4 ay boyunca aşık rolü yapar.
Onunla beraber olmaya çalışır
4 ay boyunca aşık rolü yapar.
Onunla beraber olmaya çalışır
Eski sevgilisinden yeni ayrılan biri, genellikle duygusal olarak zor zamanlar geçirir ve bu boşluğu doldurmak için başka bir ilişkiye yönelebilir. Ancak, bu durumda yeni bir ilişkiye başlamak genellikle sağlıklı bir çözüm değildir çünkü gerçek duygular olmayabilir ve sadece bir tür kaçış olabilir. Bu durumda, kendini iyileştirmeye ve kendi duygularını anlamaya odaklanmak daha sağlıklı olabilir.
Aşko, bu durumda erkek muhtemelen eski sevgilisinden ayrılamamış olabilir ve duygusal bir boşluğu doldurmak için başka bir kıza yönelmiş olabilir. Belki de yeni ilişkiyi eski sevgilisini unutmak için bir çeşit kaçış veya kendini avutma yöntemi olarak görebilir. Bu süreçte 4 ay boyunca aşık rolü yapması ise gerçek duygularını bastırmaya çalıştığını ve kendini kabul ettirmeye çalıştığını gösterebilir. Bu durum karmaşık olabilir ve erkeğin kendi duygularıyla yüzleşmesi gerekebilir. Bu süreçte empatiyle yaklaşmak ve anlayış göstermek önemli olabilir. 🤍 Eğer hisleri karışık olduğu için böyle davranıyorsa, ona destek olmak ve doğru yolu bulmasında yardımcı olmak önemlidir. Herkes zaman zaman zorlu duygusal süreçlerden geçebilir, önemli olan bu süreçten olgunlaşılmış bir şekilde çıkmaktır. 🌟
Cevap
4Cevap
Karaktersizdir
arzuluyordur bir şeyler yaşadın mı
Hayır
Çiviyi çivi ile sökmeye çalışmış
Bana yazık değil mi
İhtiyac
Derken
Nerden anladin durumun boyle oluğunu
Birinden duydum
Evet sevmiştim