Sevgili ks halkı aşığımmm :D Gerçekten çok aşığım hemde. Markette çalışan bir kasiyer var çok yakışıklı gözleri masmavi :)) çok güzel gülüyor :) sakın bir kasiyere mi aşık oldun diye insanları küçümsemeyin lütfen. Gerçekten çok hoşlanıyorum yani evlenirim o derece çok ciddiyim. Vizelerim başlayacak ve ben kafamı veremiyorum :/ lütfen bir akıl verin ne yapayım nasıl tanışabilirim? Marketten bişey alma bahanesiyle merhaba tanışabilir miyiz diyemem ki :/ Hiç böyle bişey yaşayan var mı aranızda bir akıl verin lütfen...
Cevabın nedir?
Keşke o kadar acı çektiğine inanabilsem bayan.
Ve şu an hiç biriniz benim kadar nefret dolu ve sinirli değilsiniz. İçten içe yüreğimde başlayıp tüm vücudumu kavuran bir acıyı tadıyorum şu an.
Bunu anlatıyorum, çünkü şu an acı çeken benim bayan sen değilsin.
Çünkü gerçekten aşık olsan, acı çeksen gülüşlerini hatırlamakla yetinmez bir şekilde bunu belli ederdin. Çünkü aşk insana saçmasapan şeyler yaptırır. Ve bayanlar bu tarz şeyleri beceremez demeyin. Bir kadın tanışma teklifini erkekden daha kolay ve başarılı bir şekilde yapar.
Ne yapman gerekiyorsa onu yap. Ondan hoşlanıyorsan açık bir şekilde konuş. Kasada parayı öderken paranın arasına numaranın yazılı olduğu bir kağıt sıkıştır veya açık bir şekilde numarasını iste.
https://i.hizliresim.com/EEjb8z.jpg37 Yorumla
Soran+1 yılgülümserim konuşmaya çalışırım ama numaramı vermem
- +1 yıl
Ne mutlu.
O zaman ilkokul çocukları gibi hergün şu saatte parkta buluşalım diye randevu ver. Gizli gizli buluş. Ya da dur, en güzeli çizgili bir defterden kağıt kopar ve ona mektup yaz.
Şimdi facebook hesabını falan ver diyeceğim ama onu da vermezsin...
Üzgünüm bayan, malesef üzgünüm.
Soran+1 yılbana göre basitlik oluyor yapabileceğim bişey yok
Soran+1 yıldoğru :))
- +1 yıl
Seçim senin bayan...
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılMakarnan olayım diz beni yavrum de :) ahaha merhaba kolay gelsin de size bişi diyebilir miyim/sorabilir miyim tarzında cümleye başla olumlu cevap gelirse her hangi bir ürünün yerini sor gözlerinin içine bak ama :) sonra tekrar git selam ver aslında sormak istediğim şey bu değildi de ama daha ciddi yanında da az sempati ekle :) sizle bişi konuşmam gerek de konuyu yavaştan aç. Anlayış gösterecektir. Güzel gülen bir insanın sizi tersleme olasılığı düşüktür
910 Yorumla
Soran+1 yıldiğer kasiyer arkadaşlarıyla gülüyordu :D tebessüm etmiyor yani kahkaha atıyor :D ama ilk cümlene koptum yani güzelmiş :D
- +1 yıl
:D:D eic seç eic :D
Soran+1 yılBakarız :))
- +1 yıl
:):):) dua ederim ki
Soran+1 yılBakarızzz :))
- +1 yıl
Allah marketlerine makarna poşetlleri salsın :D Fethullah abii :D
Soran+1 yılahahaha :D
- +1 yıl
salasınn :) ayarladınmı naaptın :)
Soran+1 yılBirazcık zaman lütfen :D
- +1 yıl
:) peki
dış görünüşe aldanma genç tanıstıktan sonra bu ne la? diebılırsın... tanısma olayına gelınce reyondan bı ürün al deki altında fiyat yazmıyorda bunun fiyatı nedır de oda kasadan bakar fıyat soler vs sonra ismınız nedır acaba sızı tanıyor gbıyımde şu lisede flnmı okudunuz okdr tanıdık gelıosunkı ala ala falan de :D bu vesıleyle ısmınıde öğrenmıs olursun kendı ısmınıde solersın her markete gttıgınde nasılsınız nasıl gdıor falan derken bı muhabbet olusur gbı :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltanıştıktan sonra çoğu kişiye bu ne la dedim açıkçası :D belki bununla da tanışırsam arkama bakmadan kaçarım belli olmaz :D tavsiyelerin için teşekkür ederim :))
Denemeye değer. Niye küçümseyelim canım. Aşk inanılmaz bir bağdır. Sürekli bisey alırsan sonunda hep gördüğün insan olduğu icin selam vermeye başlarsın sonra tekrar gittiğinde aldiğn hakkında bir yorum yaparsın o da karsilik verir yorumuna derken bir bakmissin sürekli selamlaşır olmuşsunuz (:
03 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel fikir ama sık sık uğradığımız bir market değil ailecek ben artık fırsatını buldukça gideceğim :)
Soran+1 yılKatılıyorum! :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
163Cevap
aklımda bir taktik var uygular mısın bilmem
böyle markete her gün gidip ama yaklaşık aynı saatlerde gitmeye gayret et
küçük bütçeni sarsmıcak bişey al mesela caramio nun 1 lira çikolatası var
onun gibi birşey al ama her gün aynı şeyi al aldığın ürün değişmesin
her gün aynı saatte gidip 1 tane al ve başka birşey almak için o markete uğrama
hep de onun kasasından alışveriş yap zaten seni farkedecektir birkaç gün sonra
kasaya gelince hoşgeldiniz diyor kasiyerler sen de gülümseyerek merhaba diyebilirsin
sonra bir gün marketin boş bir anını yakala ve o aldığın çikolatadan iki tane al
zaten iki tane aldığını görünce kasiyer de şaşıracaktır
neyse parasını ödedikten sonra 1 tanesini onun önüne bırak ve bunu da senin için almıştım de sonra orayı terk et :) bir dahaki markete gidişinde o seninle tanışacaktır zaten :)11 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi bir fikir ama yapabilir miyim bilmiyorum vizelerim var ders çalışıyorum o yüzden pek dışarı çıkmıyorum ama tavsiye için teşekkür ederim :))
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEic yi seçmişsin ama yinede bir marketçi olarak bilgi vereyim sana :)
Markete gittiğinde asla ama asla ona yakınlaşma bir şey sorma diyaloğa girme çabası içinde bulunma bu seni çantada keklik ve ucuz gösterir.
