AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
Oyle olmaz surekli ufak tefek seyler almaya git o anlar zaten onun icin geldigini
denerim :))
kolay gelsinle basla sonra nasılsın felan muhabbeti ilerlet :DD:D:D:Dd
olabilir :D
olur olur seviyosun sonucta bacım yaa bidaha öyle biri nezaman cıkıcak karsına pişman olursun sonra yapmadıgın ıcın :D:Dd
aynen :))
niye sen kosuyorsunki kendini göster.. ozaten gelir arılar çiçeği severler..
çekingen sessiz bir tip ama :)
gelir oooo beni dinle sende onu çekecek birşeyler varsa gelir bu hep böyle olmuştur.. sen ağını kur bekle gelir o ama farklı olmalısın sempatik ama tehlikeli.. sevecen ama sert.. sen anafor olacaksın çekim kuvetine alacaksın sonrası hopppp dıkkat et ama lavaboya kaçmasın tam son anda tutacaksın kisana bağlansın hadi bakalım sana güveniyoruz..
Çok fena gaza geldim yapıcamm :D
sen bu olmalısın bencede... yarın kalkıyorsun yataktan dımdık durup ayaklarını yere vurarak ben buyum işte diyorsun.. hadi kolay gelsin
sağol :D
Aynı şeyi ben yaşıyorum şuanda kasiyer çocuk çok tatlı markete hep bahane ile gittim konu açtım en sonunda tanışmak için adımı sordu sana ilgisi varsa konuşmaya çalış oda adım atacaktır
Aşık olmuşun bizden akıl vermemizimi istiyorsun... bu köre bak karşıdaki manzara ne güzel demek kadar sacçma birşey... şimdiden geçmiş olsun...
Tanışma yöntemleri istiyorum :))
Ben de ekmekciye asik olmustum gele gide muhabbet ettim surekli tabi ev ekmek doldu tasti orasi ayri da sonra soyadini sordum faceden ekledim sevgilim falan oldu oluyo boyle seyler yaa
para üstünü alırken verdiği fişin arkasına numaranı yaz ver o seni arasın. ararsan sevinirim dediğin zaman olay bitmiştir.
Bence şu an yasadiklarin gecici anlik duygular bak goreceksin
olabilir
sende her gün git birsey al onu gör belki oda sana karsı birsey hisseder
inşallah teşekkürler :))
Sen zaten guzelsen o konuşma çabasına girer merak etme :)
nasıl kızlardan hoşlanıyor bilmiyorum ama bir kere yüzümde makyaj bile yokken annem bile farketmiş beni izlediğini :))
tamam iste gittikce sende ona bk gül zaten o gelir snn yanına. d
öyle yapacağım :))
''Mahsuru yoksa evlenebilir miyiz?'' en iyi seçenek.
Sor bakim annene gelin lazım mıymış :D
Yaş 18 öyle diyimde kalpten gitsin kadın :D Neyse benim senin sevdiğinden daha çok sevdiğim biri vardı nişanlandı bu genç yaşta, sende öyle bir duruma düşme ilerde.
20 yaşındayım ben iki seneyle kurtardım :D
Sevdiğim kişi 20-21 yaşında bana kardeşi gibi davranıyor çok komik bir durum aslında :D
:D :D
Madem o kadar durust ve namuslusun kasiyer, e niye asiliyon :)))
kim asılıyor hayırdır? Çocuğun haberi bile yok
Aşıksan vur saza şöförsen bas gaza ;) şaka bir yana aşıksan içinden ne geliyosa onu yapmalısın :)
Reddedilme korkusu :/
hmm daha bilmiyor sanırım anladığım kadarıyla söylediğinde dünyanın sonu değil ya olumsuz bir yanıt alırsan unutursun ;)
keşke o kadar kolay olsa :)
peki bu durumu zorlaştıran nedir hiç bu soruyu kendinize sordun mu?
