AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
para üstünü almayı unut arkandan gelsin o sırada artık bişeyler yap
olabilir :))
olabilir değil gayet olur yani
:))
bir ara bende kapilmistim bir kasiyere. Sevgilisi varms. 1 yil sonra sevgilisyle hastaneye geldi ve cocuk aldirmak icin calistigim doktora danisti. Dunyam yikildi sanmistim o gun ama hicbisey olmadi. Geciyo yani :)
vay be olaya bak
Acaba bildigimi biliyo mu cok merak ediyrum gecmis olsun dicektim de diyemedim :)
ahah :D
Madem öyle market kapısında bekle. Derdini acık acık anlat. Başka turlu seni yanlış anlar sakn kağıda numara yazıp vrme.
öyle bişey asla yapmam zaten :))
tamam ozmn😊
Telefon numaranın yazıldığı kağıdı, fişi alırken ona verirsen kendine tanışma imkanı sağlamış olursun.
Ya bunlar basit kızların işi yollu muyum ben? Evlenirim diyorum başka şekillerle tanışmam lazım :))
Haspama bak sen!
kasiyere aşık oldun diye seni küçümseyeceğimizi düşünerek aslında kasiyerliği sen aşağılamış oldun, bu bir...
Ikincisi: telefon numaranı vermeyi yollu olmakla bir tuttun...
Neyin kafasını yaşıyorsun sen?
Önüme gelene telefon numarasını mı veriyor diyecek bu kız öyle bişey yapamam
Madem öyle annene söyle çocuğa görücü gitsinler..
En sonunda onu yaparım yani :))
Birine oyle yanasirsan kandirilmaya mahkum olursun sen pas ver golu o atsin yani ilk adimi ama sinavim var diyosun egerki cocukta tik yoksa hic bir umut adina gelecegini tehlikeye atma
aynen katılıyorum :)
Marketten bir bayanla arkadaş ol aynı markette birbirlerini tanıyolardır zaten o bahaneyle ortak arkadaşınız olmuş olur sonra tanısırsınız devamı da gelir heralde tatlım 😊
güzel tavsiye ama markete o kadar sık gitmiyorum yoksa bana kalmadan annem çoktan tanışırdı orda ki bayanlarla :D tanışsan hallederim
Ailenin gitmesi şartmı kendin git tek basına da halledersin :)
giderim tabi ki de de alışverişi ben yapmıyorum artık bir yol bulup halledeceğim :))
sdfghjkl
Göremiyorum teldeyim
vidyo şarkı...
pc geçince dinlerim :)
yazdıgın seylere bakaraktan aşık oldugunu düşünmüyorum, sevgi ya da hoşlantı. Aşk degil..
olabilir :)
Bence bir şey yapma. Zaten dikkatini çekiyorsan sana elbet iş atar.:DD:D:as:SA:D:S
Kasiyer yanlis yaparsa olsun falan filan de gulumse
Olabilir :))
Sadece görerek aşık oldum diyebiliyosan... Yorumsuz
İnsanın dış görünüşüne aldanma olur o
Evet geçici heves
Belki içi de güzeldir :) içinin güzelliği yüzüne vurmuştur
Belkilerle olmuyo maalesef o iş ;) Ciddiysen git tanış derim
Çok ciddiyim aslında ama nasıl tanışacağımı danışıyorum ks halkına :))
Alışveriş yaparken konuş baya işte. Sen de ona güzel geliyosan laf lafı açar zaten ;)
Bakalım nerelisin falan diye sorsam olur mu acaba :D
Tavsiye etmem. Nezamandır burdasın daha önce görmemiştim ( böyle yakışıklı birini olabilir :D ) , kaçta çıkıyosun bişeyler yapalımmı felan gir öyle işte :D
Bu kadarını yapamam bence ama tavsiye için sağol :))
ilk dediğim olabilir ama hem fazla ileri gitmemişte olursun parantez içini boşver :D Rica ederim ;)
evet olabilir teşekkürler :))
Rica ederim :)
Dua okuuuu Rum suresi 21. ayetini nasıbımse kalbine sevgimi koy bizi kavuştur diye niyet et bide okumak istediğin kadar YA KADİR YA ALLAH YA RAHMAN YA ALLAH YA RAHIM YA ALLAH YA KERİM YA ALLAK OKU kavuşma duasıdır tavsiye ederim.