Sıradan bir müşteri ol asla ama asla fazlası olma soru sorma yakınlaşma çabası içerisinde olma sadece senin ona baktığını yakalamasını bekle yakaladığı anda 1 2 saniye daha bak sonra hemen kafanı çevir utan böylelikle bir süre ilgisini çek :) Onunla ilgilendiğini onu beğendiğini farkettiği anda sana özel bir ilgi gösterip gerekli adımları atacaktır zaten...03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin fikirleri farklı farklı. Senin söylediğin zaman isteyen bir iş ama ucuz bir kız olarak görülmek istemem :))
- +1 yıl
Garanti veriyorum sana ablacım bak kesinlikle ama kesinlikle o çocukla o markette konuşan diğer kızlardan olma muhakkak 2 günde 1 denk geliyodur zaten öylesi kendini o kervana katma dedim ya sadece bak En saf en temiz duygularınla gözlerinin içine içine bak :) Bırak çocuk önce bir aşık olsun sana ona bu fırsatı ver etkilensin senden ondan sonra gelip konuşacak zaten pat diye çocuğa bir his bir duygu yüklemeden gidip nesini konuşucaksın.
Soran+1 yılkızların çok fazla ilgi duyduğunu zannetmiyorum yalnız ben çok yakışıklı dedim ama aşık olduğum için dedim yani kızların ilgi odağı değil sanırsam :)) çok bitkin ve sıkılgan bir görünümü var çalışmayı sevmiyor anlaşılan özgüveni olan bir tip değil ama yinede dediğin gibi yaparım yani :))
sık sık markete gidin her gittiginizde de gözünüzü ondan ayırmayın dikkatini çekin ondan hoşlandıgınıza dair zaten sürekli sizi markette görür birde ona baktıgınızı görürse anlayacaktır zaten eger oda sizden elektirik almışsa şayet sizin marketten çıkınca bir şekilde ufak bir işim var deyip kasayı bir arkadaşına bırakacaktır ve şunada çok dikkat edin diger kasada müsteri az ya da hiç olmasada onun kasasının onunde çok müşteri varsa dahi o kuyruta bekleyinki arka kasa boş oldugu halde benim kasamda kuyrukta bekliyorsa benden hoşlanıyor diye düsünür ve onun izin alıp peşinizden çıkabilecegi en uygun zamanda gitmelisiniz markete yani sabah saatlerinde müsterinin olmadıgı anlarda göreceksiniz işe yarayacaktır
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :))
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir hikaye vardı, Kız müzik markette çalışıyordu eleman onu görmek için neredeyse her gün albüm alıp film alıp duruyordu çok uzun zaman böyle devam etti çocuk aldığı cd lerin hiç birini açıp dinlemiyor ve de izlemiyordu oysa kız cd kaplarının içerisine tanışmak istediğini belirten notlar yazıyordu ama bu beyinsiz herif aldığı cdleri evde bir köşeye atmaktan başka bir şey bilmiyordu hikayenin sonunda kız bir şekilde ölüyordu çocuk markete gittiğinde kızı orada görmüyordu en son cdlere baktığında kızın da onu sevdiğini anlıyordu, çocuk senin o gün neler alacağını bilemeyeceği için sizin böyle bir probleminiz olmayacak bu yüzden rahat ol hiç canını sıkma
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :D böyle bir ihtimal karşısında kendimi yiyip bitiriyordum :D
"Sevmek ayıp değil, söylememek ayıptır"...