unutamam ki kolay öyle şeyler
anladığım kadarıyla reddedilme korkusu içerisindeyiz ama bu duygu seni daha sonra pişmanlığa sürükleyebilir bir başkası ile tanışıp sevgili olsa ne yaparsın peki o zaman daha çok üzülmez misin :)
paramparça olurum
abartma bence yaa :) işte bundan kaybediyor insan aşık olabilirsin çok doğal ama içinde büyütmeyeceksin işte bu yüzden insanların kötü yüzünü farkedemiyor insan ama aşk işte şu anda sana ne desem boş bence vizelerine çalış aileni umursuyor isen tabii..
tabi ki de umursuyorum öyle dediğime bakma alışır insan
ama yoğun duygular beslediğin çok belli hayırlısı olur umarım keşke vizelerden sonra görseydin bay kazanovayı :)
Keşke :))
:))
Aşk bu ya sendaha ne hallere düşersin varya oooo :)
ne hale düşmüşüm ki daha da düşeyim?
Vizelere kafayı veremiyosun şu an ondan baska önemli bir isinmi var senin :)
Bu da önemli
valla dur bakalım sımdı evlenırım dıyen 1 ay sonra ayyy ne evlencem be dıyıp gelıyo acele etme :)
daha sevgili bile olmadım zaten acele edemem ki :))
he yanı onu bılde sonra ay ben soyle dedım boyle dedım deme :D
İnşallah belli de olmaz yani :))
bir git derslerine calis😃anana babana sor bakalim ne dicekler derslerine cqlis bence.
çalışıyorum zaten ama bu da olsun yani :))
Balli kaymak diyosun😃
ahahah aynen :))
Karakterini bilmediğin bir adama nasıl aşık oluyorsun. Her şey fizikte bitiyor yani?
herşey fizikle bitmiyor tabi ki ama fizikle başlıyor :))
Ruhlar aleminde yaşamıyoruz doğru, bu bir gerçek :))
Fakat bence karakter birinci plan fizik ikinci planda olmalı.
tabi ki de öyle olmalı belki çocuğu tanırsam karakterini çözebileceğim
Aynen. Ama çok kaptırmamalısın. Takıntı haline getirirsen iç aleminde sıkıntıya girersin.
o kadar ileriye gitmem :))
Kimse kimseden üstün değil hanfendi kasiyer olabilir nolcak yani
Küçümsedim mi ben şimdi?
Sizden bahsetmedim kucumsemeyin dediniz ya ona itafen yazdim
Hmm anladım baştan uyarmak istedim insanları kimse laf etmesin diye :)) teşekkürler
bende öyleyim, ama küçücük bir bakkal bir senedir gidip geliyorum ama sonuç 0.
konuşmaya hiç çalışmadın mı
anlatim o zaman. okula giderken onu görüyodum hep, o da beni. ama demek ki dikkat etmediği için aklında tam kalmamışım.1 sene öyle geçti, yanından geçerek, ona bakarak. bu sene öyle olmucak yani markette giriyorum, ve özellikle bilmiyomuş gibi yapıp ona soruyorum. emin olunca açılıcam.
aferin sana açıl açıl :D
yok kız boş, vazgeçtim.
Keşke bana aşık olsaydın bir kızda bana aşık olsa yetti canıma artık
Olur olur merak etme :)
Vallahi olmuyo bizde sans yok ya ne kadar sanslı erkekler var :D
o şanslı ben şanslı değilim ki kısmet bu işler :))
Evet haklısın ama genelde erkekleri tavlamak kolay olur ama tabi inş iyi birisidir ciddi düşünür seven bir kıza kolay kolay hayır diyemez belkide hoşlantıdır sen ALLAH dan hayırlısını dile
Yan diyorum içime sadece sen yan..!
ve dayan diyorum gönlüme..
herkes mutlu olsun sen dayan..
Aşk dediğin ya Allah'tan gelmeli
ya Allah için olmalı...
ya da Allah'a ulaştırılmalı
yoksa yerle bir olmalı
HZ. MEVLANA
sende bir gün bulucaksın :))
20 yıldır sevgilim olmadı bundan sonrada olmaz bir kız vardı cok seviyodum 26 yaşındaydı büyüktü ama olsun başkasıyla evlendi o gündür aglarım
unut gitsin...
