Ben galiba aşık oldum, ne yapmalıyım :(

aynı dershaneden bi çocuk var..aslında o çocuğu önceden beri görüyodum ama hiç aklımda yoktu. 2 haftadır bana bakıyo ama çok değişik bakıyodu bu çocuk ve o bakışlarıyla aklıma girmeyide başardı.. ama bugün bakmadı bile diyebilirim. tek tük baktı göz göze geldik falan.ay şeklinde oturuyoduk. hoca bi kaç kişinin yerini değiştirdi.o da hocam ben oraya geçmek istiyorum diyerek benim yanımda yer aradı. sonra yanımdaki kızla yer değiştirdi. yanıma oturdu. benim kalbim durcaktı sanki. sonra yanda da laptop vardı bi yandan şarkı dinliyoduk sınıfça hopörlerden. ben şarkı açıyorum bazen beğenmeyenler oluyo ama o niye ya bence güzel falan diyo sonra ben bi şarkıya eşlik etmeye başlıyorum o da eşlik ediyo. ama muhabbetimiz yok gibi diyebilirim.

bi gün soru çiziyodum gelip başıma dikilip bakmıştı ama ne çözdüğüme mi yoksa bana mı bakmıştı bilmiyorum. bende ona soruyu göstererek bişey dedim gülerek. o da hı? he evet. dedi. sanki başka şekilde dalmış gibi. anlamıyorum ya belki de ben kuruntu yapıyorum ama çok geç artık onu git gide daha çok kalbim alıyo içine. ben şimdi nasıl davranmalıyım? ne yapmalıyım? elim ayağıma karışıyo. akşam eve geldiğimde ağlayasım geliyo.. onu yarın görebilmek için can atıyorum. .erkekler-siz böyle yapsanız o kıza karşı bişey mi hissetmiş olursunuz? kızlar-ya sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
sahi bugün ömer diye bi arkadaş geldi sıra arkadaşımında benimde yakın arkadaşımız.bugün tenefüste onun koluna girmiştim o da gördü arkamızdan baktı gördüm.sonra ömer bana sesleniyodu ediyodu ben ona.bugün çıkışta ömerle bişeyler yapıcaz falan demiştim diğer arkadaşa.acaba o yüzdenmi bugün pek bakmadı.ama yanıma geldi oturdu.ve hoca onu sende kalk şu ahmetlerin olduğu odaya geç orda şunları çalış dedi.o da yok hayır ben burda durmak istiyorum şunları yapıcam falan diip ayrılmadı yanımdan.

?...
Ben galiba aşık oldum, ne yapmalıyım :(