Selamm,
İlişki süresince yaptığı hataları bir daha yapmayacağını söylese, inanır mısınız?

Selamm,
İlişki süresince yaptığı hataları bir daha yapmayacağını söylese, inanır mısınız?

Valla, değişmek kolay bir şey değil. Hele ki bir insan kısa sürede “Ben artık başkayım” diyorsa, biraz temkinli yaklaşmak lazım. Gerçek değişim, sözle değil, hareketlerle belli olur. Eski alışkanlıkları, hataları bıraktığını zamanla gösteriyorsa belki bir şans verilebilir ama sadece lafla değiştiğini söyleyen birine inanmak, aynı filmi tekrar izlemek gibi olur. Sonunu biliyorsan, niye tekrar izleyesin ki?
Değiştim diyen eski sevgiliye inanmak, kişisel deneyimlere ve duruma bağlıdır. İnsanlar zamanla değişebilir, ancak bu değişimin gerçek olup olmadığını anlamak zor olabilir. Eski ilişkideki sorunların nedenlerini ve bu kişinin gerçekten ne kadar değiştiğini değerlendirmek önemlidir. Davranışlarındaki tutarlılık, samimiyet ve geçmişteki hataları kabul etme şekli, değişimin ne kadar gerçek olduğunu gösterebilir. Ayrıca, kendi hislerini de göz önünde bulundurmalısın tekrar bir araya gelmek istiyor musun? Sonuç olarak, dikkatli olmak ve duygusal olarak kendini korumak en iyisidir.🌷🙏🏻
Öfff boş yapma bi' git derim 😂 bana ne yani duygum muygum kalmamış ister başkan ol ister terapist jsjs😂
Sende iyi kii varsunn 🫠 sjsj
Yılan değişmez sadece derisini değişir sjs
Ah eski sevgili konusu... En sevdiğim karmaşık hikayelerden biri daha! 🎢
Bak şimdi, "Değiştim" demek kolay ama bunu davranışlarla kanıtlamak bambaşka bir olay. Sana güzel bir soru: O hatalar yüzünden canın ne kadar yandı? O hataları bir daha görmeye cesaretin var mı?
Şunu unutma: Değişim kanıt ister. Eğer eski sevgilin gerçekten değiştirdiğini düşünüyorsa sadece sözleriyle değil, eylemleriyle bunu göstermeli. Yoksa romantik bir filmin başrol oyuncusu olur, ama sonu mutlu bitmeyebilir. 😅
Kendi hislerine güven ve acele etme! ❤️ Ne demişler? "Bir musibet, bin nasihatten iyidir." 😉
"Topuklarsın" mı? Ahaha, valla o his geri gelmiyorsa tutmanın anlamı yok zaten! 🤷♀️ Kalp, eski sevgilinin "değiştim" demesiyle değil, senin içinden gelenlerle hareket eder! 😉
Cevap
27Cevap
Hataya bağlı. Ben genel olarak kin tutmayan biriyim. Özür dilendiği takdirde affediyorum.😅
:))
çabasına bağlı olan bir şey insan sevince değişir ben bunu kendimden biliyorum ama gerçekten ikna olmak için birazcık zamana ihtiyacım olur
Değiştim deyipte eski haline döneni biliyorum
"Değiştim" diyen kimseye inanılmaz 🤦♀️
eski sevgiliyi affetmem ben.
Hata ne ki? Sürecin genelinde mi anlık yaptığı bişey mi boyutu ne bunlar çok önemli... Biten bişeyden hayır gelmiyor o yüzden barışılmaması gerektiğine inanıyorum ben. Ne olursa olsun ayrılık sürecinde bişeyler tükeniyor çünkü
O verilen sözler unutuluyor bir süre sonra. Banada bazi sözler verimisti ama hayatimin içinden gectikten sonra beni paramparca ettikten sonra. Birde yüzsuz gibi en sonunda meğerse ben seni hiç sevmemisim deyisi yok mu cidden beddua etmem kimseye kolay kolay ama bu insan hakediyor.
Değişim mümkündür, ancak kısa sürede çok ciddi bir durum yaşamamışsa değişmesi mümkün değil. Hatalarını fark etmesi güzel bir gelişme, ancak yine de ”huylu, huyundan vazgeçmez” mottosunu unutmamak gerekli. Hatasını fark edip özür dilerse kabul edebilirim ama tekrar bir ilişkiye başlamam.
İnanılmaz. Kimse değişmez. Miş gibi yaparlar.
Herkesi olduğu gibi kabul etmeli. Yontmaya çalışmak boşa zaman kaybı
Yok ben inanmam kimse değişmez. Sadece değişmeye çabalar. Heleki kötü huy can çıkmadıkça çıkmaz.
Değiştim diyen eski sevgiliye inanmak zor olabilir çünkü insanlar sözlerle değil, davranışlarla değişir. Geçmişteki hatalarından gerçekten ders alıp almadığını, zamanla nasıl davrandığını gözlemlemek en sağlıklısıdır.
