Sizce bir erkeğin eski kız arkadaşı o umut veriyor diyemi pes etmiyordur?

Erkek arkadaşımın kız arkadaşı bu aralar tesadüfen hep karşına çıkıyor. İlişkiyi bitiren o oldu, kızda çok uğraştı yine birlikte gelmek için ama sevgilim istemedi, sonra biz çıkmaya başladık ama ilişkimizden çoğu kişininde haberi yok.

Bu aralar kızla hep tesadüfen karşılaşıyor sevgilim, bi kere çok komik buldum ve sırıttım dedi, dün de birlikte kütüphaneye gittik, yukarıda ders çalışıyorduk, sevgilim indi birşeyler almak için sonra geri dönüp “Sema burada buralarda geziniyor gördü beni ” dedi bende tabi hiç ilgilenmedim, sonra babası aradı sevgilim eve gitmek zorunda kaldı, indiğinde kızda asansörün oralarda dolandığını anlattı, sonra “bide kendini makyaj etmiş demin galiba” dedi, bende yine sesimi çıkarmadım ama kiza demek ki çok dikkatli bakmış diye düşündüm.. bilmiyorum sanki sen kıza biraz umut veriyorsun dedim.. oda saçmalama birşeyler hissetseydim ya da isteseydim onunla olurdum dedi.. ama kız çok zorluyor.. sizcede onun katkısı yok mudur burada? Yani bakmakla oda umut vermiyormu?

Sizce bir erkeğin eski kız arkadaşı o umut veriyor diyemi pes etmiyordur?