teşekkür ederim okurum :))
YA KADİR YA ALLAH YA RAHMAN YA ALLAH YA RAHIM YA ALLAH YA KERİM YA ALLAK bunları sırasıyla mı okuyacaksın yoksa tek tek her biribelli bir sayı kadarmı
Sırayla okuyup bir tesbih çekiyorsun birda oku tesbih çek oyle devam et istersen tek tek hepsinden 100er tane oku ben sırayla 100 tane flan okumuştum faydasını görmüştüm birkaç ay okudum birde birini unutmak içinde dua var bildim kağıda yazıp suya koyup silinmesi bekliyorsun o suyu içiyorsun sabah aksam ben direk suya okuyup içtim faydasını gördüm yani unutma duasıda YA KADİRU YA KADİRU YA KAFİ YA AZİZU YA CABBAR Ve lekad ahidna ila Ademe min kablu fenesiye.
Onun kasasında alışveriş yaptığında aldığın fişte adının yazması lazım. Belki facebook'tan onu bulabilirsin.
Veya yaka kartı da olabilir.
Yaka kartı yok fişi de almadım sanırım ama dikkat ederim artık :))
Tamam fişe dikkat et :)
Tamam :)
Kucumsenecek bir durum degil ki bu ask tam baska bir seydir. Alis veris yaparak sohbeti kurabilirsin mesala sohbeti kurduktan sonra zaten durumlar ilerler ;)
aynen bir başlatabilirsem sohbeti :))
Mesala gozleriniz lens mi filan. Size cok yakisiyor ozlerinizin rengi diye sohbette basliya bilirsiniz :)
aynen bende öyle düşünüyorum yalnız yakalarsam soracağım :)
Sknti yapma biri olsada sor yani sorun olmaz ilgini cektigini anlasn zaten. gerisini cocuk getirir :)
inşallah :))
Allah gonlune gore versin :)
teşekkür ederim seninde :))
Insaallah ama olmuyacak duaya amin demiyelim
olmayacağını nerden biliyorsun?
Yok kendim icin dedm senin is olur :)
hıı anladım :)
:) oyle iste
ürün al değişir ordan adını bulursun faceden ekle :D
hahaha yaparımm :))
ahh be guzelim bende sana acilmayi dusunuyodum reonlari kontrol ederken denk geldim bakislarini farkkettim anladim kabul ediyorum teklifini bime bekliyorum seni haddi bayyyy
ben yarın uğrarım yanına o zaman görüşürüz byyyy
byyyy :-D... bimdemi calisiyo eniste adayi
Şokta :))
hadi ya bende sevindiydim la benmiyim acaba die :-D neyse sen farkettiriyonmu belli ediyomusun hoslandigini o kisiye ya da su taktiği uygula"en büyük aşklar kavgaya baslar" kanka kafa göz dal seni seviyorumde kayitsiz kalmaz bence :-)
deneyeceğim artık :)) farkettiriyorum
yanlis anlama ama marketcilere pek guven olmuyo herkeze düşünceleri ayni ya bir arkadas var evli olduğu halde kizlardan teklif gelse kabul edr o derece bisey ve oraya gelwn giden kizin haddi heaabi yok malum market yani :-D bidaha dusun derim
evet tahmin edebiliyorum :)) erkek sonuçta hiç şaşırmam :D kimseye güvenmem zaten
sana bolşans :-) umarim istediğine kavuşur ve mutlu olursun bunu bütün kalbimle istediğimi belirtmek isterim ;-)
Hayırlısıysa olsun :)) teşekkürler
çok yakışıklı ve gözleri mavi diye mi aşık oldum diyosun? aşk değil o güzelim.
hareketleride hoşuma gidiyor konuşması da
kendini kandırıyorsun :) aşkı bu kadar basitleştirmeyin.
sen haklısın ok
Vay be, daha tanışmadan aşık olmuş. Sebebi de yakışıklı olmasıymış. Kezban.
s*ktir
Seviyorsan git çek kenara sen benimsin bebeğim de..
hayalde güzel oluyor :D
bende hamalim sorun yok yuk ve esya tasınır bu arada arkadaslar :D
reklam yapma :D
Konus oglanla hayat kısaaa vakit kaybetme bak kasiyermis daha kolay konusmaniz.
deneyeceğim ama hep kalabalık oluyor ya da benim şansıma kasada olmuyor :/
Olsun ask herseye deger konusmaya calis ne olursa olsun firsat verme kimseye. Bekledikce elinden kum gbi akr gider sonra baska kizla cikar.
