Merhaba, erkek arkadaşımın yeni açtığı Linkedln profilinde 5 sene önceki ilişkisinin ismi "diğer görüntülenenler" kısmında çıkıyor. Kıza giriyorum kızda da erkek arkadaşımın ismi çıkıyor bu durumda ikisi de bir birinin profilini ziyaret etmiyor olmuyor mu? Bana bakmadığını söylüyor bakmadıysa 5 sene sonra gökten mi indi bu kız ne alaka bilen birileri bilgi verebilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefon no'larından filan da eşleştirmis olabilir eğer rehberlerinde kayıtlıysa veya senin rehberinde o kız kayıtlıysa. Bu birbirlerinin profillerini ziyaret etmiş olduklarını göstermez
Telefon numarası yoktu buna eminim rehberi komple gitmişti ama dediğiniz gibi de olsa "son görüntülenenler" ne anlama geliyor görüntülenme diyoruz bakın "tanıyor olabileceğiniz" demiyor. Karşılıklı olarak bir görüntüleme içerisinde olduklarının ispatı değil midir bu durum?
Görüntülenenlerin içerisinde ise görünüyorsa kız bunu görüntülemiştir evet. Ama erkek arkadaşının kızı görüntülediğini nereden görüyorsun onu anlayamadım. Kızın hesap şifresini bilmen gerekir.
Şöyle anlatayım profilinde " diğer görüntülenenler kısmında" sabit bir şekilde kızın ismi çıkıyor kızın profiline de girip baktığımda erkek arkadaşımın profili çıkıyor ve bu sabit erkek arkadaşımın şifresini aldım ve girip kızı engelledim sonra kendi hesabıma girip baktığımda yine o kızın ismi orada görünüyor asla gitmiyor kıza girip baktığımdada benim erkek arkadaşımın ismi profili çıkıyor bunu da bir birlerini ziyaret ettikleri ve artık oraya kaydolduğu için kaybolmuyor diye düşünüyorum
Anladım ama bu kesin olarak ona işaret etmez. Yine de ihtimal yüksek evet
kesin olarak işaret etmez diyorsunuz ya neden peki yani uygulama oraya ayrı bir alan açmış "diğer görüntülenenler" diye neden bu kısmı açmışlar ve 5 sene önceki ilişkisi benim erkek arkadaşımın profilinde neden çıkıyor mesela neden x bir kız kadın değil de binlerce insan içerisinden o kız çıkıyor bu bana biraz mantıksız geliyor
Diyorum ki kız, erkek arkadaşının profilini görüntülemiş evet. Ama erkek arkadaşının da onu görüntülediği kesin değil diyorum. Böyle şeylere bu kadar kafa yormayın be salın biraz. Erkek arkadaşına güvenmiyorsan zaten daha ciddi problemler vardır linkedin görüntülemelerinden.
Evet bak anlıyorum sen de diyorsun kız görüntülemiş ama kızda da benim erkek arkadaşım çıkıyor yani tek taraflı görüntüleme değil ikisi de bir birine bakmış haksız mıyım?
ve evet güvenmiyorum kendisine de söylüyorum ama şu an bu durumun %100 sonucunu öğrenmek ona göre hayatımda bir yol çizmek istiyorum çünkü bu insan 10 şubatta aynı kıza google/youtube üzerinden başka yerlerden de hesabına bakmış ve yakalamıştım "önce bakmadım karşıma çıktı dedi sonra kötü niyetim yok diye kapattı konuyu" şimdi üzerinden 2 ay geçti bu sefer de linkedln de aynı kız çıkıyor karşıma 5 sene öncede kaldı zannettiğim ilişki hala bişeyler devam ediyor geçmişiyle yaşıyor gibi "uzak mesafe birde ilişkimiz"
hani bunları da göz önünde bulundurursak kıza girip bakması ve kızın ona bakmasının %100 olduğunu anlayabiliriz diye düşünüyorum çünkü karşı taraf beni "canım" yerine koyup öyle bişey olmadığına inandırmaya çalışıyor ama 2 ay öncede aynı durumu dediğim gibi youtube üzerinde yaşadık önce yalanladı sonra kabul etti
Bak sana diyorum ki kızın profiline girdiğinde erkek arkadaşının çıkması erkek arkadaşının da onu görüntülediğini kesin olarak ispat etmez. Belki de kız onu görüntülediği için çıkıyor. Bundan kesin olarak kızın hesabının şifresine erişerek tüm görüntülemeler altında erkek arkadaşın olursa emin olabilirsin sadece. Diğer türlü bir ihtimalden öteye geçmez.
"Diyorum ki kız, erkek arkadaşının profilini görüntülemiş evet" şöyle bakalım bir de konuya o zaman erkek arkadaşım Linkedln hesabını 7/10 gün içerisinde açtı bu kız da 5 senedir bu çocuk hesap açsın da linkedln de ona bakayım diye beklemiyordu. Nerden anlıyoruz çocuk kızın profiline girmiş ki kız bunu görüp ona bakmış. Zaten Şubat ayında da kızı arayan bakan youtube üzerinden bu çocuk değilmiydi bu kadar zor mu bunun matematiği? :)
Arkadaşım sen şu anda kendi düşünceni bana doğrulatmak istiyorsun. Ben sana diyorum ki bu söylediğin yüksek bir ihtimal evet ama kesin delil olamaz. Belki de erkek arkadaşın hesabını açtığında ortak bağlantıları filan varsa veya daha önceden telefonu kayıtlı olduğundan dolayı vs. kıza önerdi bağlantı kurabilirsiniz diye. Ben denetimciyim veriye dayalı olarak yorum yaparım. Elimizde kesin bir veri olmadığında diğer her şey ihtimal olarak kalır. Yüzde 80-90 ihtimal ile erkek arkadaşın da kızı görüntülemiş olabilir ama yüzde 100 değildir.
Evet doğru kendim düşüncemi onaylatmak istiyorum siz de buna %100 söyleyemiyorsunuz ama %80-90 oranında ki bu yüksek bir oran dediğim veya düşündüğümüz gibi gerçekleşiyor haksız mıyım
Doğrudur
teşekkür ederim yanıtınız için kişi inkar ediyor ben bakmadım sen girip girip bakıyorsun sen bakınca ben de çıkıyor tarzı yorumlar doğru olma ihtimali var mıdır peki?
Aynen kanka
teşekkür ederim kankam ama kişi inkar ediyor ben bakmadım sen girip girip bakıyorsun sen bakınca ben de çıkıyor tarzı yorumlar doğru olma ihtimali var mıdır peki?
ya bunun şakası mı var bilmediğiniz veya burada yardımcı olamayacağınız konular altına yazıp insanların vaktini çalmayın lütfen gerçekten doğru dürüst yardımcı olup veya fikir beyan edecekseniz yazın.
Aktif olarak kullanıyorsun madem sorumun yanıtını dahi veremiyorsun kullanmayan biri olarak senden daha iyi bildiğime %100 eminim şu konuşmandan sonra.