Birini sevmek, aşık olmak çok güzel birşey. Ama aşkını doğru yönetmek, korumak, saklamak, yaşatmak işte bunlar her insanın yapabilecegi birşey değil. Anlayacağın Kimse senin içindekileri senden daha iyi bilemez. Seni senden iyi bilen yaradandır. Onun için eğer kendine (Aşkına, sevgine) güveniyorsan söylemelisin. Ama bu nasıl olur o senin bilecegin bir iş. Mekana, bölgeye , kişiye göre degişiyor. Ama küçük tesadüfler yapmaya çalışmalısın ona karşı. Hafiften ona belli etmelisin. Zamana yaymalısın. O anlamalı ama konduramamalı. Kadın dediğin işveli, nazlı olur bunuda unutma !01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyelerin için :))
Aşağıda da kızların cevaplarını okuduktan sonra kendi yaşadığım olayı anlatmak istiyorum, bir keresinde hiç tanımadığım bir kıza aşık olduğumu söylemiştim, kız kafayı yemişti tanımıyorsun etmiyorsun nasıl bana aşık olabilirsin demişti inanmıyorum dedi sana ve beni hiç umursamadı ve bunu sakın başka bir kıza da yapma komik duruma düşersin demişti, şimdi senin bu yazdıklarını ve aşağıdaki kızların yazdıklarını görünce kızların ne kadar ikiyüzlü, bencil ve aşkı kendi türlerine mal etmiş embesiller olarak görmeye başladım.
13 Yorumla
Soran+1 yıltek bir kızın yaptığını niye bütün kızlara empoze ediyorsun ki? Sana öylesi denk gelmiş
Soran+1 yılDengesiz bunlar... :D
Kasiyer dediğin adamlar prim ile aylık 1500 tl maaş alıyorlar neyını küçümsücem :D
118 Yorumla
Soran+1 yılpara olarak değil zaten okumamış kasiyer olmuş demesinler diye :))
Soran+1 yılmarkette bile çalışırken sanki silah zoruyla çalışıyor gibi çok sıkılgan agresif oluyor bazen bir de üniversite mi okuyacak o potansiyeli görmediğim için öyle düşündüm ama tabi ki de tamamen yanılıyorda olabilirim :))
Soran+1 yılayırmıyorum asla :))
- +1 yıl
ben iki üniversite bitirdim ve asgari ücretle çalışıyorum ona ne demeli be kızım :) :)
Soran+1 yıl@emsalsizzKARA bişey demiyorum hayat şartları
- +1 yıl
okumamoş kasiyer olmuş demesinler deyince :) evet öyle..
Şu yorumlara baktım arasında doğru düzgün bir kaç tane cevap var. Millet yardımcı olacağına eğlenmeye gelmiş. Cevabıma gelince, sana tavsiyem sınav haftasında ondan uzak durmaya çalış ki biraz aklından çıksın, git başka yerden alışveriş yap. Sınavını bitirdikten sonra adım atarsın. Şimdi desem ki git konuş, gidip konuşacan iş ters gitti çocuk reddet ti ozaman daha kötü olacan olayı atlatman zaman alır , sınavı geçeceğin varsa da geçemen. Hep olumlu düşünüyoruz ama olumsuz yanını da düşünmek gerek..
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru haklısınız kesinlikle bende aynen dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum teşekkürler :))
+1 yılÖnünde iki seçenegin var.
1. seçenegin:korkak pısır içine kapanık biri olup kaybedersin!
2. seçenegin biraz cesaret!! Unutma sen avantajdasın bir kızolarak gidiceksin bozozlama konuya giremiyorsan bile halini hatrını sor kız gibi davran pas ver ama koşma peşinden. Mesela sabah gittiginde günaydın hayırlı işler felan atıl aklına ne geliyorsa zaten digerlerini birazda olsa diger hamleleri oda yapacaktır. Yapmazsa odundur bir kütük yontma aleti al.01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyelerin için :)) kütük yontma aletini de almayı unutmam sağol :D
ya yıkın artık şu tabuyu arkadaş. kız naz yapar erkek taklalar atar mantığı artık terk edilmeli. hoşlanıyorsan git konuş. illa muhabbet bahanesi istiyorsan git sence bir bayan için nasıl bir iş önerirmisin burayı başvurim mi bende de, ne zaman çıkacaksın işden iş çıkışı bunu konuşalım istersen de.. vs
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir onları da düşünüyorum :))
Her gün git bir şeyler al, göz teması artsın, yani artık görünce selam verebilecek samimiyete eriş, sonra çaktırmadan onun dükkandan çıkış ya da sabah oraya geliş saatinde oradan geçiyor ol, birbirinizi biliyor olduğunuz için selamlaşın falan, ilk gün bişi olmaya bilir , olabilir de, gördükçe konuşmaya başla nasılsın falan de, o da cevap verir, iletişim başlar. Ama acele et, çocuk orada çalışan biri, iş değiştirise bir daha göremeye bilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaklaşık 1 senedir çalışıyor sanırım ben yeni farkettim :)) doğru değiştirebilir acele etmeye çalışırım :))