ALLAH herşeyin hayırlısını verir bizden daha iyi bilir başka carem yok :) zaten evlendi umut baglayamam ona :) İnş hadi ben sevdigimi alamadım sen alırsın mutluluklar kardeşim
teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah senin de karşına iyi biri çıkar :)
Yazar burada aşık olduğu kişiyi market kariyerine benzetmiş
ahahha :D güldürdün. Kasiyer olsun ne farkeder :))
Ne anladın da güldün?
Sen ne anlattın?
Açık konuştuğumu düşünüyorum
Benim algılarım kapalı demek ki aşk düşündüremiyor ya da sen anlatamıyorsun
ya da anlamamazlıktan geliyorsun
Sen bana o* demeye getiriyorsun market kariyeri derken açıkça yazsana ya anlamıyorum
Kariyeri değil kasiyeri o yanlis yazdim bunu mu anlamadin?
Kasiyer olsada farketmez anlamıyorum algılar...
Gerizekalı çıktın ya tamam bosver
Ruh hastası mısın sen yardımcı olmuyorsan uzaa
seviyosn git ve konuş burada bizim dediklerimi sadece ahkam kesmek olur
Biz sana hicbirsey yapamayiz sen kendine biseyler yapacaksin.
Git konuş ne olacak bende sizdeki bu durumu anlamıyrum
insanlığı önemli gülümse gözüne bak hep sevgiyle imali bak yaka kartinda adi soyadi olsa hemen bulursun faceden
yaka kartı takmıyor ama fişe bakacağım :))
bak kesin:)
bakacağım :))
Kalbine barkod dovmesi yaptir. Kasaya git barkotun olayim bir ömür okut beni seviyorum ulan seni de 😅😄
aşk için kimseye akıl vermem boşa la yarın ayrılır senden niye aklımı boşa harcıyım :D
güzel mantık güle güle kullan :))
eyvallah :D
Sadece kezbanlar aşık olur hic bir zaman aşık olma sen üzülürsün :)
hayır insanlar aşık olur :)) kezbanlar senin gibi düşünür :)
Kalbi olan herkes aşık olur sever sende kalp yok deme ki ki aşık olmuyorsun Sevgili Kezban @yildiizumitt
Ses kes bebeğim
Bence onu taniyan birinden numarasini al sonrada mesaj atip kendini tanit.
tanıyan birini bulamadım ki yoksa dakka durmam :)
Nıt kapıdı hazırla.
Paranın yanında ver.
Gülümsemeyi unutma.
üstte ki cümleyi anlamadım
Not kağıdı hazırla:)))
anladım :))
yapabilecek misin?
numaramı vermem basit olurum o zaman ama gülümserim :)) konuşmaya çalışırım
Anlamayabilir
öküz değilse anlar :D
Bazı insanlar düz mantıkdır.
Marketten yaziyorum kucumsenecek ne var. onu anlamadim tam olarak
okumamış kasiyer olmuş demesinler diye insanların kafasında böyle fikirler var
Ve ayrica yanimdaki 3 arkadasimda unide okuyor su an. Markette calisip uni. okunabiliyor
3 tane arkadas okutuyoruz su an. 2 tane sinif ogretmeni var arasinda bir tane tarif ogretmeni olacak. Onyargi olmayin.
