İnternet & Teknoloji Yanlışlıkla buraya tıkladım bir şey olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar YouTubede video izlerken yanlışlıkla bu reklama tıkladım ve girdim sonra çıktıktan sonra yine tıkladım ve çıktım kötü bir şey olur mu korkuyorum Yanlışlıkla buraya tıkladım bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bir şey olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten olmaz değil mi bunlar kötü niyetli kişilerse beni bulup takip ederler mi?
GERBOUSA Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Reklam gelirlerine tıklayarak katkı yaptın sadece 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ya adresimi bulamazlar değil mi kötü niyetli kişiler değildir Yorumla Soran +1 yıl Bir sıkıntı olmaz değil mi Yorumla GERBOUSA +1 yıl Yersiz korku üretmeyin. Sadece reklam tıklamanız ile karşıya tıklama geliri sağladınız hepsi bu... Ne adresi ne bulması Allah aşkına 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya benim bu konuda fobim var da p** dan çok korkuyorum ya onların ürettiği bir şeyse ve tıklayanları bulup takip ederlerse diyorum Yorumla GERBOUSA +1 yıl Ya yok be rahatına bak... Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten bir şey olmaz değil mi ben onlardan çok korkuyorum da Yorumla GERBOUSA +1 yıl Eee yeter be olmaz dedik yat uyu 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakmayın ben onlardan baya korkuyorum da Yorumla GERBOUSA +1 yıl Korkmayın ben yanınızdayım. Zorla bana bunu söylettiniz 😂😂😂 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl birazdan polisler gelir kapıya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya benim bu konuda fobim var gerçekten dalga geçmeyin beni bulup takip etmezler değil mi ya kötü niyetli kişilerse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir şey olmaz
Gerçekten olmaz değil mi bunlar kötü niyetli kişilerse beni bulup takip ederler mi?
Reklam gelirlerine tıklayarak katkı yaptın sadece
Ya adresimi bulamazlar değil mi kötü niyetli kişiler değildir
Bir sıkıntı olmaz değil mi
Yersiz korku üretmeyin. Sadece reklam tıklamanız ile karşıya tıklama geliri sağladınız hepsi bu... Ne adresi ne bulması Allah aşkına 😂😂😂
Ya benim bu konuda fobim var da p** dan çok korkuyorum ya onların ürettiği bir şeyse ve tıklayanları bulup takip ederlerse diyorum
Ya yok be rahatına bak...
Gerçekten bir şey olmaz değil mi ben onlardan çok korkuyorum da
Eee yeter be olmaz dedik yat uyu 😂😂😂
Kusura bakmayın ben onlardan baya korkuyorum da
Korkmayın ben yanınızdayım. Zorla bana bunu söylettiniz 😂😂😂
birazdan polisler gelir kapıya
Ya benim bu konuda fobim var gerçekten dalga geçmeyin beni bulup takip etmezler değil mi ya kötü niyetli kişilerse