Soran+1 yılteşekkürler :))
+1 yılMerhb yeni uyeyim yazan yorumların tamamımı okudum
1 insanların değeri çalıştığı işle değil karakteri ile ölçülür kucumseme babında yorum yapan arkadaşlar
2 kendini chek et gercekten istiyosumusun yoksa gecici bir hoşlantımı eger cevabı ciddi ise alışveriş bahanesi ile yaklaş sonunda samımıyetle teşekkür dile oyalan bileşler unut para ustunu veya kişisel eşyanı vs kendini bir şekilde farkettir 1 2 gunun sonunda cıkışta dışarıda karşılaş iyi akşmlar vs de eğer karşı tarafta ilgi uyandırdıysan devamı gelicektir olmadıysada yapacak bişey yok aklından sil daha niceleri ile karşilaşirsin kaderin deilmiş saglık olsun
Sonucuda yaz01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) cesaretimi toplayıp denemeye çalışacağım yazdıklarınızı :))
Açık açık duygularını yansıtma şansı oluştur ama direk balıklama atlama en içten şekilde anlatki amacının nereye varıcağını anlasın. Seni başkalarının ağzına sakız yapmasın ulan bu kız benim için geliyormuş beyler nasıl ama sonucuna varmasın. burada nasıl dile getirmişsen ordada aynısı olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum bir de o sorun var ego tavan yapıyor bazı insanlar da biri ondan hoşlandığı zaman
Soran+1 yılteşekkürler tavsiyen için :))
"kasiyer" diyerek küçümsemeyin diyerek en başta sen küçümsemişsin zaten farkında mısın? alın teri ile çalışılan bir ekmek parasını neden küçümseyelim ki
ikincisine gelirsek aşık olma, çok sevme ve değer verme acı çekiceksin!31 Yorumla
Soran+1 yıluyarmak istedim sadece ayrıca neden acı çekeceğim ki hiç mi olmaz yani
o markette çalışan kız falan yok mu? varsa samimi ol o kızla sürekli uğra o markete zaten sık sık ziyaretine gidersen kızla baya bir samimi olursunuz sende sürekli gide-gele o çocukla tanışmış olursun o da olmadı tanışamadınız diyelim kıza durumdan bahsedersin yardımcı olur büyük olasılıkla ama kıza hoşlandığın çocuk için samimi olduğunu belli etme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet deneyeceğim teşekkürler :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılhıc aklıma gelmezdı bı kıza akıl verecegım bu konuda kızım kırıtmayıda mı bılmıyosun hanı ne tam yavsa nede cok gerı cek kendını hanı dıyorlar ya goster ama elletme o sekılde hanı ılgını bellı et ama atlama hanı ılgının farkına vardır sonra bırak o devam etsın bakalım gıt sevdım senı bır kere baskasını sevemem olayına baglama kacak oyna anlatabıldım mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım gayet iyi :)) teşekkürler
Çok aşıksın ve çocuk hakkında fiziksel görüşünü dışında bildiğin birşey yok. Önce AŞK a hakaret etmeyerek işe başla diğer arkadaşların yorumlarında neler yapman gerektiği var. Senin hissettiğin şeyde aşk filan değil hormonların yükselmiş o kadar. Bu yüzden şahsi fikrim bişey yapma otur sınavına çalış ailenin emekleri ve geleceğin hormonlarının ne hissettiğinden daha önemli.
08 Yorumla
Soran+1 yılaşk hormonel bir duygudur senin bahsettiğin sevgi..
Soran+1 yılO bahsettiğiniz duygu şehvet. Tek tek size ne olduklarını anlatamayacağım İkna etmekle uğraşamam. Nasıl biliyorsanız öyle davranın
Soran+1 yılKendi saçma fikirlerini bana dayatma. Hiç kimse beni öyle görmüyor böyle bişeye izin vericek bir davranışım olmadı. Tanımadın yorum yapanlardan sıkıldım sanki insan sarrafısınız. Tartışmak istemiyorum atmayın yorum
- +1 yıl
İnanmayabilirsiniz ama psikoloji üzerine 5 yıllık bir araştırmam var fakat istediğiniz gibi düşünmeye devam edin 30 yaşına geldiğinizde gerçekte ne anlatmak istediğimi anlayacak hale geleceksiniz. Amacım bir tartışma içine girmek değil kaba bir dille yanlışınızın üzerine basmaktı. Dilediğiniz gibi yaşayın.
Soran+1 yılpsikolojinin içinde olan bir insanım. Yine söylüyorum bir insanı tanımadan onun hakkında bir yargıya ulaşamazsınız. Bana öğretmeyin lütfen..
- +1 yıl
Bu konuda söyleyeceğim son şey bu olsun. Sadece söylediklerimi bir yere yazın ve 30 yaşınıza gelene kadar bir yere kaldırın dursun. O gün geldiğinde açıp okuyun sizden tek ricam bu. Ben sonuçları gözlemleyemeyeceğim ama siz vardığınız sonucu birkaç kişiyle paylaşın bu yeterli olacaktır.