Neyse konu bu degil. Ben. olsam dakika durmam. Gider bir yolunu bulur numarasi alirim ya da numarami veririm. bir sekilde konusurum. Hayat senin hayatin disardakilerin ne dedigi limin umurunda bosversene. Ayrica ben yoneticiyim markette yanlis anlasilmadin :)
teşekkür ederim :D tavsiyelerin için :))
Yas olarak ilerde oldugum icin tavsiye veriyorum. Simdi konusmazsan omur boyu keske konussaydim diyip pisman olacaksin. Sonradan keske demek oyle kotuki anlatamam. 10 yildir diyorum ben mesela daha gecmedi. Kimeye gore yonlendirme hayatini. Onune bak sen :)
ya reddederse ömür boyu bunun pişmanlığını çekeceğim ama
Ya etmezse? En azindan bir arastir bence
Reddedebikirde ama en azindan cevabini bulmus olursun. Ama. konusmazsan yillarca. icinde kalacak
doğru :))
Reddedilmekte var bu iste ama cevabi bilmem. icin soruyu. sorman gerekiyo :) takma. kimseyi hayatini yasa
yakasinda kart vardir ismi yazan bak ismine facebooktan ekle
Yok yakasında kartı olsa çoktan okumuştum :))
o zaman orda calisan baska bir kiz calisana gizlice sor sevgilisi falan var mı ogren
cesaret edebilir miyim bilmiyorum küçük duruma düşmek istemiyorum
bir arkadasina sordurt o zaman sen oldugunu bilmesinler
çevrem yok :/
kasiyere goz koymandan anlamaliydik :( :P
ahahaha o kadar de değil canım kasiyer gayet yakışıklı :))
Genelde kasiyer ler bayan oluyor Hangi market bu acaba
Şok market bayağıda bildiğin erkek kasiyerler var yani markette bayan da var :))
Bimdir kesin
Haha normal ozaman
kendin çocugu markette çalışıyor diye gömmüşsün zaten okumamış bir halt olamamış bide aşıgım mı diosun kolpa yapma boşalt burayı !!!
burada kimse küçümsemiyorum diyor sonra böyle bir çocuk onlara bakma burun kıvırırlar kendi kafamdan uydurmuyorum halkta böyle bir tabu var. Ben küçümsesem ona aşık olur muydum sence
markette çalısan kasiyerlerin çogu ögrenci oluyor zaten okumamış degiller
bazı markette çalışan arkadaşlarım var lise terk o yüzden
önyargılar önyargılar bizi bitiren bunlar
biliyorum :/
Zor onun seni begenip bir sey yapması lazım bence
market dedigin gimsa gibi carrefor gibi o tarz yerlerin kasiyerlerinde mi
Ne yalan soyliyim bende ayni durumdayim ama marketin mudurune ahahaha
:( ben de cok seviyorum. Allah aşkına git konuş.
bakacağım :))
Valla seviyorsan git konus bence..
:)))
Aklın olsa aşık olmazdın aklın olsa bir erkek için bu kadar çıldırmazdın...
sende bir kız için çıldırmazsın o zaman
Ben sen değilim çıldırmam merak etme çıldırsamda aşkımı içimdeki hisleri senin gibi reklam etmez
Benim ne yaptığım seni hiç ilgilendirmez haddini bil... Yorum da yazma
Ben sadece beni yaradan allah için çıldırırım haa ama kadınımı severim ihanet etmem gözümü onda açtıysam onunla kapanmasıno dilerim. ve o benim mektubumdur ben ne zaman ister o zaman açar okurum o benim gözümün nuru olur sevmek se böyle severim çıldırmaksa asla bir insan için çıldırmam bilmem anlatabildim mi
kusura bakma ama 25 küsür yaşlarına gelmiş bir insan olarak senin Allah sevgisini bu şekilde yaşayacağına inanmıyorum. Gösteriş yapıyorsun bence yapmasaydın o kutsal sevgiyi burada yazmadın. Benim yaptığımdan bir farkın kalmadı. Saygılar...
:) zihniyetin ve görüşlerin zayıf olunca normal ilk okul mevzunusun heralde sözleri anlama özürlülüğün var
Çirkinleştiğine göre haklıyım. Konuşmak istemiyorum daha fazla...
