Aşık oldum sanırım, ne yapacağım?

1 ay önce yengemin(amcamın kızının) kardeşinin düğününe gittim yengemin anne tarafından birini gördüm. erkek ismi celal, tanışamadık. ama öyle masum bir surati vardı ki çok etkileyiciydi. ( yakışıklı değildi ) tatlıydı masumdu. sürekli bana bakıyordu. Yengem fotoğrafim çekerken geldi. biraz gülsene dedi öyle çeksin yengen. güldüm bende, gözlerimin içine baktı. çok etkilendim.. ama en ufak bir şekilde konuşmadık. a masum bakışlarını unutamıyordum.. sonra eve geldik onlarda izmire döndüler( veterinerlik sonuncu sınıf olacak o ) öyle konuşma arasında duydum.. sonra işte eve geldik yengemin telini karıştırdım onun num. buldum.. facede aradım bulamadım mesaj atamadım ne yapacağımı bilemedim. çok tutucular biz de çok tutucuyuz. mesaj atsam ayıp olur.. utanırım, Bu kız beni gördü numaramı araştırıp buldu şimdi de mesaj atıyor diye düşünmesini hiç istemem.. şimdi faceden buldum onu başka bi hesap açıp ekledim:) kabul etti ve kimsin diye sordu.. fotolarına baktım kalbim yerinden çıkacak gibi oldu... arkadaşım gördü hiç yakışıklı değil dedi.. bilmiyorum ben onun masumluğuna, sıcaklığına aşık oldum dedim.. ilk defa bu kadar heyecanlandım.. aşığım sanırıım ne yapmalıyım :( çok üzgünüm
Aşık oldum sanırım, ne yapacağım?