Allah korusun ya konuşacağım ya da vazgeçeceğim başka yolu yok :))
kasiyer fiş vercek o varken al isim soy isim vardri facebokda ekle konus rahat rahat
evet fişte yazarmış bilmiyordum artık alacağım direk :D
kasiyeri neden küçümseyelim canım, alt tarafı kasiyer...
işteeee küçümsüyorsun
işin esprisi kız neden dalga geçeyim. ne olacağımız belli mi hem kasiyer olması daha iyi ped felan alırken utanmazsın hiç işine yarar...
hahhh hiç düşünmemiştim bu yanını 1 kutu ped doğum günü hediyem olur :D
Daha tanışıp bişeyler paylaşmadan tipine göre evlenirim diyosan korunmanı tavsiye ederim evlilik dışı çocuk olmasın sonra
lafın gelişi söyledim evlilik lafını. Yatacağım koynuna gireceğim mi dedim? Sizi nasıl yetiştirmişler anlamadım nasıl bir anneden geliyorsunuz? Biraz edep ahlak...
Belki ben de lafın gelişi söylemişimdir :) yazdığın açıklamaya bakılırsa gözü mavi ve yakışıklı olması yeterli :) Ayrıca annemde suç yok senin gibiler yüzünden terbiyesizleştim ben basit kızlar her sabah giderken sahip olduğum ahlakı da götürdü yavaş yavaş :)
yine tanımadan etmeden yapılan yorumlar bunu yazdığım için mi basit oldum? Bu kadar kolay mı hemen basit diye biliyorsun? Sadece yazdığım bişey için hayatımı yaşam tarzımı bilmiyorsun bile.. Neyse uzatmaya gerek yok insanlarla tartışmaktan yoruldum...
Ya sen bikere kendinle çelişiyosun bana söylediklerini kendin bana yapıyosun. Sen de yazdığım bişey için Nasıl bir anneden geliyosun diyosun. Ne farkı var sen önce git kendinle bir tartış ne diyceğne ne istediğine karar ver ondan sonra dışarı aktar
Ama ben sorumda edepsizce bişey sormamıştım sen bana edepsizce bir yorum yazdın bu yüzden bende sana öyle bir cevap verdim. Daha demin yaşıdık bunları ne çabuk unuttun? Üsten tara bir daha yorumlarını
Ben sana edepsiz bir cevap vermedim tipine göre değerlendiriyosan aşık oluyosan karşı taraf seni sevmez kullanır demek istedim çünkü bunu bilen erkek kullanır bukadar basit
Sağol ya tavsiyelerin için bende zaten sevgilim olınca düşüp kalkmayı düşünüyordum onunla! Kendimi kullandırmaya izin zaten vermem aptal bir kız değilim Allah'a şükür...
lütfen akıl verin demişsin :D al veriyim bende fazla fazla var zaten :D ahausdhbaısdlkjada abi çok komiğim :ÇASD:asdkbakfsbdafnalsdfna
harcanıyorsun
Bu kadar bağlanma sonra üzürlürsün.. Kendimden biliyorum.. Bu devirde gerçek sevenler pek sevilmiyor ;)
bağlanmamaya çalışıyorum kafamı derslere vermeye çalışıyorum :))
Ah ahh hepsini bende denedim ama bir türlü geçmiyor aşk ve bağlanma çok kötü
ben vazgeçerim istersem görmezsen sorun olmaz gözden ırak olan gönüldende ırak olur :))
Siz kızlar nasıl bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsunuz bir yöntem varsa bize de söyleyin bu kadar acı çekmeyelim bizde
kızlar diye genelleme ben öyleyim :)) zor oluyor ama oluyor
Tanıdıgım bütün kızlar öyleydi,, Siz 5 dk unutuyorsunuz ben 11 aydır daha unutamadım
yuhh 5 dk da unutmuyorum canım onlar karaktersizmiş :D yavaş yavaş hafifliyor unutuyorsun daha doğrusu acı çekmiyorsun dikkatini başka yerlere ver :))
Unutmak için neredeyse her yolu denedim ama olmuyor bu kız başka hiç bir kızda böyle bağlılık yasamadım sevmedim bu kadar
onu görüyor musun?