Çirkinleşmek mi :) alışmışsın haksızda olsan iltifatlı sözler söylenmesine kusura bakma arkadaş her insan bir değildir bir kere senin kendine olan öz güvenin yok öyle olsa gizli kullanıcı olmazdın birde gelmiş bana inançtan bahsediyo bir kere dinin reklamı olmaz nasıl bir eüşünce ve zihniyete sahipsin şahsen şaşıyorum pehh asıl ben sana cevap vererek zaman kaybediyorum ama sağlık olsun belki akıllanırsın ümidiyle yazıom işte
din gösteriş için yapılmaz senin zihniyette sorun var. Ayrıca ha açık ha gizli ne farkeder.. Çocuk bu sitede değil ki özgüvensiz oayım da kendimi saklayayım yorum yazma bir zahmet
Sende cevap yazma... Ayrıca bana yapılan her yorumu ne olursa olsun yazarım ister olumlu olsun ister olumsuz sende bu nato mermer kafa ve bu zihniyet farken evde kalırsın kalmassanda 6 ay sonra boşar herifin seni :D
ne kadar boş ve gereksiz bir insansın sen! En başında cevap vererek hata yapmışım. bir de Allah sevgisinden bahsediyor şerefsizzz utanmazz sen kimmm Allah sevgisi kimm? Sende öyle bir sevgi olsa insanlarla saygılı konuşurdun. İnsanda biraz olgunluk olur ilkokul çoğuğu gibi zihniyetin var defoll iğrenç yaratık...
Muhabbetlere cevap verişe bak egonumu tatmin ediyorsun. :) ben sana saygılı olmak zorundamıyım önce saygı görmek istiyorsan biraz saygı adabını alman gerek kullandıgın kelimelere bak yazık ya sen 25 yaşında felan olamassın senin şu an konuştun kelimeleri ilk okul çocuğu konuşmaz. Çok yazık gerçekten. bence git bir beyin doktoruna baktır kendini paran yoksa ben karşılarım :)
salak ben 20 yaşındayım zaten... Ayrıca saygı göstermem için önce saygı görmem gerekiyor sen yorum yazdın ve yazdığı saygısızcaydı yeter artık gerçekten muhatap olmak istemiyorum zaman kaybısın...
Sen yalancı birisin ya da dediğim gibi henüz çocuk yaşlardasın :) 20 dende küçük çünkü yalan söylüyorsun bana yazdığın yazıda. aynen şunu yazmıssın direk kopiledim
kusura bakma ama 25 küsür yaşlarına gelmiş bir insan olarak senin Allah sevgisini bu şekilde yaşayacağına inanmıyorum. Gösteriş yapıyorsun bence yapmasaydın o kutsal sevgiyi burada yazmadın. Benim yaptığımdan bir farkın kalmadı. Saygılar...
25 yaşındayım yani yaklaştım diyorsun şimdide küçültüyorsun ve hala hakaret edip duruyorsun. Sen bu hayatta hiç acı söz duymamış azar işitmemişsin ben sen çok pis azarlardımda sen bundan da anlamazsın. Hayatında ilk defa Lolipop gören ve delicesine şekeri emmeden kıtlayıp yiyen çocuk gibisin :) biraz şekerin tadını almaya çalış hemen tak bitir işindesin azıcık zekanı kullan ben sana neler yazdım sen neler anladın önce bnu düzelt sonra kendindeki sorunları bul ve kendini hanım hanımcık biri yap yapamıyorsan git öL o zaman :D
25 küsür yaşlarına gelmiş biri olarak derken zeka küpü seni kastettim orda kendimi değil zekana yapayımmm cümleyi biraz devrik yazmışım söylediğin şeylerde çok saçma git artık
cıx cıx yok yaa yok valla yok... Seni alan hayatının en büyük hatasını yapar bildiğim bildik diyorsun hatalarını kabul etmiyorsun. Alışmışsın ne olursa olsun her kez begensın seni kimse kızmasın incitmesin istiyorsun ki her erkek sana baksın sana köle olsun bana bak sen geceleri başını yastığa koymadan önce hep kendini shakiranın rihannanın ya da jennifer lopezin yerine koyup onlar gibi yaşamayı felan mı hayal ediyorsn ne bu öz güven ne içiyorsun sen geceleri ya da kim seslendiriyor seni böyle horoz gibi susmak nedir bilmeyen çeneni seni alana acıyorum valla :)
Sen almayacaksın ne de olsa bu kadar dert yapma. Çok gülüyorum yorumlarına gerçekten sanki tanıyorsun da yorum yapıyorsun ne hayal gücü
Seni anlatmak için tanımak gerekmez düşük çenen seni anlatmaya yetio bende sana çok gülüyorum hatta küçükken prensesi kurtarmaya çalışan süper mario gibisin hayal gücüne hayranım :))
kendimi savunuyorum düşük çeneli mi oluyorum? Asıl senin maşallah koca karılar gibi bir çenen var susmak bilmiyorsun erkek bu kadar konuşur mu yaa
Senin gibi çeneye sahip olan birine karşısında suscak değilim çeneni kapatmak görevim onun uğraşını veriyorum 365 gündür sana karşı :)
Bayağı uğraşacaksın o zaman susmuyorum çünkü... Ayrıca kendine niye böyle bir görev edindin ki bütün düşük çeneleri sen mi kapatıyorsun?
