Aile & Toplum Burdan biri bana link attı tıkladım bir şey olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Prnt. sc diye bişeydi link tıkladım bi resim çıktı ekran görüntüsü garip sapik bi resimdi bisey olur mu ya tiklamasa mıydım? Güncellemeler+1 yıl Normalde linklere tıklayan birisi değilim ama çok merak etmiştim bu sefer tıkladım virüs değildir değil mi bu? Burdan biri bana link attı tıkladım bir şey olur mu? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Verified Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Selam, o resim paylaşma uygulamasıdır bir şey olmaz. 0 0 Yorumla
ɢɛʟinciӄ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Korkma vüris değil, ama sapıklık yapmış biri sana, özelini ayarlardan kapat birdaha böyle birşey almazsın. 0 2 Yorumla ɢɛʟinciӄ +1 yıl Değil değil Yorumla Soran +1 yıl Biraz rahatladım Yorumla
OnceUponATimee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sapık bir resimse amacı bellidir. Resim atma uygulaması falandır bir şey çıkmaz 0 0 Yorumla
JoaLusy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gecmıs olsun kardeşim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle demeyin ama Yorumla
_Troian_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Her linke basma öyle, hacklemis bile olabilir seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle demeyin korkuyorum Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir şey olmaz da bacım her ske atlama öyle 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bişey olmaz 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Olmaz sanırım 0 1 Yorumla calpsize +1 yıl Değildir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Selam, o resim paylaşma uygulamasıdır bir şey olmaz.
Korkma vüris değil, ama sapıklık yapmış biri sana, özelini ayarlardan kapat birdaha böyle birşey almazsın.
Değil değil
Biraz rahatladım
Sapık bir resimse amacı bellidir. Resim atma uygulaması falandır bir şey çıkmaz
Gecmıs olsun kardeşim
Öyle demeyin ama
Her linke basma öyle, hacklemis bile olabilir seni
Öyle demeyin korkuyorum
Bir şey olmaz da bacım her ske atlama öyle
Bisry olmaz burda cok var oyle
Bişey olmaz
Olmaz sanırım
Değildir