Haftanın 5 günü
iştee o şekilde unutamazsın ne demiştim gözden ırak olan gönüldende ırak olur bu doğru bir laf görmemen gerekiyor zamanla yavaş yavaş unutacaksın :))
4 Ay falan Görmedim ama yine fayda etmedi
6 ay :D 6 ayda aşk acısı geçer
6 Aysa benimki o zaman hiç geçmez,, Her gün dua ediyorum benim olsun diye :)
bende çok dua etmiştim ama olmadı demek ki hayırlı değilmiş önüme bakmaya başladım zaten 1,5 senedirde görmedim
İnş. benim hakkımda hayırlısıdır da kavusurum onu öyle çok seviyorum ki anlatamam
aranızda ki engel ne kavuşamıyorsun
Karışık durumlar, anlatacaklarım buraya sıgmaz :)
anladım hakkında hayırlısı o zaman :))
Hayırlısı demekten başka bir şey yok artık. Sana bir soru sormak istiyorum size 2. mesajı atan erkek hakkında ne düşünürsünüz
hangi ikinci? Romeo mu?
yok genel olarak kızların tepkisini merak ediyorum size 2. sefer duygularımızı anlattıgımızda ne düşünrüsünüz
bilemiyorum 3 kere aynı kişiden çıkma teklifi almıştım cevabım hep aynı oldu :)) reddettim
yazık olmuş bir şans verseydin :))
hiç bişey hissetmiyordum ki ona karşı boşu boşuna zaman kaybı olucaktı oyalamaya gerek yok :))
Hayırlısı artık. Neyse iyi geceler
iyi geceler :)
Hmmmmm :)) Bence hemen konuya girme. Birşeyler aldıktan sonra tebessüm ederek iyi aksamlar vs falan diyebilirsin.
:)) öyle düşünüyorum bende
kızın biri bana gelip meraba tanışabilirmiyiz diyecek bende malmal bakliycem ölemi? yahu git konuş başkası varsada onuda söyler sanırım
reddedilmek istemiyorum
ya herşey olabilir en azından seni kımadan söylerse fazla üzülmezsin ben iki kere reddedildim noldu intiharmı ettim yooo birz üzüldüm sonra hayatıma devam ettim
yani tabi ki öyle :)
off dertlendim şimdi ulan niye kimse bize çıkp senden hoşlanıyom demiyor burada çok var fake değilse biçok kız erkeğe teklif etmek istiyorr
derler :)) kısmet bu işler
ölene kadar bekleriz artıkÇ:DDÇ:
mezar taşımıza yazarlar son ana kadar bekledi :D:D
abartma canım :D
şaka şaka:D:D bir zamanlar tekti çift oldu ama yine tek gitti...
ahhahha :D
aklıma geldi bir keresinde çalışırken bir fastfoodda isim vermiyim restoranın müşteri tuvaletlerini kontrol ederken bir liseli kız vardı sarışındı sanırım tam hatırlayamıyorum simasını yanındaki diğer kıza bakarak bu çocouk dedi bende duydum tabi bişey diyemedim o an sonra baktım toparlanıp çıkıyolardı bana bakarak tekrar gelecem dedi gelmedi eğerki gelseydi çok iyi olurdu aradan 10 yıl geçti hala gelmedi neden anlattıysam bunu bende bilmiyom :D:D:DD
ahaha ilginçmiş neden gelmedi acaba :D
ah bir bilsem hoşlanmasaydı öyle bişey demezdi ama görcen nasıl heyecanla bekledim yaa:((:((:
neyse artık yapıcak bişey yok :))
öyle önümüzdeki maçlara bakıcazz
:))))
Mavi gözlülerin aklı dışarda olur :D kendimden biliyorum biriyle sevgili oluyum hemen aldatasım geliyor
yuhh :D o senin kişiliğin
Kiz becerilerini kullan ona gülümse yaninda tatli şekerlikler yap. Onu etkile senden numarani istemesini sagla ;)
güzel bir gülümsemem vardır kullanırım :D
Bu harika guzel gulumsemesi olan kiz candir ;)
:D :D
İlahi aşktan başka aşkk bana saçma , heves geliyo..