Aaa tabiki ben kapatıyorum bu benin kendimce edindiğim görev ayrıca yolun sonunda mutlaka kazanan ben olucam fazla dayanamaz pes edeceksin merak etme.
Ha unutmadan sosyete pazarında senin için oyuncak tavsanlar ayılar bebekler ve kedilet var mutlaka almalısın tam senlik al ki geceleri uyurken onlara sarılıp hemen uyursun gece gece bu çenenle ailenide uykusuz bırakmaktan kurtarıraın derin bir nefes alırlar malum senin gibi bir çeneye sahip kız anası ne yapsın derdine yanmasında ne yapsın pff :)
Ne kadar boş ve gereksiz bir tartışma oluyor bu böyle saçma sapan şeyler yazıyorsun yeter bitti tartışma uzatma artık ok ;)
Aferim yola geleceksin... Bükemediğin Elide öpeceksin :)
Yemin ediyorum gerizekalısın yani lisansımı yapabilirsem psikoloji alanında yapmak istiyorum rica ediyorum ilk hastam sen ol henüz geç değil iyileşmen için ücretsiz bakarım sana ben ne diyorum sen ne diyorsun
Senden iyi gerizekalımı var dingil. Anlayısın kıt olmasaydı şu an benimle tartışmazdın çoktan başka alemlere dalardın. Sen bence kendin git psikoloğa belki o kıt olan aklına bir şeyler eklerde zekan yerine gelir. embesil
bir erkeğin kızla olan konuşmasına bak dingil embesil... Ne kadar kaba ne kadar seviyesiz bir insansın utan biraz yaa. Vallahi bıktım senden dünden beri ne kadar negatif bir insansın. Kendi pisliğinle geber... Artık cevap verme lütfunda bulunmayacağım..
Verme zaten cülmun kadar konuş önce insan ol yazdıklarını iyi oku sabahtan beri saydıran sensin neyse yaa.. Seninle uğraşamam git kumda oyna
Kavuşamazsın , aşk olur. Aşık Veysel
Sağol :))
soruyu takip ediyorum :D
niye :D
naptıınn
Hiç bişey :D olmayacak galiba hergün markete gidemiyorum vizelerime yoğun bir şekilde çalışıyorum. Arada bir gitmeyle hiç bişey olmaz :/
Seninle ilgileniyor mu peki. Göz teması falan?
evet göz teması oluyor :)
Ben olsam güvenemezsin. Ya başkalarına Da öyle bakıyorsa. bir arkadaşınla onu test edip öyle karar verebilirsin mesela ona da öyle davranıyor mu diye.
aynen başka kızlarla da belki öyledir bilmiyorum
1 yıl geçmiş kızzz naptın
Paranın üstüne numaranı ve notunu ekle ver.
ben numaramı vermem konuşmaya çalışırım ama o olmaz :)
Fikrimi söyledim. Sen bilirsin.
teşekkürler :)
Helal para kazansında isterse çöpçü olsun.