+1 yılsakın numaranı yazıp verme. çok basit olursun. işlemini falan yaparken gözlerine dal git. oda noluyor diye kalsın farketsin seni. sonra sık sık oraya gitmeye basla. sohbet etme o konusmadan konusma. seni farkedecektir. hosuna gittiysende bir adım atar dinle benii :D
01 Yorumla
Soran+1 yılnumaramı asla vermem zaten çok ucuz bir hareket. Tavsiyelerin güzel teşekkür ederim :))
Bir yorumda sadece adını biliyorum yazmışsın. Alış-veriş yaptığında sana verdiği fişin alt kısmında kasiyerin adı soyadı yazar. Adı-Soyadı ile de alttaki arkadaşın önerdiği face'ten iletişime geçme meselesini ele alabilirsin..
16 Yorumla
Soran+1 yılaynen yapacağım :))
Soran+1 yılDaha hiç bişey olmadı canım :D olucak mı bilmiyorum ders çalışmam gerekiyor şu an da öyle bişeye kafa yoramam :))
ben de bir bayan kasiyere aşıktım günde en az 5 kere markete gidiyordum son gidişimde marketin önünde birisiyle öpüşürken gördüm sevgilisi olduğunu öğrendim bir daha gitmedim bence elini çabuk tut ilk gördüğüm zamanlar sevgilisi yoktu seviyorsan söyle yer zaman mekan önemli olmaz...
01 Yorumla
Soran+1 yılkorktum şimdi yaa :/ tutarım
+1 yılAkşam. Hava hafiften soğuk ve yağmur tek tek atistiriyor. Ama evin içi sıcak ve huzur dolu. Bir masa ! İki sandalye ! Masada gül yaprakları, 2 mum ve arkada romantik insanın içini okşayan bir müzik. Sofra sanki bu an için hazırlanmıştı. Genç kız oldukça şaşkın ve meraklı.. kendi bile inanamıyor olayın bu denli olduğuna. Genç kız utangaç ve çekingen tavırlarıyla masaya oturdu. Artık YALNIZLIĞIYLA başbaşa yemek yiyebilirdi. Genç kız YALNIZdı. Çünkü... AŞIK olmuştu genç kız.
07 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş :))
- +1 yıl
Telefondan girdiğim için yazmaya üşenip kısa kestim.. biraz daha uydurabilirdim :)
Soran+1 yılbende bir yerden alıntı yaptın sandım :)) aferin :)
- +1 yıl
Yok yeaa kendim yazdım. Yazmak denirse tabi iki üç kelimelik bir şey :)
Soran+1 yılgüzel ama gelecek var sende :))
- +1 yıl
Teşekkürler ama bunu herkes yazabilir :)
Bende devamli gittiğim restaurantın müdürüne aşık oldum neredeyse 9 aydır tanışmayı planlıyorum en son elemanini anket yaptırmışti benimle tamam oldu demiştim olmadı olmuyor bacim ömrümüz bakmakla geçecek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D belli olmaz
+1 yılBir şeyler al. Sonra git iade et. O çocuk yapsın işlemini. Ayarla o kadarını işte. Neden diyince esprili güzel bir cevap ver. Hem gülsün hemde zeki biriymiş ya da hmmm dedirttir içinden. Artık o kadarına kafam basmadı.
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha olabilir :D
- +1 yıl
Biraz ortalık sakinken gidersin artıkın ;)
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her gün bir şey al. Küçük küçük muhabbet et. Zamanla muhabbeti ilerlet mesela ilk gün kolay gelsin, 2. gün, nasılsın, 3. gün naber, 4. gün senin isim neydi yaa tarzında dal.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi fikir :)) teşekkürler
+1 yılkıyamam sana :) :D onun kasasından alısverıs yaptıgında fişe bak onun adı soyadı yazıyodur. gıt faceden ekle ayrıca naber de emın ol gerısı gelır ( bende kasıyerlık yaptım işe yarar başı baglı dglse )
08 Yorumla
Soran+1 yılfişte isim yazıyormuş açıkçası hiç bilmiyordum artık direk fiş alıp bakacağım :D
- +1 yıl
Ahaha :D bna oyle faceden cok mesaj geliyodu :D ama emin ol 40 yillik arkadasinmis gibi muhabbet et gercekten abes durmaz samimi ol ama kasa kalabalikken yapma :D
- +1 yıl
Bu arada bn sokta calistim magaza degisikligi muhabbeti var bnce biraz acele et baska magazaya giderse goremezsin.