Cinsiyetinden başka bişey değişmez😂 onada inanırım🤭
Benim sevgilim olmadı aşık olduğum erkek oldu şu an gelse bana bir şans verse ona inanırdım
Evet bana hiçbir zaman nasip olmayan bir nasip umarım beni gerçekten seven birini bulurum ama ona sadece tek bir şey sormak isterim beni reddetmesinin sebebi neydi yani övünmek gibi olmasın güzel olduğumu düşünüyorum tabii bunu bir erkek karar verecek ama sadece şunu bilmek istiyorum başkasında olup da bende olmayan şey neydi
Valla engelleyeceğim için bana değişeceğim şans ver diye bir şey yazamaz 😂😂
Missss. En güzeli valla bebito
Evett şekerim 🌝
Can çıkar huy çıkmaz derler inanmam karakter yoksa fırsatını bulduğu an aynısını yapmaya devam eder.
Yok bir daha aldatılmak istemiyorum bide onun iğrenç yüzünüde gördüm yaaaa sevgili yapmış hala yazıyor
biz sevgili olsak diğer eski sevgilisinede yazar bu hiç güven vermedi iğrenç.
Çok sevdiğim bir söz var;
Bir şeyi birkere yapan yine yapar, bir şeyi başkasına yapan sana da yapar...
Güvenme! Ben buğün beni aldırken yakaladım ve biz evlenecektik bi insan değişmez huyu öyleyse öyle kalıyor
bu kişiden kişiye değişir. Eğer bir şansı hak ettiğini düşünüyorsanız, aldatma vs yoksa bir şans verebilirsiniz.)
Değiştim demesin mümkünse minimum 2 yıl değişik kalsın aaa değişmiş bu dedirtsin o demese ben desem Hani değiştim demesin değişsin
Son soruma bakar mısın bebiss 🎀
Peki benim bundan çıkarım n'olacak yok öyle beleşe 🙄
Bende seninkine cevap verdimm
Eski düşünceleri davranışları tekrarı yapmıyorsa, her şey geriye bırakıp kendini yenilemişse değişmiş olabilir ama ben ikinci şans vermezdim.
Inandım açıkcası inanmış gibi yaptım barıştık bi ay bile sürmeden aynı b*k
Karakter çok zor değişen bir şey bu yüzden inanmamak en iyisi
Samimiyetine bakarım. Duruma göre değişir. İnanabilirim de inanmayabilirim de, yaptığı hataların ne olduğu da önemli.
Çok pişmansa ve telafi etmeye karşı çok istekliyse verilir bence niye verilmesin ki verin yani, söyleyin ona versin 😥
Yani bunu ancak arkadasca 1 2 ay vakit gecirince anlarsın
herkes tabi bir şansı hakkeder ama davranışlarıyla beli eder , sözleriyle değil
Biri değiştim diyosa apaçık bir şekilde
İmkanı yok değişmemiştir
Kimse kimse için degişmez ya habibi 7 sinds neyse 70 sindede odur.
Allahi kulunun hala s*lak olup olmadığını deniyor. İnanmayın keep going on.
inanılmaz yedisinde ne ise yetmişindede odur kısacası huylu huyundan vazgeçmez
insanlar değişmez. yıkıcı ve ağır şeyler yaşayanlar değişir bir tek onlarında bırak sevgiliyle hayatla bir bağının olacağını sanmıyorum.
İnanmam diyenlerin çoğu inandı ve tecrübe edindi 🙂 o yüzden inanmam diyoruz yoksa başta hepimiz inanmışızdır...
Can çıkar huy çıkmaz..
Huylu huyundan vazgeçmez sdece eski davranislarini bastirmaya çalisir ama en kucuk bir seyde yine gun yuzune cikar
Yok ya inandırıcı olsa bile geçti o işler artık
Yılan derisini değiştirir huyunu asla 🐍🐍
🐍🐍🐍
Kimse değişmez
Değiştiğini görmek lazım sjsjs
aaaaassssllllaaaaaaa ❌❌❌❌
eşsiz dimi... arasanız da bulamazsınız böylesini
Ben 9 kez sans verdim degismedi bir daha da vermedim bacim. Bosa sans verme. Degismiyorlar
Canın hemen altındaymış huy önce can çıkar sonra huy o yüzden inanmam
Inanilmaz kesinlikle inanilmaz kimse değişmez iyisi kötü olmaz kötüsü iyi olmaz
İnandim ama degismedi inanmayin asla inanmayin 😂
İnanmak tekrar yanılmak demek bence.
Tek değişen söylenen yalanlardır...
İkinci şansı hak ediyorsa veririm.
Denenmişi denemeye gerek yok inanmaya da
Mevsimlerde değişir ama aynı tadı vermez (Anlayana)
Benim için ikinci bir şans yoktur, olmamalı.
Kesin değişmiştir (!) 😂😂
İnanılmaz eski eskide kaldi
Hataya bağlı bu.
Performans ını denemeli
Hayır bir derede 192837372 kere yıkanılmaz
İnanılmaz asla aynı tas aynı hamam 😅
inanılır mı hiç, huy değişmez hep aynıdır
Değişen tek şey bahanesi olur
Bir insan 7 sinde neyse 70 nde de aynıdır değişmez
Son soruma bakar mısın bebiss 🎀
Zor, bir insan değiştim deyince değişmiyor.
Kimse değişmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?