Narsist Anne ve Babanız Var Mı?

Merhaba Arkadaşlar. Ben 4 kişilik ailede 3 tane narsist kişiyle yaşıyorum. Hayat benim için o kadar da kolay değil arkadaşlar. Kız kardeşim iftarda herkese yemek söyledi. Kendi oruç tutmuyor arkadaşlar. Bana ölü gibi yatıyordun dedi. Babam yarın da ben söyleyim yemek dedi. Annem de bana bakarak maaşı olanlar konuşuyor. Olmayanlar konuşmuyor dedi. Laf kakıyor. Kuz kardeşimde Anne seni bilmemde o çalışabilir diyor. Babam bana sen işe girince senin maaşınla koyun keselim diyor. Ben daha işe girmedim arkadaşlar. Fakat babam daha ben çalışmadan benim maaşım hakkında söz sahibi. Kız kardeşimden 5 kuruş alamıyor. Ve arkadaşlar kız kardeşimin ukala davranışlarından bıktım. Anne ve Babamın sürekli suçlu ve borçlu hissettirmesinden bıktım. Narsist insanlar evde kullanıyor. İş hayatına girsen bu kez paran hakkında söz sahibi oluyorlar. Ben ne zaman hakkımı arasam şurda şunu yaptınız desem Annemle Babam ikisi bir oluyor. Kız kardeşim zaten ukala ve bencil biri. Dışarda arkadaşlarıyla. Yalnızlıktan artık korkmuyorum arkadaşlar. Bunlarla yaşamaktansa yalnız kalmak daha iyi.

Narsist Anne ve Babanız Var Mı?