Tabi ki de öyle ama yalnızlık Allah'a mahsus hiç mi evlenmeyeceksin? :))
evlenecem canım ama öyle çok aşığım onsuz yapamıyom filan saçma geliyo ( çünkü yaşadım biliyorum değmiyo kardeşim elin oğlu için değmiyo , o senin peşinden koşsun sen değil ) neysem artık doğru yolu buldum bu yüzden saçma geiyo :)))
gıptayla bakıyorum :))
bakışlarınla hoslandigini belli et. gönlü varsa o adım atsin. Diğer türlü basit duruma dusebilirsin malesef
aynen ben de öyle düşünüyorum :))
3 numarali bakış hafif saçlarını düzelt biraz gülümse al aklını onun :)
Basit durum nedir ya, saçmaladığınızın farkında mısınız?
kardes turkiyede avrupadaki gibi bir merabayla başlamıyor hersey. yanlis anlasilma olasılığı ya da karsindakinin egosunun tavan yapma olasılığı fazla malesef :) bu yüzden soruyu soranda bayan olduğu icin bir adım geride durmasinda fayda var diye düşündüm fikrimi söyledim. ama senin düşüncen farkliysa saygi duyarim. @Herdemsefa
erkek gelir kız gelmez basit olay bu :))
Onlar kesin eleman ariyorlardir ise gir 1 hafts calisir sonra cikarsin hem onu tanir hemde o seni en kotu arkadas olursunuz
Çok istiyorum çalışmak ama babam izin vermiyor kasiyerlik mi yapıcaksın diyor :/
Baba de ben biraz zorluk gormek istiyorum okumasaydim ne sartlarda calisacaktik merak ediyorum de anlayisla karsilar vizelere bir atlat baban kabul etcektir 1 hafta caliscam de aldigim paraylada size yuk olmadan bir ihtiyacimi karsilayacam birazda kendim kazaninca harcamasi nasil oluyormus de onuda bir tadiyim de falan filan ben olsam kesin ikna ederdim
benim babamı ikna edemezsin çok uğraştım :/
Is basvutu formu iste sonra formu doldur bana yardimci olur musunuz bana isle ilgili yardimci olur musunuz falan deyip numarani ver konusmasindan anlarsin zaten dusup dusmedigini kanks;)
olabilir :))
Isle ilgili aradigindada baska bir is buldum cok tesekkur ederim falan de sonra pat diye kapat ardindan mesaj cek ya ozur dilerim pat diye kapattim iste su yuzden falan filan devami gelir ayni dedigim gibi yap basit degil anlayisli kiz gorunumu ciz kardesim hadi basarilar;)
çok teşekkür ederim tavsiyen için :))
Bende ayni durumu yasamistim canim kagida numarami yazil verdim o da hic bu ne demeden aldi 3 yildir beraberiz şu an nisanliyiz 1 ay sonrada dügunum var :)
kesin...
Gercekten
İş çıkışlarını ögren çıkarken yapışmyada takip et arka sokaktan dolan önüne çıkmış gibi yap örb de konuyu aç artık kadınlarda teklif edebilmeli ediyolarda zaten relax✌️😉
saat 10 da çıkıyor o saatte dışarda olamam
Olucan aşkın için bunu yapıcan agaa
Sık sık markete git seni illa farkedicektir arada gülümse selam ver iyi akşamlar kolay gelsin filan de sonra ilerlet nasil olduğunu sor kendiliğinden gelişecektir zaten :)))
inşallah :D deneyeceğim :))
Ah siz ah her hoş çocuğa potansiyel damat adayı diye bakıp aldatılınca da buralarda "aşk yok, erkekler hep aynı, gerçekten seven erkek var mı?" gibi sorular soruyosunuz. 😧 Az akıllanın len
ya biliyorum daha hoşlandığım biriyle evlenirim diyorum ama lafın gelişi o :))
Öncelikle sık sık git aynı kasadan geçmeye özen göster biraz farklı bakışlar ativer her zaman Merhaba diye gir günde 1 veya 2 kez yap sonrası gelecektir ;)
teşekkürler tavsiye için :))
günde 1 kere bir şey satın al ve merhaba de 2 hafta devam ettir bunu sima olarak tanısın seni sonra çıkarken yakala aynı güzergaha yürüyoruz matıgıyla konus tanıs gerisini halledersin zaten
sık sık uğramaya çalışıyorum ama pek olmuyor tavsiye için teşekkürler :))
Fotoğrafı olsa da paylaşmam demiştin bu erken bir kıskançlık belirtisi mi yoksa? Amanın :D