Soran+1 yılevet öyle oluyor ama 1 senedir sabit çalışıyor yani değişir mi hala acaba
- +1 yıl
Bölge sorumlusuna bağli o canim malesef ki. Ya da master ya da yy ya da mudur olursa yani terfi alirsa da gitme olasigi var baska magazaya. Bak sen dedigimi yap naber de ya da yorgun gozuktugu bir zaman cok yorgun gorunuyosun falan de emin ol yadirgamaz ya git iste normal muhabbet et alisveris esnasinda. Ve gercekten ters cevap verme gibi bir sansi yok musteri oldugun icin. Ya da en kisa faceden ekle bulabiliyosan
Soran+1 yılevet yapacağım inşallah teşekkürler tavsiyelerin için :))
- +1 yıl
Biraz acele et bak :)
Soran+1 yıltamam :))
bence ordan bişey al sonra değiştirme bahanesiyle gel o zaman belki muhatap olduğun kasiyer o olduğu için daha fazla konuşup bir şekilde bir iletişim başlatabilirsin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir :)) teşekkürler tavsiyen için :)
Bir kaç gün bak, sana bakmasını sağla, dikkatini çek daha sonraki zamanlarda da eğer markette TL yüklenebiliyorsa TL yükletmeye git ama bir kaç kez tekrar et gerekirse doğru söyleme yeni aldım numaramı falan de sonra TL yi yüklet inşallah işe yarar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir :)) inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Bu şarkıyı dinle o zaman sen, :)
https://www.youtube.com/watch?v=u-wYt22UMAc01 Yorumla
Soran+1 yılpc ye geçince dinlerim :)
+1 yılNe demiş benim can babam çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın zaten o daha az sever seni , senin onu sevdiğinden . Valla tavsiye etmem bir sinirlendi bana depresyona girdim :(
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa :((
- +1 yıl
Ama ben sevgili sevgilimi kast ediyorum ki.:)
+1 yılMarkete git bişeyler alma bahanesiyle telefonumu unutmuşum de. Mümkünse sizden birini arayabilirmiyim de ve kendi telefonu çaldır numarasını almış olursun ve akşam git evine mesaj at herşeyini aç konuş :)
35 Yorumla
Soran+1 yılYa aslında fikir çok güzel beğendim :)) ama onun telefonunda benim numaram olucak o atsa daha iyi olurdu ama ben öyle bişey yapamam ya arsızlık gibi olur :))
- +1 yıl
Başka güzel bir seçenek varsa onu dene :)
Soran+1 yılBu seçenek güzel beğendim onun telinden ararım numaram onda olur tamam ama akşam gelip bir daha ona mesaj atamam yani o kadar ileriye gidemem :)) başka şeyler denerim artık :))
Soran+1 yılKardeşim sözünü mü :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiraz alışveriş yap ve elindekileri kasaya uzatırken telefonunuda bırak arasına bütün aldıklarını geçirdikten sonra aaa telefonumuda bırakmışım bunuda geçirecekmisin okutacakmısın gibisinden konuş kafa dalgınlığı falan de bir muhabbet başlar orada zaten :) ben yaptım işe yaradı şimdi sadece muhabbet ediyoruz. bir marketteydi ordan çıkmış göremedim üzüldüm 2 ay sonra falan ofisimin karşısındaki markete girmiş şimdilik mutluyum =)) aahhh yeşim aah :))
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahh :D olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de markette çalıştım bana yazılan birçok kız oldu :) sana tavsiyem kasiyer arkadaşın yakasındaki karttan ismini öğren ve facebooktan ekle oradan yardır. bu arada ben siyaset fakültesindeyim tıpçı bir kızla bakışıyoruz 2 aydır. tıpçı olduğunu öğrenince çok üzüldüm ve ondan vazgeçtiim. eğer ki senin aşkın da gururluysa eğitim farkını ciddi bir sorun haline getirebilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim için hiç önemli olmadığını hissettiririm ona zaten :))
Cevap sahibi+1 yılYeterli olur umarim
Bakisiyosaniz eger biseyi ara bulama sor o sirada gulumse falan eger o da hoslaniyosa konusur zaten ha bir de ohrenci adamsin yahu kasiyere asik oldun diye marketi de alma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılahahhah :D mendil almak için giriyorum bir girersem :))
+1 yılya marketten bir paket kuru fasulye snra bu bozuk çıktı de at kafasına çocuğun bir anda dünyası değişir
11 Yorumla
Soran+1 yılahahahah :D
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. marketten ufak tefek şeyler alarak işe başla. arada sorular sormayıda unutma. bu arada suratınıda sakın asma. kasa geilnce kolaygelsin demeyide unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :))
vize ve aşk, hepimizin başında, çok zor. neyse.. ya bizim burdaki bimde bir çocuk var mavi gözlü o olmasın yoksa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılşokta çalşıyor :D
Soran+1 yılahahaha :D
Cocukla göz göze gelsen kasada , bir bakisinla bile hoslandigini belli edebllirsin , kadinlarin dogasisinda var bu
01 Yorumla
Soran+1 yılgöz göze geliyoruz zaten bence anlamıştır o :))
sana verdiği fişin altında kendi adı yazıyor ordan adını öğren. illaki tanıyan vardır o çocuğu çevreden. nasıl biri olduğunu araştır ve ona göre konuya giriş yap :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçevrede benim tanıdığım pek yok ki :))
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılaçık açık söyle ama kimse olmadığ bir anda ya da iş çıkışın bekle konuş her gün öleceğine bir kere öl
017 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir kız değilim erkek söyler sevdiğini :)) tanışırım ama söyleyemem
- +1 yıl
kız olarark işin tabi ki zor ama istersen araya birini sokabilirsin
Soran+1 yılSokmaya çalıştım adını falan öğrendi ama o kadar çünkü tanımıyormuş başka da kimse yok araya sokabileceğim :))
- +1 yıl
yomu böyle çok konuşan etrafına hipeaktif bir kız söylesin nerde çalışıyor bu söyle gidip getirem sana :)
Soran+1 yılYok ne yazık ki pek tanıdığım kimse yok :))
- +1 yıl
kendin yapmalısın o zaman bunda utanılacak bir şey yok etkienmiş olabilirsin herkezde olabilir ama karşı bir cins oldğu için biraz garip gelebilir sana aşk bu yüzden böyle bir şey işte
Soran+1 yılKendim yapmaya çalışırım ama beni basit bir kız görmesinden korkuyorum önüne gelen her erkeğe açılıyor mu bu diye düşünür o yüzden çekiniyorum
- +1 yıl
düşünebilir tabi ama sen bunu tüm samimiyetinle söylerden buna inanacaktır fakat ya sevgilis varsa ya da seninle ilgili bir şey düşünmüyorsa bunları hiç aklına getirsin mi
Soran+1 yılBilmiyorum sevgilisi var mı çok sıkılgan bir tip gibi duruyor sevgilisi olma ihtimali yok gibi geldi açıkçası :))
- +1 yıl
olabilir çok cesursun tebrik ederim seni sonuç senin beklediğin gibi olmassa üzülebilirsin o açıdan dedim her şeyi düşünmek gerek aam erkekler böyle durumlarda terslemezler kötü bir şey demezler o yüzden bir endişen olmasın biraz cesaret ama inan çok garip bir durum gerçekten
Soran+1 yılOna açılmam mı garip? :)
- +1 yıl
hep erkekler bu durumlara düşer o anlamda yanlış anlama hoşlandığna bir şey diyemem tabi keşke herkez senin gibi cesur olsa...
