?...
Ben galiba aşık oldum, ne yapmalıyım :(
?...
Ben de aşık oldum. Sesi bile günümü güzelleştirmeye yetiyor. Ciddi manâda kendinin yanında özbenliğimi ve beni ben yapan şeyleri unutuyorum. Rüyamda yahut gerçekte görmek bile hayalmiş hissiyatı yaratıyor içimde. Belki de bazı şeylerin hızlı olmasından dolayı böyle düşünüyorumdur... Bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var ise gülümserken yanaklarının kenarlarında oluşan çentikleri hayal etmek tüm odağımı bozup günlük stresimi hafifletiyor. "Papatya tarlam" diyorum çünkü hâlihazırda kompleks ve acınası hayatımı aydınlattığı gibi huzura erdirten/sakinleştiren tek şey onun sesi. Eğer günüm 25 saat olsa 25 ini de ona ayırırdım zira onunla geçirdiğim zamanı başka hiçbir insanla yaptığım aktiviteye değişmem, değişmek de istemem zaten. Birisin saç tellerinin ellerimde nasıl kaybolacağını daha önce düşünmemiştim, hatta bırakın bunu düşünmeyi; başkasının saçlarını hayal skalama bile koyma ihtiyacı duymamışken bu kızın çok farklı hissettirdiği aşîkar. Zeki Müren'in çok sevdiğim bir şarkısı var "Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor" diye. Şarkının sonlarına doğru en sevdiğim kısım devreye giriyor "beni öylesine alıyorsun ki benden, kendimi arayıp bulamıyorum" diye. Eskiden bu şarkıyı dinlerken spesifik anlamlar yükleyip bir şey hayal etmiyorken şu an o şarkıyı dinlediğimde bu kızın ismi, cismi, her türlü parametrik özelliğini hayal ediyorum. İyi forumlar.
Seviyorum dostlarım, seviyorum.
Bizim türk kızları karşılık bekler, aşık olsa bile asla söylemez (çoğunluk). Ama eğer diğer Avrupa ülkeleri ya da Asya ülkeleri (Güney Kore ve Amerika Gibi) bu ülkelerin insanların da kız daha cesaretlidir. Pat diye söyle demiyorum ama onu ne elinden kaçır ne de hemen söyle. Zamanla o sana aşıksa iltifat falan eder ya da diğer kızlara göre sana farklı davranır. Utangaç değilse söyler ki eğer söylemezse en fazla 1 yıl beklersin ve sonra söylersin :D. Bende birine aşığım ama kendi dediğime bende uymuyorum. Başak sana burdan söylüyorum. Ben sana aşığım.
normal davran ama ilgili oldugunu belli et,utangaç degilse eger bekle o açılsın bence..
nasıl belli edebilirimki? ben çok utangacımdır..
tabanca tutukluk yapar ya öyle oluyorum :) peki bi erkek böyle davranıyosa hoşlanıyo mu demektir yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?
bilemiyorum.yani ne çok utangaç diyebilirim ne çok uçuk biri diyebilirim.nasıl diyim.normal.ama onun verdiği sinyalleri doğrumu algılıyorum bilmiyorum işte.o büyük ihtimali çok sevdim ben :)
Ya ben de bişey demek istiyorum. Ben bir özel harekat polisine çok fena aşık oldum. Yaşadığım şehirde gördüm onu sadece bir kez o zaman da yüzünde kar maskesi vardı yüzünü göremedim sadece gözleri sesi ve elleri. O günden beri her gece rüyamda görüyorum ama yüzünü göremiyorum. Tam 1 yıl oldu. Onu hiç bir yerde görmedim görsem bile tanır miyim sanki. Hem inanır mı onu sevdiğime hiç görmeme rağmen? elim kolum bağlı ne yapmalıyım lütfen yardım edin
İster inan ister inanma çoğu bilimci insanların hayvan grubuna girdiğini söyler. Bunu ilk nedeni dişi karşı cinsi kuvvetli ve heybetli gördüğünde içgücüsel olarak (hayvanlar gibi) ona karşı birşeyler hisseder belki sende de böyledir. Ayrıca yüzünü göremediğin birinin maskesinden ve kıyafetlerinden dayanarak aynı olma ihtimalı çok azdır ki üzerinde farklı bir yazı yazmıyorsa. Özel harekatta çalıştığı için görev değişimi yapabilir ve sürekli geçtiğin bir yerde görüyorsan eğer sesini ol zaman duyduysan ve aynı sesin ona ait olduğundan eminsen git sor ve maskesini çıkarmasını çünkü içinde ne olduğunu merak ettiğini söyle yani maskenin içindeki mazlemeyi diyorum diğer türlü söylersen başka kişiyse fail olma ihtimalin var yoksa eğer onu unut bence ki unutmuşsundur. Eğer dediklerim sende varsa ona ilgili olduğunu göster.