oğlum deli misiniz? bir insanın izni olmadan nasıl fotoğrafını paylaşayım biraz saygı be dava etse kazanır az akıl yaa
Sadece şaka yapmak istemiştim umarım hakkında hayırlısı olur hadi eyvallah
anladım bir ton manyakla uğraşınca agresiz oluyorum haliyle :)) yorumlara baksan.. Teşekkürler :)
Ne demek ayrıca bende kasiyerim
Gözlerim mavi ama koyu Sarışınım
ne güzel :)) Allah sahibine bağışlasın :)
Şaka şaka okuyorum ben daha olayın içine edip öyle bir çıkış yapıyım dedim. ettim de adafsgd
Allah'ım yaa :D
Ayrıca o bir ton insanında neyse küfür ağzıma yakışmıycak kız bana patladı l*n sizin yüzünüzden :D
ahahahah :D tamam özür dilerim
Yok ablacığım özür dileme hakkında hayırlısı ya gerçekten :D
Bana da dua ette üniversiteyi kazanayım :D
İnşallah seninde :))
Sağolasın :) bir ton insanlar sizinde ta * hadi ben kaçtım
Abla tekrar okudum da sorunu vize falan senin bolum ne valla YGS derken psikoloji bozulcaagadad aha bozuldu :D
ben açıköğretim okuyorum halkla ilişkiler ve tanıtım :))
ben bu sorunun erkeklerde oldugunu sanıyodum:D gıt konus ama olacaklar sımdıden kafamda sekılendı:D
nasıl oluyor peki kafanda :D
şu an soyleyemem:D Ozel OZel AA:D
ayıp bişey mi :D
hayırrr tabıkıde hemen aklınız ayıplarda:D hayır ama ozel seyler buradan soyleyemem:D
iyi :))
:D :D
Ara ara git gülümse.. Sonra kendini konuşmaya yakın hissedersin be konuşursun
evet deneyeceğim :))
Hadi bakim:)
Onun sevdiği hoşlandığı yönlerini araştır bul uygula dikkatini Çek gerisi gelir zaten emin ol
tanıdık olsa araştırırdım da kimse tanımıyor
İş yerinde hal hareketlerini takip et arkadaşlarıyla olan diyaloğa bak gibi bulabilirsin
kasiyerlerden biriyle tanışsam hallederim aslında :)
Olabilir ama bayan olsun erkek olmasın dahada uzaklaştırırsın yoksa
tabi canım bayanlardan seçerim :))
O zaman şansın bol olsun inş amacına ulaşırsın bol şanslar 😉
inşallah teşekkür ederim :))
Rica ederim
fişte kasiyer adı soyadı yazması gerek, faceten bulup konuşabilirsin istersen
evet deneyeceğim onu :)
neden küçümseyelım kı. ama bır fıkrım yok:(ben söyleyemezdım bahanede bulamazdım.
bende pek başarılı olamıyorum
Tanimadigin biriyle evlenirim diyorsun dunya nereye gidiyor hay Allahim
cehennemin dibine gidiyor gelicek misin
Ne kadar saçma bir cevap vermişsin
Amcanın oğluyla mı evlenecen sen?
Gonul bu kimdeyse onda guzel ama once vizelerini hallet...
evet aynen kafamı toplamam lazım :)
Yani sirasi ile yaparsan islerini kendinden odun vermezmis olursun
aynen öyle :)
Sana vereceğim akıl, aklın varsa tek takıl ^^
Neyse sustum ^^
Keşke yapabilsem
Aman be ne yaparsan yap banane. Ben mi aşığım sanki :D
olursan görüşürüz :D
Ben aşık olmayan insanım üzgünüm
Şanslısın ya da şanssız :))
Belki..
arkadaşını yolla numarasını whatsap sms yazış kendini gösterme ya da alışveriş yaparken numaranı bir kağıda yaz kağıdı düşürmüş gibi yap arkana bakmadan git görürse mesaj atar zaten
parayla beraber içinde numaranın olduğu kağıdı da uzatıp üstü kalsın lazım olur de. :D :D ohhohohhooooo süpeeerr. :D
ahhhhaa :D
yine sevenleri kavuşturdum. :D sen bunu yap bence. :D
ben numaramı vermem başka şekillerde belli ederim :))
Ya o malsa ya o anlamazsa senin bu cilvelerini. :D
anlar bakışlarımdan onu beğendiğimi anlamıştır yanından geçerken gözlerinin içine baktım arkamı dönüp baktığımda arkamdan bakıyordu bence farketmiş :))
Hayırlı uğurlu olsun düğün ne zaman Hatçe Bacı. :D :D
düğün olsun bütün ks halkını davet ederim zaten :D
sadıç yapcan mı beni. :D enişteyi ikna etsene :D sadıcı olam. :D
yaparız yaparız ben ikna ederim :D
eyw. :D
Biz dusunmeden sen kendi aklinda kucumsemissin bence...