Soran+1 yılBizde insanız :D hemde ben cesur değilim ki gülümsemeye bile cesaret edemiyorum :)
- +1 yıl
edersinde işte bazen insan tıkanıyor ama böyle beklemekte insanı yormuyormu yeterince
Soran+1 yılYıpratıyor kendi kendimi yiyorum :))
- +1 yıl
anladım ama böyle kendini üzme her şey olacağına varır olmassa da kendini huzrlu ve rahat hissedersin en azından aksi bir şey olursa kusura bakma dersin özür diler gidersin
Soran+1 yılGururum ayaklar altında :/ olmaz öyle bir daha da yüzüne bile bakamam en azından şimdi bakabiliyorum :))
+1 yılİnsan tanımadan nasıl aşık olabilir işte hayatında aşkı tatmayanların bu hissi bu kadar küçümsemesine kızıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk görüşte aşk diye bişey duydun mu sen hiç?
- +1 yıl
İlk görüşte aşk değil hoşlantı olur gerçek aşkı tattığında bu kız haklıymış dersin ya da 1 hafta sonra çocuğu unuttuğunda
Soran+1 yılEğer onunla tanışırsam belki o olucak gerçek aşkım
Bende markette bircok gorevde çalıştım iade fikri en guzeli asagida biri yazmış bunu gelistir bence! Mesela iki cikolata al birini ye digerini gotur iade ederken sorduğunda senin kadar tatlı degilmis bunu verip seni almak istiyorum de
03 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir :D
Soran+1 yıl:Db:D
Gönül ferman dinlemiyor öyle değil mi? Sevgili kardeşim eğer gerçekten aşıksan iş çıkışında uygun bir dille içinde bulunduğun durumu kendisine anlat. Seni anlayacaktır. Elini çabuk tut bence. Sonrasında çok geç kalmış olabilirsin. Üzülmeni istemem.
03 Yorumla
Soran+1 yılevey bende öyle düşünüyorum :) teşekkür ederim tavsiyeniz için :))
Soran+1 yılsağol :))
Eğer direk kasa da tanışmam diyorsan iş cikisini bekle tanıs hakkında hayirlisi olsun inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılNe var yani markette çalışıyor diye sıkıntı mı?
benim evleneceğim kız üniversite mezunu bir markette orta reyon görevlisi
işte insanları mesleğine göre ayırıp bir b*kun sahibi olamazsınız01 Yorumla
Soran+1 yılayırdım mı? Ayırmasınlar diye önden uyardım ayırsam bakmazdım zaten...
