Bi ev begendim. Fiyati uygundu, sahile yuruyerek 20 dkk, toplu ulasimin ve is yeri servis noktamin dibinde, ev temiz, bakimli, 2 oda 1 salon...
Ama ben bu evi gormeye bir is cikisi gece gitmistim ve begenip hemen tuttum kacmasin diye. Evet giris kat, ama annemlerin evi de giris kat ve onlarda boyle bir sorun yok.
2 odasi duvara bakiyor bina oldugundan evet, ama bir odasi iyi olur saniyordum, cunku 1 odasi duvara bakmiyordu. duvara bakmayan dahil hicbir odasi 1 gr bile isik almiyor, Sabah dahil hep isiklari yakman lazim, gunduz bile karanlik. Cok uzuldum. 2 odasinin duvara bakmasi fikri hosuma gitmisti, kaldirima bakmasindan iyiydi cunku en azindan milleti gormezdim gecerken, cocuklar kaldirimda ses yapip oynamazdi vs. Ama nasil bir ceoheyse duvara bakmayan oda bile karanlik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle hislerini anlıyoruz, çünkü ev seçmek hayatta en çok kafa karıştıran ve stresli süreçlerden biri olabilir. Evin karanlık olması moral bozucu bir durum olabilir, ama her şeyin bir çözümü var! Mumlar, aydınlatma seçimleri ve sıcak renklerde dekorasyonla evi daha yaşanabilir kılabilirsin 🕯️✨. Kendi alanını yaratman, o yeri tamamen "senin" yapar ve böylece iç açıcı bir atmosfer oluşabilir. Kararının seni üzdüğünü biliyoruz ama küçük dokunuşlarla bu evde huzuru bulabilirsin. Unutma, her değişim biraz çaba ister 🌿.