Bu adam kafir mi piç mi terörist mi bişey bilmeden nasıl evlenebilirsin aklım almıyor bu kadar abaza olmayın kızlar
ne yiyorsunuz anlamıyorum siz ya gerçekten. Aptal mısın sen? Beni tanıyor musun ki abaza diyorsun önüme gelen her erkekten hoşlanıyorum sanki Allah'ım ya yazma yorum falan aptalca fikirlerine ihtiyacım yok
kaçırılan kardeşim olmasın:(
fakir ailenin yanında ne işi var
gönül bu otada konar kalbede konar :) ucan kuş misali :)
Bende bir kasiyer peşinde pervane olmuştum bir ara :)))
sonuç ne oldu? :))
Sonuç çok güzel geçti bine abone olmuştum :)) bir kek bir cikolat bir kolanya bir selpak ala ala kiz çok güldü her gün sen bunları ne yapiyorsun dedi ben ben ki kardeşime onlara götürüyorim dedim hm TM dedi :)) en sonunda kiz beni takip etti :)) aldiklarimi poşete koyup:) arkadasin yaninda biriktirmiştim nerde Baksan 290.300liralik eşya almistim farkina varmadim kiz gördü :) sonra ona dedim srf seni görmek için aliyorum dedi çok iyisini çok tatlisin çokta samimi birisin bir aydir boylesin dedi goruyorum seni dedi ve BİM calisanlari bu çocuk sana ask dediler :) yok canim dedim onlara dedi kiz kizla öğlen yemeğine gitim öğle molasinda bana dedi ben nisanliyim yoksa seve seve kabul ederdim numarasinide verdi bana ama bir gün bile aramadim nisanli bir kişinin hayatini bozmaya hakim yok kardeşim ama halada onu görüyorum bazen yüzüme bakip gülüyor nasilsin diyor bende iyim diyorum :)))
hmm anladım ama yaptığın alışverişin fiyatı biraz uçuk geldi :D
Wallah öyle oldu bimin hepsini Alsan okdar etmez ;)) ama olsun sonuç olarak iyi geldi bana nisanli olması beni uzak durmaya neden oldu allah mutlu etsin onu :))
amin :))
Amin
Düğününüzde Kolbastı oynarım Ewlenin lan...
Adını da seher koyun kız erkek farketmez :DD
ahaha :D olur
Rafa makarna dizerken bir paket al " bu makarana mi " diye sor
O zaman ilgisini çekersin :)
kahkaha attım :D evet aptal olarak çok ilgi çekerim
Akıllım aptal ilk degil o
Senle Konuşmak istiyorum anla manasında ;)
anladım :))
Sence onu kesfeden ilk senmisin? Onun sevgilsii vardir kesin bosver buhayalleri
sevgilisi olan bir tipe benzemiyor
1 ay sonra : Çok pişmanım nasıl unuturum :(( < Diye soru soracak
ben bir çıkayım da pişman olması kusur kalsın
Herkes öyle söylüyor 1 kere elimi tutsun o bana yeter diyorlar 1 ay sonra hayvan , öküz , şerefsiz vb. tarzı kelimeler dillere geliyor. Bence fazla sevmeyin belki o sizi çok sevecektir
herkes aynı değil inşallah öyle olmaz :)
Umarım inşallah. Tabiki öyle olacak diye bir şey yok çoğu insanda görülen şeyler bunlar.. Az seven çok sevilir siz de fazla kapılmayın seviyorsanız sadece belli edin fazlası sizin için iyi olmaz :)
teşekkür ederim tavsiyelerin için :))
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
İşinin bitmesini bekle dışarı çıkıncada selam falan ver muhabbete gir.
Sıkılgan bir tip gibi duruyor çalışmayı pek sevmiyor galiba güldüğünü az görüyorum o yüzden biraz çekiniyorum :))
Birsey olmaz en azindan şansini dene derim ben
deneyeceğim teşekkürler :))