+1 yılGozunun icine bakarak gulumse cocukta baskasini sevmiyosa sana ilgi duyar. Kizlar bu isi daha iyi bilir yaa ben niye anlatiyosam. Cocuga is at kur yap :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbakıyorum zaten teşekkür ediyor tavsiye için :))
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle birşeyler dene :D D:
https://www.youtube.com/watch?v=VNqvxUCsylw02 Yorumla
Soran+1 yılpc ye geçince bakarım :)
- +1 yıl
Bak bak 4-5 videosu var :D aslında tam işini görmez ama degişik birşey :)
Neden ona nasıl hissettiğini söylemiyorsun. Ona ondan hoşlandığını ve eğer mümkünse sana 5 dk sını ayırmasını iste. Böylece sende onu tanırsın ve sağlıklı bir karar verirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİster mi beni bilmiyorum ki :/
+1 yıltanışş yaaa yalnışlıkla onun tarafına bişeyler dusur oda sana uzatsın sende işte teşşekur ederim faln filan de sonrada benim ismim mesela buşra falan dee asdf nasıl ama zehir gibiyim yine asadhfjhkjdgıfgug
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :D
vizelerin yaklaştığı için sorumluluktan kaçıyorsun ve bilinçaltına işlemiş o çocuğa sempati duyuyordun bu tıpkı sınav zamanı odayı toparlaman gibi bir şey ( insan küçümsemek burada kimsenin haddine değil )
01 Yorumla
Soran+1 yılVizelerim daha başlamadan da yalnız hoşlanıyordum 2 aylık bir hadise diyebilirim :))
en mantıklısı konuşmak az kasada samimi olmaya çalışsan aslında oda zor tabi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama deneyeceğim :))
insan ruhen bir boşlukta olunca tanımadığını bir insana bile aşık olabiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılben boşlukta olduğumu hissetmiyorum bu arada bir insanın sadece yüzüne aşık olamaz mısın çok güzeldir... Belki tanıdıkça kişiliğine de aşık olacağım
+1 yılBence arada sırada git oraya birseyler al ona hep gülümse o seninle tanışmak isteyecektir. Ben yaşamıştim
01 Yorumla
Soran+1 yılayy inşallah :))
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılsen aşıksın da bakalım o sana karşı aynı duyguları besliyormu!! sonra hayal kırıklığına uğrama
01 Yorumla
Soran+1 yılişte ondan da korkuyorum zaten :/
cok asıksan sen bittin demek yapacagın tek sey beynine hukmetmek ama nasıl cok asıkken bu da imkansız koyver gitsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede :))
+1 yılSevgili kardeşim hep onun kasasından alışveriş yap. Ona bak onla konuş. Telefonunu ver. Benimde derdim var ya :(
08 Yorumla
Soran+1 yıloff lanet olsun ya çokta uğrayamadığım bir market ailem ordan pek alışveriş yapmıyor çok sık gitseydim hallederdim :)) sen de mi aşıksın?
- +1 yıl
Evet sevdiğim kızın haberi yok hemde.10 Kasım provalari vardi onu gordum etkilendim simdi ne yapacağım?
Soran+1 yılbilmiyorum zor işler
- +1 yıl
Ya bugun 10 Kasım provalari vardi onu gordum etkilendim simdi ortak arkadaşım da var ve güvenilir gibi ya. Onu aracı etsem olmaz mı?
Soran+1 yılet et kesin et :)
- +1 yıl
Keske bugün soyleseymisim o arkadaşıma. Okulda bankta oturuyodum onlarda karşımda ki bankta oturdular baktılar ve güldülerdi sence geç mi yoksa pazartesi desemde olur mu?
Soran+1 yılBilemiyorum dene derim sonu hüsranla biter içinden geleni yap :)
- +1 yıl
Şimdi onu etkilemek için neler yapmalıyım kardeşim?
Markete git kasaya geldiğinde onun gözlerinin içine bakarak gülümse. O da gülümserse iş tamamdır.
017 Yorumla
Soran+1 yılYa göz göze geliyoruz ama bir kere arkamı döndüğüm de de baktığını gördüm ama çocuk çok çalışkan gibi bişey işine çok konsantre oluyor bir de marketi pek boş yakalayamıyorum :)
Soran+1 yılCesaretimi toplayıp deneyeceğim :) ama eğer o gülümsemezse hayata küserim heralde
Soran+1 yılAçıktan okuyorum :D
Soran+1 yılAçıköğretim fakültesi :) ayrıca sevgilim değil daha onun için uğraşıyorum ben 20 yaşındayım o da o civarlardadır
Soran+1 yılİnşallah :))
Soran+1 yılBir baba olarak onaylar mıydınız üniversite giden birinin kasiyerle çıkmasını? :))
Soran+1 yılAyyy ne güzel çok sevindim :))
Soran+1 yılİnşallah :)
Soran+1 yılOlursa direk buraya yazarım gizli kullanıcı olarakta değil :D
+1 yılBende eczanedeki mavi gözlü çocuğu begeniyorum o da bana bakip bakip duruyor ama ben cesaret edemem :D birşeyler sorma bahanesiyle konuşmaya calis konu konuyu acar zaten :D
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapmaya çalışacağım :))
- +1 yıl
Bol sans :)
Fişini al kasiyerin ismi yazar orda daha sonra facebook, twitter ve instagramdan araştır ve bu 3'ünden biriyle ilk iletişime geç. Veya yazın orda işe bala, veya düşme numarası yap yardım eder,
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşme numarası iyiymiş :D fişe bakacağım zaten :))
+1 yılBence bisey aldiginda mutlaka bisey oluyodur, Gül ve sen guldugunde o da gulcektir zaten otomatikman, konusmaya basla urunle alakali. cok basit aslnda ya
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama pratiğe dökemiyorum
- +1 yıl
eger sürekli gidiyosan "merabaa yine ben" diyebilirsin mesela kasaya geldiginde gulerek :)
Soran+1 yılevet olabilir :))
+1 yılAh bebeğim ya bende birine asiktim diyemedim hiç sen müşterisin gidip konusabilirsin Merhaba nasıl gidiyo tarzı yalnıs anlaşılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (178)
Devamını Gör(223)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem