri bir ay bile sürmedi.. ama kızın niye hala umudu olsun ki? O bir şey yapıyordur diye bence
Emin ol karşılaşmaları tesadüf değil, kızla aralarında bir şeyler var❗
Kıza karşı sırıtmamıştır bence, anlamlı manalı gülümsemiştir
Sen kızı önceden tanıyormuydun peki, hani kızda bir değişiklik var mı, makyaj yapıp güzelleşmiş falan mı❓
Yok ya öyle mi diyorsun? :/ evet ben kızı ilk okuldan biri tanıyorum ve yok kendisi gerçekten pek güzel değil ama çok çabalıyor
Evet ciddiyim ve kız senin partnere kuyruk sallıyor, seninkide peşinden gidiyor yakında gerçekler ortaya çıkar❗
Hasan aklımı çok karıştırıyorsun 😂😐
Kafa karışacak bir şey yok
kız onu elde etmek için çabalıyor seninkide ona meyil ediyor, kız sizin birlikte olmanızı çekemiyor ve ilişkinizin bitmesi için elinden geleni yapıyor bana kalırsa❗