Sürekli müşterisi ol ne diyim
Kötü yanlarını görmeye çalış. Unutursun.
o da aklıma geldi baktım olmuyor bunu yaparım
Yani
facebookdan felan ulaş ve açık açık söyle.
bir tek adını biliyorum öyle de bulunmuyor :))
umursamaya değmez karşıdaki haketmiyor bazen :)
Evet öyle de oluyor ama denemeden bilemeyiz ki :))
''if you neven even try, never gonna know'' sende benim kafandansın ama olmuyor işte, denendi :))
şevkimi kırma :D
benimkini kırdılar :)
kötü olmuş :/
sakin olup aşık olmayı keseceksin
onu nasıl yapacağım gurucum? Kanıtlanmış örnek istiyorum :))
zamanla... olgunlaştıkça, yadıkça
sence yaptığım çocukça mı? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum sonuçta 25 küsür yaşlarındasın benden daha olgunsundur :)
boşlukta bir heves seninki
kendimi boşlukta hissetmiyorum ben sevgiye aç bir insan değilim :)
en kötüsü de kabullenmemek :)
Allah Allah :D psikoloji dersi gören benim kendi psikolojimden anlarım yani :)) böyle bir boşlukta hissetsem bana çıkma teklifi eden kişilerinkini kabul ederdim lütfen yani :))
kanın kaynamamış ama onlara ^^ insan kendi psikolojisini objektif değerlendiremez hem
olabilir daha yetişiyorum :)) zamanla...
sende hızlı yetişecek bir potansiyel sezdim
Teşekkür ederim moral oldu :)) sürekli çocukça düşündüğümü söyleyip duruyorlar yavaş mı olgunlaşıyorum ne :D
işin kolayına kaçıyorlar bir dinlesinler bakalım ne anlatacaksın :D
Bu kişi babansa ve seni 20 yıldır tanıyorsa anlatsam da boşa... O zaten beni tanıyor ya da tanımak istediği gibi tanıyor bilemiyorum belki de ben kendimi ifade edemiyorum :))
sen her yaşta onun küçük kızısın bu hiç değişmeyecek :D
öyle olduğunu kabul ediyorum bir itirazım yok ama benim kastettiğim fikir olarak olgunlaşmadığımı söylüyor hala çocukça düşünüyorsun diyor :)) haklı bazı konularda dedim ya yavaş olgunlaşıyorum heralde :D ya da farklı pencerelerden bakıyoruz olaylara bilemiyorum :))
aşkın olduğu yerde akıl ve mantık arama sen
doğru aranmaz :))
yani
Kutahya da mi okuyosun
yoo istanbuldayım
çek ordan 1.5 acılı akılll!!!
offf
son dakika haberi kasiyer istifa etti mk :)
lütfen...
kanki yaz bir kağıda face ni ya da numaranıı marketten çıkarkenn ver elineee kaççç zaten ondan sonra ararsa arar amazassa dahada soru sorma kankiii :))
bir daha nasıl yüzüne bakacağım :D olmaz öyle
kank başka yapck bişeyin yokk böyle sevdini bilse zatenn koşar sana :)
keşkeee :D
Hakkında hayırlısı olsun
teşekkür ederim inşallah :))
Rica ederim;)
yok mu ortak tanidik?
Ne yazık ki :(
Hareketlerinle hoslandigini belli etmeyo deniyebilirsin ama gidip sohbet etmek numara istemek vs. Kolay kız izlenimi verebilir.
evet kesinlikle bu yüzden yapmam öyle şeyler :))
Olucagi varsa olur. Hayirlisi diyelim:)
İnşallah :)
Gözler lens mi deluganlii de :D
ahahh olabilir :D bunu sorabilirim
Ok :D
Fazla para ver üstü sizde kalsın de
Rüşvet teklif edeyim hatta :D
Ne için rüşvet teklif edeceksin ki? :D benim çarem bence gayet iyi :)))
Bu arada hangi market? Yani ismi ne? Migros tansaş bim?
Şok :D
Oooo şoksa zor biraz.. Şok ın kasiyerleri sert biraz kendini belli etmeyen tipler
Niye öyleler ki acaba :))
Fiyatların ucuzluğundan
ucuz değil ki ne biçim market anlamadım daha hesaplı marketler var :D
Olsun Şok un adı çıkmış bir kere
ahhah :D
Bir dahakine adını ona söyle, anlar artık o