Cevap
11Cevap
Bence bir Erkrk Boyle Yapıyorsa %1000 İhtimalle Seviyordur
Eğer Sen Ona Bakınca Birşeyler Hissediyorsan Bu Bile Yeter
Uykudan Kalkince Aklindaysa Onu Dusunmekten Uyuyamıyorsan Bılkı Sen Ona Aşıksın Eğer Sana Sacma Mesaj Atıyorsa Face vs. Mesela Sadece Naber Diyosa Bilki seni Seviyor Ve Etkilemek İstiyor Nabıon Diyosa Utangactir Tabi Bunlar Senın Onu Sevdigine Kara Verdikten Sonra Dusunuyoruz.
Ve Gulucuklerde [:)] [:D] 1. Kulanıyorsa O Asana Aşık 2. Tanımlayamam.
Ki Bence Sen Bu Kadar Ustune Dusuyorsan Bu Konunun Sende Ona Aşıksın ALLAH Mesu Etsin
Akışına bırak. Az da ilgi göster. Bence gidişat iyi.
diyosunnnn? =)) bi erkek böyle yapıyosa bundan ümitlenmelimiyim bilemiyorum.ya ilgi gösteremem çünkü çok utangaç biriyim.erkeklerle pek sıkı fıkı olan bi kız da değilim normalde de.anca yakın arkadaşımsa rahat davranırım.
Ben bir kıza asık oldum yasımız aynı 14 açılmak istiyorum ama acılamıyorum reddetçek diye korkuyorum şu an ortaokul 8 deyim lisede söylemek biraz daha mantıklı gibi sanki?
Arif aşığım l*n utangacım oda ama sevdiği belli ne yapcaz bide daha önemlisi hep şunu düşündüm benle sevgili olsak bile napcaz cevap verebe 50 fatiha not : mantikli cevap yoksa gecersiz
bence sana karşı bir ilgisi hazı hoşlantısı vardır bu çocuk öyle yapıyorsa galiba bir sevgilisi yoktur. onunda sana karşı ilgisi olduğuna tam emin olduğunda bence hiç beklemeyin.
bende bir mankene aşık oldum ne yapmlıyım onu anmadıgım an yok ona aşıgım onu düşününce kalbımde sıkışma hissediorum ne yapmalıyım galba kara sevda oldum
kendine bi oyuncak al :)
senden iyi oyuncak olur.
sana sormadım zaten oyuncağım olurmusun diye.ben istiyorsam benim oyuncağım olursun zaten.karşı koyamazsında.
doğuştan özgüvenliyim.ama sen buna popon havada dersen de ne dersen de.güzellik görecelidir.ama aklını çelebilirim.aşık olmadığım sürece her erkeği kendime çekebilirim.isterse 10 yıl geçsin o kişi geliiiirrr.
umrumda değil nasıl olduğun.
beni tanımadan yorum yapma.benide hiç tanıyamicağına göre hiç yorum yapma boşver.siz erkekler bizim ciğerimizi bildiğiniz kadar kalbimizi bilseniz herkes mutlu olcak.
kızları yalan söylemeye iten erkekler utansın o zaman.ne desek bize günah size değil
e o da saçma bi yalanmış cidden.ayrıca ne evlenmesi? daha 19 yaşındasın.ben aylarca evden çıkmadan sevgilimi bekledimde noldu? aldatıldım.yalan söylüyosun deme.sana yalan söylemek için bi nedenim yok.
iyi ne diyelim hayırlı olsun
hayırlı olması için ne yapmalıyım?.. platonik mi değilmi bi bilsem..
soru cok uzun okuyana kadar basıma sancı gırdı
yarın öbür gün seninde uzun bi sorun olur bende cevaplarım..lütfen yardıma ihtiyacım var nasıld avranmam gerektiğini bilmiyorum...
ınce dusunme olacagı varsa zaten olur
öyle deme..olsun ama olsun :((
hadı ınsallah :))
Hadi bakalım gelişmelerden haberdar et bizi.
ne diyem bilemedim be amma yazmışsın
sen erkek olsan ve bunları yapıyo olsan bi kıza karşı.ondan hoşlanıyomu olursun? bi erkek düşüncesiyle cevap ver lütfne.
kendine bi soğuk su al bence
=((((((((
gerçek o bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?