Aşk İlişkileri Eski sevgilisini unutamamış erkek, neden başka bir kıza bakıp ümit verir onla olmak ister ki? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Utanıyordu yanımda çekiniyordu. Aylarca karşılık vermemi bekledi. Anlayamıyorum? Eski sevgilisini unutamamış erkek, neden başka bir kıza bakıp ümit verir onla olmak ister ki? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
meryoss38 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Aynısını bende yapıyorum 😭 neden yaptığımı bilmiyorum ama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden yapıyorsunuz gerçekten Yorumla
Burcussssssssss Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kafası karışık demekki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sence beni sevmiş olamaz mı Yorumla Burcussssssssss +1 yıl Bilmiyorum sevmişde olabilir olmayadabilir Yorumla
kürkçüdükkanıkapandı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğlence arıyordur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eğlence olsa bu kadar cekinip utanmazdi ya da ugrasmazdi bilmiyorum Yorumla kürkçüdükkanıkapandı +1 yıl Yarabandı olabilir bence böyle insanlardan uzak olmak lazım Yorumla Soran +1 yıl Sevme ihtimali hiç mi olamaz Yorumla kürkçüdükkanıkapandı +1 yıl Eğer ben ona unuttururum diyorsan şansını dene Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Unutmak için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama gözleri çok farklı bakıyordu seviyor gibi. Ve aylarca bekledi beni Yorumla xunixx +1 yıl Emin ol gözlerde yalan söyler ve erkekler çok yalancı Yorumla
xxxxerko34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Seni baya kullanmis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlattım ama aylarca bekledi beni Yorumla xxxxerko34 +1 yıl Heee tabi beklemistir kesin Yorumla Soran +1 yıl Sen ne düşünüyorsun ki Yorumla xxxxerko34 +1 yıl Unutmak icin seni kullanmis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynısını bende yapıyorum 😭 neden yaptığımı bilmiyorum ama
Neden yapıyorsunuz gerçekten
Kafası karışık demekki
Sence beni sevmiş olamaz mı
Bilmiyorum sevmişde olabilir olmayadabilir
Eğlence arıyordur
Eğlence olsa bu kadar cekinip utanmazdi ya da ugrasmazdi bilmiyorum
Yarabandı olabilir bence böyle insanlardan uzak olmak lazım
Sevme ihtimali hiç mi olamaz